Puha elegancia

Neked mi jut eszedbe a télről? A hóesés, meleg és puha anyagok, a karácsony, egy bögre finom forrócsokoládé vagy a kellemetlen, fagyos időjárás? Előfordult már veled is, hogy legalább három pulóvert kellett egymásra venned, hogy megvédd testedet a hidegtől? Kora-téli lookbookunk témája ezúttal a réteges öltözködés: bemutatjuk a layering elegáns és izgalmas formáját, hogy soha többé ne kelljen kétségbe esned, amikor 0°C alá esik a hőmérséklet!

layering

 

 

 

Fotózásunk helyszíne egy letisztult, minimalista, puritán, beltéri környezet, melybe csodálatos designtárgyakat helyeztünk: a színeket ehhez a kifinomult enteriőrhöz és a tél lágy, pasztelles árnyalataihoz hangoltuk. Az első összeállítás éppen ezekre a színekre reflektál: Blanka egy finomkötött, szürkés laza felsőt visel fehér ceruzaszoknyával, amely önmagában egy igazán nőies kombináció. Ám ha hozzáadunk egy vastag, nehéz anyagú, texturált, olívazöld pulóvert, egy kis izgalmas csavart vihetünk a szettbe, anyag- és színhasználat, sőt stílus terén is! A layering gyakran ormótlanná, alaktalanná válhat és könnyen elveszítheti eleganciáját, ha nem a megfelelő kötött anyagokat kombináljuk egymással. 

layering

A második összeállításban egy hosszú, olívazöld, kötött COS ruha látható, mely egészen a földig ér (pontosan, maxiruha nemcsak nyáron hordható!) – ez már önmagában egy musthave darab télre, hiszen térdeid, combjaid maximálisan fedve vannak. Izgalmassá (és persze melegebbé) varázsoljuk az öltözetet egy színben passzoló, mélybarna, merevebb anyagú, magasnyakú felsővel – és természetesen ebben az összeállításban is működőképes az első szettben viselt chunky, robusztus pulóver. Fontos azt is megjegyezni, hogy a pulcsik nem csak egymásra véve viselhetőek – nyugodtan kösd válladra, derekadra, ez a trükk néha az egész összhatást megváltoztatja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

layering

Betty outfitje nagyon finom, lágy, elegáns, mind anyag-, mind színválasztás terén. A hideg-levendula, már szinte fehér midiruha alatt ismét megjelenik a Blankán látott mélybarna garbó, de ezúttal a fülbevaló kihangsúlyozására és a világos árnyalatok ellensúlyozására használtuk fel. Az összeállításokat ezek a különleges Vagabond csizmák teszik teljessé: a visszafogottabb ízlésűeknek ezt a nőies, fehér MYA modellt ajánljuk, a merészebbek pedig bátran viselhetik a kígyóbőr-mintázatú JOYCE fazont!

Ezekben a finom, natúr sminkekben visszaköszön a csípős, téli levegő, mikor a hideg kipirosítja arcunkat, fülünket és orrunk hegyét, a lazán feltűzött hajviseletek által pedig tökéletesen érvényesülnek az izgalmas formájú és mintázatú Ashley Summer plexifülbevalók, amelyeket hamarosan az Uptostyle webshopján keresztül is be tudsz majd szerezni! 

layering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

layering
layering
layering
layering
layering

 

 

 

 

Khaki & fehér kötött ruha: COS (BigBagPR)     

Lila & szürke & khaki & barna pulóver: COS

Fa szék & szürke váza & zöld váza: Mobili Mania            

Ghost chair & szobor & fehér váza & fehér szoknya: a stylist sajátja

Fülbevalók: ashleysummer.co (soon on Uptostyle)         

Fehér & kígyóbőr csizma: Vagabond     

Magazinok: Kinfolk 

Kulacs: memobottle      

layering
layering

 

Fotó: Ancza Krisztina

Styling/creative director: Berczeli Betty

Haj: Horváth Kristóf

Smink: Cselőtei Boglárka

Creative assistant: Cselőtei Boglárka

Modellek: Dardai Blanka & Berczeli Betty

Írta: Cselőtei Boglárka

layering
layering
layering
layering
layering

Köszönjük a ruhákat a COS-nak és a BigBagPR-nak, a csizmákat a Vagabondnak, és a design home decort a MobiliManianak!

Írta: Cselőtei Boglárka