Pálmaházi tavasz

Pálmaházi tavasz

Előző héten megszálltuk a Fővárosi Állat- és Növénykert Pálmaházát egy fotózás erejéig. A tavasz inspiráló hangulata ránk is hatással volt, rengeteg új ötlettel érkeztünk a helyszínre. A 2017-es év trendszínei közül nekünk is megvannak a kedvenceink, amik az outfitet ihlették.

Meg akartuk mutatni, milyen egy olyan összeállítás, amit könnyen lehet viselni anélkül, hogy feszengened kelljen a ruhák alatt, eközben pedig nőies tudj maradni. A 2017-es szezon a lenge fazonokról fog szólni, mint már láthattátok a farmereknél is. Nem csak a nadrágok fazonja változik, hanem a pólók és ingek is átveszik ezt a stílust. 

A Culotte nadrág már régóta nagy népszerűségnek örvend, most a magas derekú verzióját választottuk. Ennek a fazonnak az a lényege, hogy a derék rész feljebb jön, kiemelve nőiességünket, míg a száránál kiszélesedik, lengébb, így remek viselet tavaszra. Felsőnek egy olyan inget választottunk, aminek az anyaga egy könnyebb fajta vászon, a váll résznél kivágással. A  szettet egy fehér papuccsal egészítettük ki, amit a Cluse órájával koronáztunk meg. Ha ezeket a darabokat választod a szezonra, garantált a siker.  

 

000

Köszönjük a Fővárosi Állat- és Növénykertnek, hogy biztosította a csodás helyszínt.


Ing: Nanushka
Nadrág: Cos
Papucs: Birkenstock
Óra: Cluse

Képek: Ancza Kriszti
Modell: Erdei Tamara

 

Még több Outfit

000