Túl a hullámcsatton – 5 minimál hajbavaló

Túl a hullámcsatton – 5  minimál hajbavaló

000

Nekünk nőknek az egyik legkényesebb pont a hajunk, és általában ezzel is töltjük a legtöbb időt a tükör előtt. Nem számít, hogy egyenes, göndör, hosszú vagy rövid hajunk van, mindnyájan szeretnénk valami újdonságot csempészni az unalmas hétköznapokba. Naponta beugrani a fodrászhoz egy gyors frizura fixálásra azért mégiscsak luxus lenne, így maradnak a hullámcsatokkal és hajgumikkal megfűszerezett otthoni praktikák. Ha ennél többre vágysz, akkor jó helyen jársz, mert összeválogattunk 5 olyan hajbavaló kiegészítőt, amelyek túlmutatnak az előbb említett unalomig nyűtt pároson és még az outfitedet is feldobják.

 

 Cos – Egyenes csatt 

Az első számú kiszemeltünk egy nagyon kifinomult darab, fémes hatása letisztultságot kölcsönöz az összképnek. Az öt kedvencünk a Cos tavaszi-nyári kollekciójából című cikkünkbe is beválasztottuk, mert rögtön rabul ejtett minket. Nem kell vele sokat bajlódni, egy mozdulattal bele tudod rakni a hajadba, és máris lefaragtál tíz percet a reggeli készülődésedből. Arany színe könnyen feldob akármilyen outfitet.

The Mama Kin – Barrette  

Az Uptostyle aktuális kedvence és ráadásul még magyar tervezőpáros terméke. Kicsit az ázsiai kultúrára emlékeztethet, hisz ott régen mindenki ilyeneket használt. Egy egyenes tűvel kell befogni a hajrészt, amit a fém kör rész keretez. Elegáns és nagyon nőies darab, élmény lesz hordani. Több színben érhető el, hogy mindenki rálelhessen az igazira.

Shopbop – Félkör   

A félkör alakú hold csat nem rég tört be a köztudatba. A felső rész hajlított, amit egy csattal támasztottak alá. Igazán különleges kis darab, erősebb és tartósabb alternatívája a hajguminak. Az összefogott hajat a fém csatba teszed és kész, gyerekjáték használni és elegáns megjelenést kölcsönöz. Ezüst és arany színben kapható.

Parfois – Pálma  

A hajunk megérdemli a legszebb díszt. Ezt a kedves pálma alakú csatot az ókori Görögország ihlette. Kis mérete ellenére egyedivé és elegánssá varázsolhatja a hajadat, színei pedig remekül illenek minden hajtípushoz. Sokkal különlegesebb, mint egy hullámcsat, mégis ugyanolyan egyszerű a használata.

Tiger – Hajkör 

A hajkör igazából a barrette kistestvére, amely csak abban különbözik a nővérétől, hogy tű helyett csattal tudod a hajadba tenni. Egy kisebb tincset tudsz belerakni, de ez a kör méretétől függ. Ez az a csat, amit minden hajhosszra ajánlunk, mert megtartja a hajat és kényelmes. Ha bevállalósabb vagy, akkor kereshetsz más formájút is mint a háromszög, ananász vagy csillag, amelyek szintén elérhetőek a boltokban.

 

Ha te is szeretnél stílusos lenni, szerezz be egyet. Ezekkel a darabokkal élmény lesz a hajszobrászat. 

További cikkek amik még érdekelhetnek

Sze12
Praktikus alkalmazások utazáshoz – Ezeket töltsd le, ha utazni mész!
Praktikus alkalmazások utazáshoz – Ezeket töltsd le, ha utazni mész!
By / No Comments

Lassan vége az indián nyárnak és beköszönt az ősz, a maga borús, esős, szürke napjaival. És mi lehetne ilyenkor a legjobb megoldás, hogy kitörjünk ebből a monotonitásból? Nem más, mint egy last minute utazás! Mivel manapság már egyszerűbb az okostelefonokban tárolni a fontos tudnivalókat, így összegyűjtöttünk számotokra pár olyan applikációt, amelyek még felhőtlenebbé teszik a kikapcsolódást!

Júl12
Pazarlás vs. tudatos vásárlás- Te hova tartozol?
Pazarlás vs. tudatos vásárlás- Te hova tartozol?

Mit is jelent a tudatos vásárlás? Minőség vagy mennyiség? Cikkünkből megtudhatod hogyan kerülheted el a felesleges ruhavásárlást, és hogyan adhatsz tovább megunt darabjaidon a legkörnyezettudatosabb módon.

máj14
Let’s shop online – azaz miért vásárolj online
Let’s shop online – azaz miért vásárolj online

Az itthoni vásárlási lehetőségek viszonylag szűkösek a divatra érzékenyek számára. Mit csináljon tehát az, aki nem repes az örömtől, ha a komplett gardróbszekrénye szembejön vele az utcán, és aki nem tudja önvédelmi fegyverként használni a tárcáját a sok húszezresnek köszönhetően?

máj02
5 elhagyhatatlan dolog az egyetemi élethez
5 elhagyhatatlan dolog az egyetemi élethez
By

Gimis fejjel olyan gondtalannak tűnik az egyetemi élet. A “Nagyok” saját maguknak rakják össze az órarendet, akkor járnak be amikor jónak látják, azt tanulják, amit mindig is akartak, és nincsenek úgynevezett “felesleges” órák. A valóságban viszont az egyetemi mindennapok egy árnyalatnyival összetettebbek ennél. Olvasd el, mikre is lesz szükséged az összeszedett egyetemi élethez.

000