AMOV Vol.2

Fotózás és kulisszatitkok

Az AMOV név már ismerősen csenghet…Honnan is? Hát persze! A múlt heten olvashattad a márka alapítójával, Kasperrel, készített interjúnkat, amiben mesélt karrierjéről, az AMOV megalapításának hátteréről, továbbá megosztotta gondolatait a fenntartható divat mai állásáról, és az AMOV-ot illető jövőképéről is. Az interjút ITT olvashatod el, ha ezt korábban nem tetted volna meg.

A február elején megrendezett koppenhágai divathét stílusos lezárásaként beiktattunk egy AMOV fotózást, aminek a végerdeményéből már kaphattál is némi ízelítőt a fent említett cikkben. Azonban úgy gondoltuk, hogy azért akad még néhány olyan kép, aminek kár lenne porosodnia a drive-on, inkább megmutatnánk a világnak.

Azon a bizonyos esős péntek délután Greta, Priszci és Anett elfoglalták a fotozás helyszínéül választott KEA főiskola néptelen folyosóit, és már indulhatott is a munka. Két karrierje elején álló dán modell, Emilie és Mads volt a segítségünkre az outfitek bemutatásában. A fotózás jó hangulatban telt, a ruhák hozták az igazi AMOV stílust, és profi hozzáállásnak köszönhetően pikk-pakk készen voltunk.

A képek hangulatát illetően, szerettük volna megtartani az AMOV-ra jellemző természetességet, valamint ezt ötvözni a hűvös skandináv letisztultsággal. Ehhez minden adott  volt. Két fiatal modell, akiket nem akartunk áttranszformálni erős smink használatával és precízen beállított frizurával. Egy fiatal márka ruhadarabjai, amik inkább praktikusak és kényelmesek mintsem fényűzőek. A hűvös skandináv letisztultságot pedig az helyszínül választott, KEA biztosította.

000

A képeket Dobai Greta, Uptostyle, készítette. Utómunka: Ancza Krisztina. Modellek: Emilie/Divamodels DK, Mads/Unique DK. Ruhák: AMOV. Óra:Hodina.

Kaspernek és az AMOV csapatának jár egy hatalmas köszönet, amiért szuper segítőkészek voltak az egész együttműködés alatt.

Még több Outfit

Trending termékek

    000