Golden Hour

Golden Hour – az Arany óra. Egy csodás, nyugodt és gondtalan késő délutáni jelenség. Mikor a fények különösen szépek, mikor rövid ideig a bőrödön és a hajadon is másképp csillognak a Nap fáradt sugarai, mikor mély levegőt veszel, és azt kívánod, bárcsak tovább tartana ez a pillanat: amikor egyszerűen minden jó.

Fotósorozatunk főszereplője a Hodina óramárka klasszikus, női Kirkland modellje rosegold árnyalatban, amelyet nyugodt, természetközeli atmoszférába helyeztünk és egy nyári nap legcsodálatosabb szakaszában, a “golden hour” idején örökítettünk meg.

 • 39,900 Ft

  Hodina női óra – KIRKLAND rosegold mesh szíjjal

  ,

  A Hodina KIRKLAND modellje a klasszikus órák inspirációjából született meg. Az ikonikus női karóra a minimalizmus tökéletes megtestesítője, letisztult és elegáns. A szíj milánói mesh, az óralap hátuljába és a csuklódhoz is tökéletesen illeszkedik. Az óraszerkezet megbízható japán Minolta, az üveg pedig karcálló zafírüveg. Minden részlet precízen ki van dolgozva, így évekkel később is olyan, akár új korában. A HODINA márkajelzés finoman megtalálható a számlapon, valamint a számlap hátulján is a típusnévvel együtt. 

  [spb_toggle title="Termékjellemzők" open="false" width="1/1" el_position="first last"]
  Óratok színe: Rosegold Óratok átmérője: 34mm Óratok szélessége: 6.7 mm Óratok anyaga: Nemesacél Óralap színe: Fekete Szerkezet: Japan 1L45 Miyota Szíj színe: Rosegold Szíj szélessége: 16mm Szíj: Milánói mesh, könnyedén cserélhető Kijelző: Analóg Kijelző anyaga: Zafírüveg, karcálló Vízálló: 3 ATM
  Minden Hodina óra egy designos kis dobozban érkezik.[/spb_toggle][spb_toggle title="Garancia" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  Minden Hodina órára 1 éves szerkezeti garanciát vállalunk, amit az általunk kiállított elektronikus számla ellenében lehet érvényesíteni. A számlát elektronikus úton, e-mailben küldjük a megrendelést követő 7 napon belül. A garancia nem vonatkozik:

  - vizesedésből adódó meghibásodásra - mindennapi használatból adódó kopásra, elhasználódásra - nem rendeltetésszerű, durva használatra visszavezethető sérülésekre - elem élettartamáraAmennyiben az óra megállna, késne, sietne stb. kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél előbb megoldjuk a problémát![/spb_toggle][spb_toggle title="Hodina - Szerintünk" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  A Hodina órákat többek között azért szeretjük, mert nem kell attól tartanunk, hogy egy tömegdivat hisztéria áldozatai leszünk, mert minden óramodellt limitált darabszámban gyártanak.

  [/spb_toggle]
  39,900 Ft
  39,900 Ft

A Hodina óramárka 2016-ban jött létre Seattle-ben, Vadim és Dasha házaspár által – a márka fő inspirációja és indítórugója a minimalizmus és a maga az óra szeretete és tisztelete volt. Azért is szeretjük, mert hozzánk hasonlóan ők sem győzik elégszer hangsúlyozni a „Minőség a Mennyiség felett” kulcsfontosságú elvét.  A lookbookunkban szereplő KIRKLAND modell a klasszikus órák inspirációjából született meg. Az ikonikus női karóra a minimalizmus tökéletes megtestesítője, letisztult és elegáns. A szíj minőségi, természetes úton öregített bőrből készült, az óralap hátuljába és a csuklódhoz is tökéletesen illeszkedik.

A tökéletes női óra? A rosegold trend évek óta hódít – talán még nagyobb sikernek örvend, mint a tradicionális sárgaarany vagy az ezüst. Nem véletlen, hiszen a rosegold mindig szerencsés választás, mert adott esetben ezüsttel is nagyszerűen kombinálható, illetve nem létezik olyan összeállítás, ahol ne adna egy kis „pluszt” a szetthez – sokkal izgalmasabbá tudja varázsolni, mint egy fekete szíjú, ezüstcsatos karóra.

A mesh színesíti a textúrákat, és nem zavaró, ha egy teljesen egyszínű ruhaösszeállítás mellé választod kiegészítőnek, ezáltal nem fog befolyásolni az óraszíj színe, bátran hordhatod egy all-black vagy all-white szetthez is. Ha azonban variálni szeretnél, és bővíteni a felhasználási lehetőségeket, ehhez a mesh-szíjas rosegold Kirkland órához fekete bőrszíjat is tudsz külön rendelni!

A Hodina új missziója bővíteni termékpalettáját (mi csak támogatjuk ezt a döntést), így nemrég elkezdtek az ékszer vonal felé is kacsintgatni. Imádjuk a minimalista kiegészítőket: a kő nélküli, letisztult fazonú, egyszerű, klasszikus karikagyűrűket. Ez egy örök darab és érdemes többet birtokolni belőle, hiszen egymásra pakolva, más gyűrűkkel kombinálva, bármelyik ujjadon hordva nagyszerűen mutat – és sose megy ki a divatból.

Az idei fülbevaló sztár egyértelműen a „huggie” karika fazon, ami azért is előnyös, mert talán az egyik legkényelmesebb fülbevaló viselet – ha több lyuk van a füledben, ne félj egyszerre többet viselni belőle!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tami egy csodás, letisztult, fekete ujjatlan nyári ruhával hangsúlyozza ki a rosegold kiegészítőket, és egy klasszikus, szalagos szalmakalappal tökéletesítette a szettet, amely nőiessé, s igazán romantikussá teszi a végeredményt. Lábbelinek egy fehér, csatos papucsot visel, hogy a szalmakalap szalagjának fehér színe visszaköszönjön az összeállításban, és keretbe foglalja azt. A fonott karkötő pedig a „finishing touch”: ezáltal az outfitben megjelenik egy kis játékos, bohém stílus is, melytől igazán nyáriassá, fiatalossá válik!

Nincs is tökéletesebb időtöltés egy kis kalandnál: fel a hegyekbe, ahonnan rálátsz adott esetben a városra, vagy egy gyönyörű, vadregényes tájképre – itt megvárhatjátok a naplemente végét, megnézhetitek a kivilágított városképet vagy a tiszta, csillagos eget. Ha elképzelsz egy ilyen romantikus, nyári jelenetet, nem éppen ebben az outfitben jelensz meg magad előtt?

fall