Készítsd fel a bőröd nyárra a svéd L:A Bruket termékeivel!

Készítsd fel a bőröd nyárra a svéd L:A Bruket termékeivel!
2016-04-25 Pósafalvi Anett
In BEAUTY

Bemutatjuk a L:A Bruket svéd márkát, aminek legfőbb célja, hogy a természet legjobb anyagait kombinálva létrehozza a tökéletes terméket a testnek és a bőrnek.

Csak természetes anyagokat használnak, a termékek fő alkotóelemei a víz, a só és a hínár, amelyek összetétele a bőr hidratálását és ápolását szolgálja.

Arcmaszk

Az uniszex No.155 kaolin tartalmú arcmaszk méregteleníti és tisztítja a bőrt, a hínár kivonat pedig pótolja a bőrben az ásványi anyagokat. 10-15 percig kell a bőrön hagyni, azonban nem szabad megijedni, mert 2 perc utána olyan lesz a bőrünk, mint egy szoboré, de miután lemostuk elszáll minden kétely, ugyanis bőrünk akárcsak a babaarc, selymes és kellemes a tapintású lesz.

Arcolaj

A No.048 arcolaj normál és száraz bőrre ajánlott, a különböző olaj anyagok gondoskodnak arról, hogy hidratálják és megvédjék a bőrt, valamint feszesebbé teszik amellett, hogy összehúzzák a pórusokat. Nappal csínján használd, hogy ne csillogjon az arcod, de éjszakára bátran csöpögtess egy keveset az arcodra, mert lesz ideje beszívni.

Arcradír

A No.050 arc radírban a mandulaolaj, a tengeri só és a petitgrain szentháromsága gondoskodik arról, hogy miután lehámlasztja a felesleges bőrt, összehúzza és táplálja is. Fontos, hogy az elvárt hatásért heti 1-2 alkalommal használd, de elég egy keveset felkenni a vizes arcra, majd belemasszírozni pár percig.

Folyékony szappan

A No.094 folyékony szappan a zsálya, rozmaring és levendula összetevőivel nem hagyja, hogy ne úgy érezzük magunk mintha egy fűszernövény mezőn ugrálnánk önfeledten. 100%-osan természetes alapanyagokat tartalmaz, nyugtatja és hidratálja az ember bőrét.

Utazási szett

A No.165 utazási szett, vagy ahogy mi hívjuk a “minden ember vágya”. Biztos te is elgondolkodtál már azon repülés előtt, hogy milyen egyszerű lenne, ha csak előkapnád a “L:A Bruket utazási szetted”, amiben van egy tusfürdő, egy sampon, egy balzsam és egy krém, ami jó a testre valamint a kézre is. Természetes alapanyagaik gondoskodnak arról, hogy se a hajad, se a bőröd ne legyen elhanyagolva az utazás alatt.

Mi már alig várjuk, hogy a többi mesésen szép csomagolású termékeit is kipróbáljuk ennek a figyelemreméltó márkának.

Te melyiket tesztelnéd szívesen?