Létezik olyan arcmaszk ami tényleg hasznos?

Létezik olyan arcmaszk ami tényleg hasznos?
2016-12-12 Pósafalvi Anett
In BEAUTY

Természetes arcmaszk és fürdősó egyenesen Melbourneből!

Már számos arcmaszkot kipróbáltunk, és nem mind vált be, de amit nyugodt szívvel tudunk ajánlani az az ausztráliai Skintox márka. Csak természetes anyagokkal dolgoznak, nem tesztelik állatokon és ausztráliában készülnek, szóval ez már eleve nagyon jól hangzik. Egy ötnapos tervet állítottak össze a kis pasztelszínű csomagolású maszkokkal, amivel helyreállíthatod a bőröd a hidegben is. A rózsaarany-márvány csomagolású fürdősó pedig tökéletesen ápolja a bőrt, miközbe segít ellazítani egy kád forró vízben. Priszcilla és Anett tesztelték is a termékeket, később eláruljuk azt is, hogy melyik a személyes kedvencük! 

1.nap: Zöldteás arcmaszk – Segít előhozni a bőröd természetes, egészséges ragyogását. 

2.nap: Kollagénes arcmaszk – A tökéletes arcmaszk a hidratált és puha bőrért. 

3.nap: Hol-tengeri ásványos arcmaszk – A holt-tengeri ásványos maszk után úgy fogod érezni magad, mint aki tényleg a tengerből lépett ki éppen. Felfrissít és ápolja a bőröd. 

4.nap: Kávés maszk –  A kávé antioxidáns tulajdonságai hidratálják és egyenletesebbé, simábbá teszik a bőrt. 

5.nap: Aloe Vera & Uborkás maszk – Ez a maszk olyan a bőrnek mint a legtartalmasabb étel. Hidratál és ragyogóvá teszi a bőrt. 

Priszcilla kedvence: Én a zöld teás maszkot próbáltam ki, és először meglepődtem, hogy ez  nem csak egy krémes cucc amit az arcomra kenek, megkeményedik, majd lehúzom! Hanem ezt a törlőkendőhöz hasonló anyagot kell felhelyezni, hátradőlni és várni míg a zöld tea koncentrátumot beissza az orcám. Nagyon kellemes az illata, és rendkívül puha utána a bőr, bár a tükör távolról való elkerülését javaslom ilyenkor, mert nekem horror-filmes jelenetek jutottak eszembe akármikor elsétáltam egy előtt! A 15 perc elteltével pihe-puha bársonyos bőr a végeredmény, amelyre aznap már bizony krémet sem kell kenned!

 

 

Anett kedvence: Az én két kedvenc termékem a fürdősó és a kávés arcmaszk. A fürdősót mikor kibontottam, akkor egy nagyon kellemes süti illata jutott eszembe, nem tudom, hogy a citromfű vagy a levendula miatt, de picit olyan mint egy citromos nápolyi. Az arcmaszkok nagyon könnyen felhelyezhetőek és nagyon kellemes érzetet biztosítanak közbe is amíg fent van és utána is. Hidratált és szuper-duper puha lesz az ember bőre! 

Szerintünk karácsonyra is tökéletes ajándék egy ilyen 5 napos arcmaszk csomag, hisz minden lány örömmel tölt el egy nyugodt estét egy forró fürdővel és arcmaszkkal miközben fagylaltot habzsol a kádban. 

Szerezd be itt!

percig tudod leadni még a karácsonyi rendeléseket - utolsó rendelési dátum : Dec. 20, 11 óra Rendelés!
Percig tudod leadni még a karácsonyi rendeléseket - utolsó rendelési dátum : Dec. 20, 11 óra Rendelés!