Weekday – Egy nem mindennapi fehér ing

Az évszakok változásával az új trendek ideje is elérkezik, melyek szinte erőszakosan ordítják a képünkbe, hogy minden eddigi darabunk felett eljárt az idő, ideje lecserélni őket valami újra. Lassan elképzelhetetlenné válik, hogy valami állandó értéket tud képviselni az életünkben úgy is, ha külsőre kicsit átalakul, de lényegében megmarad önmagának.

A fehér ing sosem megy ki a divatból. Időtálló, klasszikus, egy nem szokványos szabással pedig minden szettet különlegessé tud tenni. Vajon lehet valami állandó az életünkben?

Természetesen van változás is, ahogyan a napsütéses nyarat elsiratja a sárguló levelek hullása, úgy a szépség is folyamatos átalakuláson megy át. De nem kevésbé értéktelenebb egyik évszak a másiknál. Mindegyik az élet körforgása előtt tiszteleg és pontosan azt adja, amire a természetnek éppen szüksége van. A trendek körforgásában vegyünk egy mély lélegzetet és álljunk meg egy percre gondolkozni! Nézzük tudatosabb szemmel a körülöttünk pezsgő világot és fedezzük fel azt, ami érték és maradandó.

 

 

 

 A minimal több puszta stílusnál: figyelmeztetés is. Letisztult, határozott hangot üt meg a divat világában. Jelzi, hogy van állandóság, vannak olyan darabok, melyek egy életre el tudnak kísérni bennünket. Feltámasztja hamvaiból az egyszerű fehér inget, kiemeli az iskolai ünnepségek és az irodai dress code díszletéből. Egy új szabással teszi különlegessé azt, ami már megvolt, mindvégig a szemünk előtt, csak az eredetiség hajszolásában nem akartuk észrevenni.

 

 

Modell: Priszci

Ing: Weekday

Bőrdzseki: Aéron

Nadrág: Levis

Cipő: Vagabond

Foto: Ingmar Bötker

Köszönjük a fehér inget a Koppenhágai Agency V-nek!

 

000