The Cord – Megtaláltuk a tökéletes fekete dzsekit!

Egy jól szabott fekete dzseki sosem megy ki a divatból. Időtálló, klasszikus, igazi hosszú távú befektetés, ezért érdemes megkeresni a tökéletes darabot.

A tökéletes fekete dzseki

Legutóbbi fotózásunk után, amelynek egy igazi retro hatású mosoda adott helyet, most Koppenhága egyik híres épületét, a Gemini Residence-t  választottuk ki, hogy naplementekor tökéletes hátteret adjon.

A outfithez két különleges kiegészítő is hozzájárult: 2018 egyik slágere, a mini cateye szemüveg, és kedvenc Hodina óránk, amit ráadásul az Uptostyle webshopjában is megtaláltok

A The Cords márkát Stockholmban alapították 2017-ben, azzal a céllal, hogy egy tartós alternatívát kínáljanak a farmerrel szemben. A márka teljes egészében a kordbársonyról szól, így a tervezők minden benne rejlő lehetőséget megpróbálnak kiaknázni.

Egyszerű, de teljesen egyedi ötlet – ahogyan egy tökéletes fekete dzseki megalkotása is –, ami azonnal megragadott minket. 

A tökéletes fekete dzseki

 

 

“A farmeripar színtelen és önmagát ismétlő, ezért erősen hittük, hogy szükség van egy új nézőpontra. A kordbársonnyal mindenkinek van kapcsolata, de még senki sem dedikált neki teljes figyelmet. Úgy gondoljuk, hogy a kordbársony már csak a texturáját tekintve is egy elképesztő inspirációval rendelkező anyag, amely végtelen lehetőségeket ad számunkra a felfedezésre.” – The Cords

A tökéletes fekete dzseki
A tökéletes fekete dzseki

A kordbársony őrület már tavaly felütötte a fejét, és 2018-ban tovább várhatjuk az erősödését, főleg ilyen cool márkák megjelenésével, mint a The Cords & Co. Nekünk határozottan bejön ez a stílus, könnyű vele azonosulni, hiszen letisztult de mégis vagány. Instant személyiség, egy ruhadarabba zárva.

 

 

 

A The Cords alapítói természetesen nem állnak meg a kontinensen, és főként nem saját márkájukon belül. Szeretnék a kordbársony életérzést változatos módokon elterjeszteni, ezért a közeljövőre vonatkozó terveik is ezt a hódító utat tükrözik.

Ezenkívül tavasszal nyitják meg boltjaikat New Yorkban és Tokióban, amit nagyon nagyon várnak már.

“Ugyan a kordbársony a trendek hullámain hol fenn, hol lenn helyezkedik el, a márka mostani indulása egy jó időzítésnek tűnt, és hiszünk benne, hogy egy alap 5 zsebes kordbársony nadrág ugyanúgy az állandó gardróbunk részévé válhat hosszú távon is, mint amilyen kiszámítható szerepet a farmer tölt be az életünkben évtizedek óta.” – The Cords

A tökéletes fekete dzseki
A tökéletes fekete dzseki
A tökéletes fekete dzseki

Autentikus, alázatos, diszruptív, prémium.

A The Cords lényege 4 szóban.

Modell: Anett
Stylist: Priszci
Fotó: Gréta

Kabát: The Cords & Co.
Óra: Hodina
Nadrág: Monki
Cipő: H&M
Napszemüveg: a stylist sajátja

000