Luftstrøm by Uptostyle X tøke !

Itt van végre az első kollekciónk: Luftstrøm by Uptostyle X tøke !

 

000

A koppenhágai szél kollekció-inspiráló hatása

Ééééés végre megérkezett a már áprilisban beharangozott, bloggerinák által először bemutatott kapszulakollekció a Luftstrom by Uptostyle x toke, amiről ha lemaradtál volna, gyorsan pótold be!
A ruhákat egy dániai utazás inspirálta, a skandináv minimalizmus, az ottani öltözködés, épületek, emberek és természetesen a jellegzetes időjárás. Pont ezért a kollekció inkább a változékony időjárásra reflektál, például a kabáttal, de könnyed, muszlin béléssel van minden ruha tervezve, ez biztosítja a légáteresztést, ha melegebbre fordul az idő.

A színekben és szabásban visszafogot kollekciót láthatunk, inkább hétköznapi, lezserebb darabok, de a ruhákon felfedezhető egy-egy különlegesen kidolgozott részlet, ami egyedivé varázsolja az ember megjelenését. A letisztult színek, egyenes szabásvonalak és különleges, minőségi  ugyanakkor egyszerű anyagok mind a koppenhágai divathéten megtapasztalt dán életérzésre reflektálnak, és oldalunk hitvallását képviselik tűvel-cérnával megalkotva.

 A ruhák magabiztos, városi nőknek készültek, akik elhivatottak, de tudnak nevetni az élet nehezebb időszakaiban is. Fiatalos, friss viselet, egy lehetnyi skandináv utánérzéssel.
A Luftstrom by Uptostyle x toke darabjait mostantól megrendelheted magadnak a Marketen!

Fotós: Bodnár Zsófi Smink: Nora Brown Makeup Haj: Bajrami Netta Modell: Noémi (Avantage Models) Design: BRBL

Luftstrøm by Uptostyle X tøke az Uptostyle Marketben:

000