Fall calling

Forma és funkció találkozása

Pompás színekben tündöklő falevelek, hűs szellők és álmos napsugarak – ezek mind a legszebb évszak jellegzetes vonásai, mely nem más, mint az ősz. November az utolsó lehetőségünk, hogy kiélvezzük e gyönyörű időszak adottságait, így legújabb lookbook bejegyzésünk elkészítésekor célunk az arcunkat simogató utolsó napsugarak és a hajunkba kapó lágy őszi szellők megörökítése volt. A meleg őszi színek használata mellett arra törekedtünk, hogy egy letisztult, modern outfitet állítsunk össze olyan időtálló darabokkal, melyek funkciója tökéletes harmóniát alkot a formákkal.

fall

 

Jan Machenhauer legfőbb inspirációja a darabok megalkotásakor a hétköznapi nő. Mint azt a vele készült interjúban már olvashattad, tervezés során nem csupán az esztétikára, hanem a funkcióra is kiemelt hangsúlyt fektet. A titka nem más, mint a minőségi alapanyagok gondos kiválasztása, a részletekre való precíz odafigyelés és a kényelem kihangsúlyozása, mely lehetővé teszi, hogy a darabok mindennapi viselete kellemes és természetes legyen.

fall
fall

 

Ha még mindig a kedvenc irodai ingedre vágysz, nem kell tovább keresgélned. Jan Machenhauer fehér ingje egy örök darab, mely évekig hű társad lesz, és az irodán kívül is bátran kombinálhatod tulajdonképpen bármivel.

fall
fall
fall

 

fall
fall
fall
fall

 

A novemberi hűvösebb napokra már elengedhetetlen a kabát, melyet ezúttal szintén Jan Machenhauer legújabb kollekciójából választottunk ki. Fekete színéből és szabásából adódóan olyan kincs ez, mely az irodai megjelenés szigorú vonalait visszafogottsággal, kislányos bájjal ellensúlyozza. Hasonlóan az inghez, ez a darab is a legnagyobb odaadással készült, hogy több szezonon átívelve, maximális variálhatósággal és kihasználhatósággal szolgáljon.

 

fall

 

Az outfit színfoltja ezúttal egy & Other Stories kordbársony nadrágkosztüm rozsda színben, mely a talpunk alatt ropogó lehullott levelek képére emlékeztet. Első látásra beleszerettünk ebbe a szettbe – a pazar bársony kord anyagba, mely olyan finom részletekkel gazdagított, mint a hagyományos olasz hajtóka, a mellső zseb és a két soros elülső gombolás. Egy fantasztikus viselet, mely amellett, hogy stílusos és professzionális megjelenést kölcsönöz, magabiztossággal ruház fel az irodában.

fall
fall
ősz

Az igazi profizmus egyik kulcsfontosságú eleme az alaposság és pontosság, melyet mi mással is lehetne leginkább elérni, mint egy meseszép designer karórával? Webshopunk legújabb ékköve, a Nordgreen a skandináv minimalizmus páratlan megtestesítője, mely tulajdonságot minden modelljük megalkotása során tökéletesen ötvöznek a neves dán minőséggel.

ősz
fall

A márka legfőbb missziója, hogy olyan egyedi darabokat alkosson, melyekben a forma és a funkció egy olyan újfajta művészetként olvadnak egymásba, ami bárki stílusába könnyedén beilleszthető. Az aprólékosan kidolgozott részletek a tervező, Jacob Wagner kézjegyét képviselik, aki minden óra megtervezésével arra szeretné ösztönözni a viselőt, hogy higgyen önmagában és küzdjön az álmaiért.

fall
fall
 • Nordgreen óra - Infinity Rose gold mesh
  Nordgreen Watch - Infinity- Rose Gold mesh
  58,900 Ft59,900 Ft

  Nordgreen óra – Infinity | Rose Gold

  , , , , ,
  A Nordgreen óráit egyenesen dániából hoztuk el nektek! A skandináv óramárka modelljeit a híres dán designer, Jakob Wagner tervezte. Az Infinity Rose Gold modellek formájának legnagyobb ihletforrása maga a természet. Jakob a modern civilizáció komplexitását kihagyva, a természet eredeti letisztultságát akarta szimbolizálni. Az óra pont ezért maga a letisztultság, csak a legfontosabb elemek jelennek meg rajta, kihagyva a másodpercmutatót, a dátumot  és az órajelző számokat. A meredek óratok kivágása végtelen időre és térre utalnak, a szélre felkanyarodó jelzések emlékeztetnek az idő számonkérhető múlására.A  szíjak az óratok hátlapjába tökéletesen beleolvadnak és könnyen cserélhetőek , hogy minden outfithez könnyen párosíthasd.Válaszd ki az óratok átmérőjét és a szíj tipusát :
  58,900 Ft59,900 Ft
  58,900 Ft59,900 Ft
 • Nordgreen Watch - Philosopher - Rose Gold Mesh
  Nordgreen Watch - Philosopher - Rose Gold Mesh
  58,900 Ft59,900 Ft

  Nordgreen óra – Philosopher | Rose Gold

  , , , , ,
  A Nordgreen óráit egyenesen dániából hoztuk el nektek! A skandináv óramárka modelljeit a híres dán designer, Jakob Wagner tervezte. A Philosoper Rose Gold modellek formáját az a gondolat ihlette, hogy a múltbol tanulhatunk és a jelenünket mi formáljuk egy jobb jövő érdekében. Az asszimetrikus másodpercmutató ezt a filózófiát testesíti meg. Az óra az idő hangszere.A duplasoros számlapmutató az óra közepére húzza a tekintetünket, a jelenre koncentrálva. A megemelt szegély, a tiszta lecsiszolt megjelenés, és az egyedi órakorona biztosítják teszik fel a pontot az óra designjára.A könnyen cserélhető szíjnak köszönhetően váltogathatod a stílusod.Válaszd ki az óratok átmérőjét :
  58,900 Ft59,900 Ft
  58,900 Ft59,900 Ft

 

fall
ősz
fall
fall
fall

Nem véletlen, hogy ez a Mango kézitáska azonnal magával ragadott bennünket, hiszen a fából készült fülek és a csomózott pamut díszítés tökéletes metaforái a természetnek. A táska merev, határozott vonalai és fehér színe egyszerre kölcsönöz eleganciát és visszafogottságot, mely nélkülözhetetlen az irodában. Mindemellett ez a kiegészítő egyaránt variálható nemcsak az őszi, hanem majd a nyári ruhatárad elemeivel is.

ősz
fall

 

fall
fall
ősz

Le sem tagadhatnánk ősz iránti rajongásunkat és tiszteletünket. Ez a legszínpompásabb évszak, mely mindig változást, új kezdeteket, új lehetőséget és új várakozásokat hoz az életünkbe. Habár a természet nyugovóra tér, mi elkezdünk kijózanodni a tikkasztó hőség kimerítő kábulatából, és a környezet elmúlása ráébreszt minket, hogy élvezzünk ki minden pillanatot és értékeljünk minden apró lehetőséget, melyet az élet tartogat számunkra.

 

Kabát és ing – Jan Machenhauer
Nadrágkosztüm – & Other Stories
Órák – Nordgreen
Táska – Mango
Cipő – Zara

Szöveg: Ferencz Barbara
Videó: Markéta Kučerová
Creative direction, fotók és smink: Dobai Gréta
Modell: Pósafalvi Anett
Zene: Sufjan Stevens – Visions of Gideon

000