Szeptember végén

Amikor a nyár észrevétlenül folyik át az őszbe. Amikor a lágy, hűvös szellő keveredik az égető napsugárral. Amikor még rövidnadrágot viselsz, de reggelente már jól esik egy pulóver melege… Ez a szeptember.

Őszi fotózásunkat a szeptember augusztussal való összeolvadása inspirálta – megjelennek az élénk-meleg és lágy-hidegebb árnyalatok; emellett izgalmas, ellentétes textúrák és különböző vonalvezetések találkoznak. A letisztult, minimalista eleganciát természetközeli környezetbe helyeztük, egy nyugodt, csendes, békés atmoszférába – számunkra ez a lookbook az ősz metaforája.

 • Akció!
  39,900 Ft 31,920 Ft

  Hodina férfi óra – BELLEVUE arany mesh szíjjal

  ,

  A Hodina BELLEVUE modellje a szofisztikált és klasszikus férfit képviseli. Tökéletesen kiegészíti az öltönyös de a hétköznapi viseletet is. Amíg az óralap finoman csiszolt, az óratok tökéletesre polírozott miközben a kevesebb több elvet követi. A szíj Milánói mesh, az óralap hátuljába és a csuklódhoz is tökéletesen illeszkedik. Az óraszerkezet megbízható japán Minolta, az üveg pedig karcálló zafírüveg. Minden részlet precízen ki van dolgozva, így évekkel később is olyan, akár új korában. A HODINA márkajelzés finoman megtalálható a számlapon, valamint a számlap hátulján is a típusnévvel együtt.  

  [spb_toggle title="Termékjellemzők" open="false" width="1/1" el_position="first last"]
  Óratok színe: Arany Óratok átmérője: 40mm Óratok szélessége: 6.7 mm Óratok anyaga: Nemesacél Óralap színe: Fekete Szerkezet: Japan 1L45 Miyota Szíj színe: Arany Szíj szélessége: 20mm Szíj: Milánói mesh, könnyedén cserélhető Kijelző: Analóg Kijelző anyaga: Zafírüveg, karcálló Vízálló: 3 ATM
  Minden Hodina óra egy designos kis dobozban érkezik.[/spb_toggle][spb_toggle title="Garancia" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  Minden Hodina órára 1 éves szerkezeti garanciát vállalunk, amit az általunk kiállított elektronikus számla ellenében lehet érvényesíteni. A számlát elektronikus úton, e-mailben küldjük a megrendelést követő 7 napon belül. A garancia nem vonatkozik:

  - vizesedésből adódó meghibásodásra - mindennapi használatból adódó kopásra, elhasználódásra - nem rendeltetésszerű, durva használatra visszavezethető sérülésekre - elem élettartamáraAmennyiben az óra megállna, késne, sietne stb. kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél előbb megoldjuk a problémát![/spb_toggle][spb_toggle title="Hodina - Szerintünk" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  A Hodina órákat többek között azért szeretjük, mert nem kell attól tartanunk, hogy egy tömegdivat hisztéria áldozatai leszünk, mert minden óramodellt limitált darabszámban gyártanak.

  [/spb_toggle]
  39,900 Ft 31,920 Ft
  39,900 Ft 31,920 Ft

Ádám első összeállításában egy laza fazonú, kockás, bézs árnyalatú INQ nadrágot párosítottunk egy markánsabb, mogyoróbarna Grandpa bőringgel, amely tökéletesen ellensúlyozza, mégis kiegészíti az alsót, ezzel nem hétköznapi hangulatot kölcsönözve a szettnek. A napégette narancsot natúr búzaszínnel kombináltuk, így foglaljuk össze az évszakban megjelenő változatos színek palettáját. Az outfitet egy letisztult stílusú, fekete Grandpa papucs teszi teljessé, amelyhez kiegészítésképpen az ingben már megjelent meleg barna árnyalatú zokni társul – ennek láthatóságát segíti elő a bokanadrág. A papucs még a nyári időjárást idézi, míg a zokni megjelenése már a hidegebb napokra vezet rá.

Viola letisztult, karcsúsított szabású COS ingruhájához AgnesKovacs lenyűgöző, matt fekete kézitáskáját adtuk kiegészítőként, amelynek szigorú geometriáján egy pár ívelt orrú, lakk COS brogue cipő lágyít. Melegebb, sárgás árnyalatként megjelenik a the Mama Kin, mint üde színfolt: a dainty ékszerek, mint az apró gömbfülbevalók és a mostanában igen népszerű, érem-fazonú nyaklánc hagyják érvényesülni a dominánsabb ruhadarabokat, ezzel együtt mégis felteszik a pontot az i-re.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A következő összeállítások egymás tökéletes inverzei: Ádám nadrág- és felső kombinációja remekül egészíti ki Viola szoknya- és ingpárosítását, hiszen a kötött Kele pulóver színe harmóniában van a letisztult vonalú, karcsúsított INQ szoknyáéval, az ing azonban a nadrággal van összhangban – a színválasztások jól bemutatják, hogy ezek az árnyalatok nemtől függetlenül remekül állnak mindenkinek. A félig betűrt ing teszi fel az i-re a pontot, mely izgalmas aszimmetriát ad az összképhez. 

A kiegészítők ezúttal is megkoronázzák a szetteket: Viola által viselt Wessely piritgyűrű rusztikus, nyers jellege ellensúlyozza Ádám elegáns, letisztult meshszíjú Hodina óráját, és a sötét tónusú számlapban köszön vissza a Grandpa papucsban megjelenő fekete szín.

end of september
end of september

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

end of september
end of september
end of september
end of september
end of september

Ádám:                              Viola:

Nadrág: INQ                     Gyűrű: Wessely (Wonderlab) 
Ing: Grandpa                    Cipő: COS (BigBag PR) 
Pulóver: Kele                    Táska: AgnesKovacs (Wonderlab) 
Óra: Hodina                      Ing & ingruha: COS (BigBag PR) 
Papucs: Grandpa             Szoknya: INQ
Zokni: A stylist sajátja     Fülbevaló & nyaklánc: the Mama Kin 

 

end of september

Fotó: Cseh Eszter Sára

Styling/creative director: Berczeli Betty

Haj: Horváth Kristóf

Smink: Cselőtei Boglárka

Creative assistant: Cselőtei Boglárka

Modellek: Kelemen ViolaTóth Ádám

Köszönjük a ruhákat és cipőket a COS-nak, Grandpanak, Kele-nek és az INQ-nak, a táskát és ékszereket a Wonderlabnek, Wesselynek és a the Mama Kinnek!

Írta: Cselőtei Boglárka