Fürdőruha lookbook

A nyári hőséget már szinte csak a vízparton lehet elviselni egy csinos fürdőruhában, kezünkben egy nagy pohár jéghideg limonádéval! Hogy idén nyáron is stílusosan köszöntsd a strandszerzont, lookbookunkban olyan neutrális színekben pompázó vízparti szetteket mutatunk, amiktől eláll a lélegzeted! A letisztult színvilág és az anyagok, formák kerülnek előtérbe. A csodálatos, természeti környezettel tökéletes összhangba kerültek a minimalista ruhadarabok. A képeket pedig modern művészeti elemekkel bolondítottuk meg.

 

 

 

Egy jó fürdőruha kulcs a magabiztos megjelenéshez. Elengedhetetlen, hogy elég elasztikus anyagból készüljön és tökéletesen passzoljon az alakra. Ez a szögletes kivágású egyberészes darab bordázott anyagának köszönhetően felveszi a test formáját és gyönyörűen követi annak vonalait. 

A tervezőnő, Georgiana Huddart a 70-es években hódító soul zenei mozgalomból inspirálódott ezen kollekciója megalkotásakor. Bronzos színének – a tervező megnevezése szerint “metál kakaóvaj árnyalat” – köszönhetően pedig csodálatosan kiemeli a bőr napbarnított színét, ugyanakkor a világosabb bőrt sem sápasztja. 

A Hunza G angol márka szimbólumává vált a gyűrött sztreccs anyag. Sőt, sokan emlékezhettek Julia Roberts ikonikus ruhájára a Pretty Womanből – a hasánál kivágott, fürdőruhára emlékeztető darab szintén Hunza márkájú volt. A teljes gyártás Angliában zajlik, igyekeznek a lehető legfenntarthatóbb módon előállítani a fürdőruhákat. Itthon pedig a Spark Le Monde kínálatában érhetők el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lookbookunk első sorban a színek harmóniáján alapszik, minimális a kiegészítő- és a printhasználatra törekedtünk. A pisztáciazöld és a földszínek egyvelege friss nyárias hangulatot áraszt, mégis abszolút visszafogott és letisztult hatást kelt.

A fejkendő az idei nyár egyik legnagyobb slágere, így használjuk bátran fürdőruhás outfitekhez is! Egy bikinifelső remekül funkcionál egy bermudával kiegészítve is, így egyáltalán nem tűnsz majd alulöltözöttnek, ha nem csak a strandra terveztél elugrani. Mivel a nagy hőségben a smink csak macera, egy jól megválasztott napszemüvegnél nem is kell több, hogy összhangban legyen a teljes lookod. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyrészes fürdőruha: Spark Le Monde

Bikini: Spark Le Monde

Fehér ing: COS    

    Pisztácia bermuda: COS 

Pisztácia kimono: COS 

Fejkendő: COS 

Napszemüveg: a stylist sajátja    

 

Fotó: Cseh Eszter Sára

Styling/creative director: Berczeli Betty

Haj: Horváth Kristóf

Smink: Vincze Valéria

Creative assistant: Horváth Fanni

Modell: Luisa // The Diary Management

Festmények: Dóra Ádám

Írta: Kiss Eszter

jan10
Miért kezdj bele naplóírásba?
Miért kezdj bele naplóírásba?

Az egyik legegyszerűbb módja az önfejlesztésnek, ha számodra hasznos habitusokat illesztesz a mindennapjaidba – a naplóírás is lehet egy ilyen a sok közül.

jan06
Téli szoknyaviselés? Mutatjuk hogyan!
Téli szoknyaviselés? Mutatjuk hogyan!

Sokaknak teljesen elképzelhetetlen a téli szoknyaviselés, pedig néhány trükkel és a megfelelő rétegezéssel már nem is olyan meggondolatlan ötlet. Ha nem mersz hűvösebb napokon szoknyát választani, mert nem tudod mivel kombináld, esetleg nem érzed elegendőnek a hideg ellen vagy egyszerűen csak pár tippre vágysz, akkor cikkünk Neked íródott!

jan05
Újévi megújulás
Újévi megújulás

A vizsgaidőszak lassan a vége felé közeleg, így alkalmad lehet egy kis pihenésre és kikapcsolódásra, ha a karácsonyi sürgés-forgás és az újévi ünneplés után ez nem sikerült. És mi is lehetne ennek jobb módja, mint kipróbálni pár házi bőr-és hajápolási praktikát, hogy picit azonosulni tudj az „Új év, új én” filozófiával?

jan01
Boldog(abb) új évet!
Boldog(abb) új évet!
By

Szerintem nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy többen várják a 2020-as év végét. Azonban biztosak vagyunk benne, hogy a számos negatív dolog mellett pozitív változások is történtek az életedben! Az alábbi cikkünkben abban szeretnénk Neked segítséget nyújtani, hogy összegezd az óév eseményeit és, hogy derűlátóan készülj fel 2021-re. A legjobb, ha ezeket feljegyzteled, hogy tudd majd magad emlékeztetni.

000