A hasitasi újra hódit

000

 A hasitasi újra hódít

Hasitasi vagy övtáska mindegy hogyan nevezzük azonnal az ízléstelen és ormótlan 80-as 90-es években óriási népszerűségnek örvendő praktikusságra kialakított táskákra gondolunk, mely mind a nők, mind a férfiak körében elengedhetetlen darab volt. Talán még neked is volt egy ami most a szekrényed legmélyebb, legsötétebb bugyrában lapu hiszen a 2000-es évek elejétől egészen napjainkig annál nagyobb cikisségnek számított hordani. De itt az ideje, hogy ezt a berögzült képet elfelejtsd végre és helyére azok a lenyűgöző, kifinomult, nőies darabok kerüljenek amelyeket a külföldi és magyar tervezők dobtak piacra. Szerencsére a divat világa óriási választékkal rendelkezik, így könnyen megtalálhatod a stílusodhoz illőt, akár a kicsit sportosabbat vagy egy elegánsabbat amely a vörös szőnyegen is megállná a helyét. Minket nem nagyon lepett meg ez a fazon visszatérése, hiszen majd 2 éve szárnyalnak a 80-as 90-es évek sláger darabja. Neked hogy tetszik ez az új design?

Styling tipp: egy fehér ingruhát (akár a barátod ingét) könnyen nőiessé alakíthatsz ha a derekadra csatolsz egy szép övtáskát. Egyszerű de nagyszerű, tuti befutó a szaladgálós hétköznapokra.

Reméljük, meghoztuk a kedved egy táska vásárlási túrához! 🙂

További cikkek amik még érdekelhetnek

Már09
A leginspirálóbb külföldi magazinok
A leginspirálóbb külföldi magazinok
By / No Comments

Összegyűjtöttük a legérdekesebb és legszebb külföldi magazinokat, hogy sose fogyj ki az ihletből, legyen szó designról, életmódról, divatról vagy inspiráló emberi történetekről. Cereal, Kinfolk, Monocle és társaik a kattintás után.

Már05
Hungarian Girlbosses – Puskás Nóri és a gasztro fotózás titkai
Hungarian Girlbosses – Puskás Nóri és a gasztro fotózás titkai
By / No Comments

Puskás Nóri a magyar gasztro fotózás egyik legfelkapottabb alakja, képeivel Budapest számos pontján találkozhatunk, emellett a social media világában sem idegen. Ismerd meg kicsit közelebbről ezt a különleges szakmát egy ilyen inspiráló személyiségen keresztül.

feb15
Tippek, hogyan legyél magabiztosabb a mindennapokban
Tippek, hogyan legyél magabiztosabb a mindennapokban
By / No Comments

A magabiztos emberek erőt, energiát, dinamikusságot árasztanak, jó a közelükben lenni. Ilyenkor mi is úgy érezzük feltöltődünk, új erőre kapunk. Mondhatjuk, hogy ez a tulajdonság az ember veleszületett sajátossága, de a jó hír, hogy tanulható jellegzetesség, és még önismereti könyvek tömkelegét sem kell áttanulmányoznod hozzá.

feb13
Valentin-nap egész évben
Valentin-nap egész évben
By / No Comments

Mi lenne, ha minden reggel egy mosollyal keltenéd a párod, összedobnál neki egy gyümölcssalátát reggelire, öleléssel köszönnél el tőle munkába indulva, érdeklődnél, hogy telik a napja, kávéval várnád a kedvenc kávézójából, vagy kibontanátok egy üveg bort a közös vacsorához és beszélgetnétek? A Valentin-nap nem kell, hogy csak egy nap legyen!

000