Gyümölcsös kánikula

A forró nyári kánikulát nem is lehet másképpen kibírni, mint vízközelben, a lehető legkevesebb ruhát viselve – ilyenkor elengedhetetlen kiszakadni kicsit a munkából és feltöltődni a motiváció visszanyeréséhez. Nyugodtan pihenni a kertben, romantikus sétákra indulni a parton, élvezve a naplementét, meghívni a barátokat egy frissítő kerti partira – ezek a legjobb programok, melyek segítenek a kikapcsolódásban. Nyári összeállításunk fő inspirációja ezúttal épp az ilyen csendes esték és fergeteges nyaralások hangulata volt.

beach look
beach look
beach look
beach look
beach look

O R N I

Az idei szezon egyik kedvenc alapdarabja kétségkívül a magas derekú bikini alsó. Ennek tükrében Orni egy letisztult, szinte mindennel kitűnően kombinálható, fekete-fehér csíkos COS bikinit visel, mely kihangsúlyozza minden testalkat nőiességét és felidézi az 50-es évek báját. Színek terén idén is a pasztellek a kedvenceink, melyeket most egy kis élénk narancssárgával fűszereztünk.

beach look

Akár az utazás pillanatait élvezed, akár otthon hűsölsz, a legmegfelelőbb outfit csakis egy fürdőruha lehet, ezért érdemes olyan darabokat beszerezned, melyek önmagukban is stílusos megjelenést kölcsönöznek.

beach look
beach look
beach look
beach look
beach look

 

Orni, tökéletesen kiegészítve fürdőruháját, egy INQ siltes sapkát választott, mely vidám, praktikus viselet a meleg napokon. Szettjét végül egy egyedi, arany színű INQ fülbevalóval koronázta meg, elérve így egy rendkívül kényelmes, mégis elegáns összhatást.

Fürdőruha: COS / Siltes sapka, fülbevaló: INQ

 

beach look
beach look
beach look
beach look

J I R E H 

A tengerparti szetthez egy pasztellkék Pelso Swimwear egyberészes fürdőruhát választott, mely szín különösen jól áll a napbarnított bőrű lányoknak. Ez a fazon a nyár egyik nagy kedvence, hiszen egy jó szabásvonal remekül kiemeli adottságainkat. A fehér Anna Daubner kimono teszi teljessé a viseletet, hiszen maximálisan átengedi a levegőt, mégis elegáns megjelenést kölcsönöz arra az esetre, ha kissé csupasznak éreznéd magad, vagy esetleg egyenesen a partról mennél vacsorázni.

beach look
beach look
beach look
beach look

Tovább fokozva a hangulatot, Orni választásához hasonlóan ismét egy arany, absztrakt formájú INQ fülbevaló teszi igazán kifinomulttá a hatást. Nyáron mindenki a kényelmes, egyszerű lábbeliket kedveli, ezért is viseli Jireh a Vagabond csinos, élénk narancs színű, magasított szalma talpú papucsát, mely szintén fantasztikusan mutat a barnább tónusú bőrön.

Fürdőruha: Pelso Swimwear / Kimono: Anna Daubner
Papucs: Vagabond / Fülbevaló: INQ

beach look
beach look

 

Fotó: Ancza Kriszti 
Smink: Papp Alexandra 
Haj: Horváth Kristóf 
Stylist/Creative director: Berczeli Betty 
Stylist asszisztens: Erdei Tamara
Modellek: Jireh Anyachukwu, Mari Ornella 

 

beach look
000