Fürdőruha lookbook

A nyári hőséget már szinte csak a vízparton lehet elviselni egy csinos fürdőruhában, kezünkben egy nagy pohár jéghideg limonádéval! Hogy idén nyáron is stílusosan köszöntsd a strandszerzont, lookbookunkban olyan neutrális színekben pompázó vízparti szetteket mutatunk, amiktől eláll a lélegzeted! A letisztult színvilág és az anyagok, formák kerülnek előtérbe. A csodálatos, természeti környezettel tökéletes összhangba kerültek a minimalista ruhadarabok. A képeket pedig modern művészeti elemekkel bolondítottuk meg.

 

 

 

Egy jó fürdőruha kulcs a magabiztos megjelenéshez. Elengedhetetlen, hogy elég elasztikus anyagból készüljön és tökéletesen passzoljon az alakra. Ez a szögletes kivágású egyberészes darab bordázott anyagának köszönhetően felveszi a test formáját és gyönyörűen követi annak vonalait. 

A tervezőnő, Georgiana Huddart a 70-es években hódító soul zenei mozgalomból inspirálódott ezen kollekciója megalkotásakor. Bronzos színének – a tervező megnevezése szerint “metál kakaóvaj árnyalat” – köszönhetően pedig csodálatosan kiemeli a bőr napbarnított színét, ugyanakkor a világosabb bőrt sem sápasztja. 

A Hunza G angol márka szimbólumává vált a gyűrött sztreccs anyag. Sőt, sokan emlékezhettek Julia Roberts ikonikus ruhájára a Pretty Womanből – a hasánál kivágott, fürdőruhára emlékeztető darab szintén Hunza márkájú volt. A teljes gyártás Angliában zajlik, igyekeznek a lehető legfenntarthatóbb módon előállítani a fürdőruhákat. Itthon pedig a Spark Le Monde kínálatában érhetők el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lookbookunk első sorban a színek harmóniáján alapszik, minimális a kiegészítő- és a printhasználatra törekedtünk. A pisztáciazöld és a földszínek egyvelege friss nyárias hangulatot áraszt, mégis abszolút visszafogott és letisztult hatást kelt.

A fejkendő az idei nyár egyik legnagyobb slágere, így használjuk bátran fürdőruhás outfitekhez is! Egy bikinifelső remekül funkcionál egy bermudával kiegészítve is, így egyáltalán nem tűnsz majd alulöltözöttnek, ha nem csak a strandra terveztél elugrani. Mivel a nagy hőségben a smink csak macera, egy jól megválasztott napszemüvegnél nem is kell több, hogy összhangban legyen a teljes lookod. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyrészes fürdőruha: Spark Le Monde

Bikini: Spark Le Monde

Fehér ing: COS    

    Pisztácia bermuda: COS 

Pisztácia kimono: COS 

Fejkendő: COS 

Napszemüveg: a stylist sajátja    

 

Fotó: Cseh Eszter Sára

Styling/creative director: Berczeli Betty

Haj: Horváth Kristóf

Smink: Vincze Valéria

Creative assistant: Horváth Fanni

Modell: Luisa // The Diary Management

Festmények: Dóra Ádám

Írta: Kiss Eszter

Júl29
Zero-waste termékek, amik megkönnyítik a mindennapokat
Zero-waste termékek, amik megkönnyítik a mindennapokat

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a zero-waste életmód, azonban sokan még mindig nem mernek belevágni a környezetbarát alternatívák használatába. Szeretnénk bemutatni Neked a legjobb zero-waste termékeket!

Júl29
A legjobb brunch helyek Budapesten
A legjobb brunch helyek Budapesten
By

A szerkesztőségünk egyik közkedvelt tevékenysége a bruncholás, így feltétlenül szeretnénk Neked bemutatni azokat a helyeket Budapesten, ahova érdemes betérni egy kiadós és ráérős brunchra. Érkezz családdal, barátokkal vagy akár egyedül, az alábbi helyekben biztosan nem fogsz csalódni. Irány bruncholni!

Júl17
Fenntartható kiegészítők
Fenntartható kiegészítők
By

Napjaink egyik legfontosabb témája bolygónk megóvása, saját és további generációk jövője érdekében. Ezért természetesen tenni kell és az a jó hír, hogy kis lépésekben Te is tehetsz érte, például azzal, hogy a kiegészítők terén is a fenntartható megoldásokat keresed. Cikkünkben olyan környezetbarát termékeket mutatunk be, melyek amellett, hogy szuper jól néznek ki, abszolút követik a mai trendeket.

Júl16
Üdv a fenntartható hazai piacon!
Üdv a fenntartható hazai piacon!

A fenntarthatóság egyre fontosabb szerepet játszik a mindennapjainkban. Találd meg te is a fenntartható termékek között a kedvenceidet!

000