Fürdőruha lookbook

A nyári hőséget már szinte csak a vízparton lehet elviselni egy csinos fürdőruhában, kezünkben egy nagy pohár jéghideg limonádéval! Hogy idén nyáron is stílusosan köszöntsd a strandszerzont, lookbookunkban olyan neutrális színekben pompázó vízparti szetteket mutatunk, amiktől eláll a lélegzeted! A letisztult színvilág és az anyagok, formák kerülnek előtérbe. A csodálatos, természeti környezettel tökéletes összhangba kerültek a minimalista ruhadarabok. A képeket pedig modern művészeti elemekkel bolondítottuk meg.

 

 

 

Egy jó fürdőruha kulcs a magabiztos megjelenéshez. Elengedhetetlen, hogy elég elasztikus anyagból készüljön és tökéletesen passzoljon az alakra. Ez a szögletes kivágású egyberészes darab bordázott anyagának köszönhetően felveszi a test formáját és gyönyörűen követi annak vonalait. 

A tervezőnő, Georgiana Huddart a 70-es években hódító soul zenei mozgalomból inspirálódott ezen kollekciója megalkotásakor. Bronzos színének – a tervező megnevezése szerint “metál kakaóvaj árnyalat” – köszönhetően pedig csodálatosan kiemeli a bőr napbarnított színét, ugyanakkor a világosabb bőrt sem sápasztja. 

A Hunza G angol márka szimbólumává vált a gyűrött sztreccs anyag. Sőt, sokan emlékezhettek Julia Roberts ikonikus ruhájára a Pretty Womanből – a hasánál kivágott, fürdőruhára emlékeztető darab szintén Hunza márkájú volt. A teljes gyártás Angliában zajlik, igyekeznek a lehető legfenntarthatóbb módon előállítani a fürdőruhákat. Itthon pedig a Spark Le Monde kínálatában érhetők el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lookbookunk első sorban a színek harmóniáján alapszik, minimális a kiegészítő- és a printhasználatra törekedtünk. A pisztáciazöld és a földszínek egyvelege friss nyárias hangulatot áraszt, mégis abszolút visszafogott és letisztult hatást kelt.

A fejkendő az idei nyár egyik legnagyobb slágere, így használjuk bátran fürdőruhás outfitekhez is! Egy bikinifelső remekül funkcionál egy bermudával kiegészítve is, így egyáltalán nem tűnsz majd alulöltözöttnek, ha nem csak a strandra terveztél elugrani. Mivel a nagy hőségben a smink csak macera, egy jól megválasztott napszemüvegnél nem is kell több, hogy összhangban legyen a teljes lookod. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyrészes fürdőruha: Spark Le Monde

Bikini: Spark Le Monde

Fehér ing: COS    

    Pisztácia bermuda: COS 

Pisztácia kimono: COS 

Fejkendő: COS 

Napszemüveg: a stylist sajátja    

 

Fotó: Cseh Eszter Sára

Styling/creative director: Berczeli Betty

Haj: Horváth Kristóf

Smink: Vincze Valéria

Creative assistant: Horváth Fanni

Modell: Luisa // The Diary Management

Festmények: Dóra Ádám

Írta: Kiss Eszter

okt21
Budapesti programok ősszel
Budapesti programok ősszel

Az őszi borongós idő beköszöntével talán nagyobb fejtörést okoz egy-egy hétvégi program megszervezése a családdal vagy barátokkal, mivel a legtöbb kültéri program akár az utolsó pillanatban is lefújásra kerülhet a viszontagságos időjárás miatt. Cikkünkben összegyűjtöttünk Neked néhány olyan program lehetőséget, amiket bármikor bedobhatsz, ha kimozdulnátok otthonról!

okt14
Tudatos bőrápolás ősszel és télen
Tudatos bőrápolás ősszel és télen

Őszi bőrápolás tippjeinkkel te is kialakíthatod a tökéletes arcápolási rutinodat a hidegebb hónapokra, ilyenkor ugyanis különös figyelmet érdemel arcbőröd. Ebben segítünk most neked, valamint olyan tippekkel is ellátunk, amelyek segítségével odafigyelhetsz a fenntarthatóságra és az etikus kozmetikumok használatára.

Sze30
5+1 dolog, ami nélkül nem indulhat az iskolakezdés
5+1 dolog, ami nélkül nem indulhat az iskolakezdés

Már javában zajlik a szemeszter és lassan októberbe csöppenünk át. Visszaültünk az iskolapadba, elkezdődtek az előadások és visszarázódtunk a rohanós reggelekbe. Az elmúlt időszak után nehezebb a visszaállás a hétköznapokba, ezúttal az iskolakezdés is döcögősebben indult. Összegyűjtöttünk 5+1 tippet, amelyekkel könnyebben indulhat az iskolakezdés.  

Sze25
Boldog növények
Boldog növények
By

Oxigénnel töltik meg a teret, kiváló dekorációs elemek és nem utolsósorban boldogsággal töltenek el minket, ha rájuk nézünk. A növények sokat adnak nekünk, amit viszonozni is illik, így az alábbi cikkünkben elolvashatod, hogy mitől lesznek boldogok növényeid az otthonodban.

000