Kinfolk magazin

Kinfolk magazin
2019-05-06 Adel

Ismered a kreatív emberek nemzetközi lapjaként számon tartott Kinfolk magazint? Ez a negyedévente megjelenő kiadvány olyan témákban szélesíti az olvasó látókörét, mint az otthon és otthonteremtés, a munka, a stílus, a gasztrológia és a kultúra. Minden szám az aktuális évszak köré épül és minőségi kontenttel lát el, ezért érdemes minél előbb beszerezned a sajátodat!

A Kinfolk mára már vezető életstílus magazinná nőtte ki magát, mind online felületen, mind pedig nyomtatott kiadványok tekintetében. A több, mint 100 országban kiadott negyedéves magazin négy nyelven is elérhető és fő profilja a slow lifestyle bemutatása és népszerűsítése.

A negyedévente kiadott kiadványok témája egy olyan témakörben található, amely a szezonhoz kapcsolódik, az adott témához rendelt összes élelmiszer-, szórakoztató- és életmódtartalommal. A mintacikkek közé tartoznak a jól ismert szakácsokkal készített interjúk, a témához kapcsolódó menük kísérő receptekkel, inspiráló editorialok és életvezetési tippek.

Kinfolk Magazin Issue Nineteen: The Adrenaline Issue - UPTOSTYLE

A Kinfolkot Nathan Williams, felesége, Katie Searle-Williams és barátai, Doug és Paige Bischoff készítették 2011 júliusában. Elsősorban fiatal szakembereknek szánt életmód-magazin, amely az otthon, munka, élelmiszer és közösség témákban prezentál fotókat, tartalmas esszéket, recepteket, interjúkat, személyes történeteket és gyakorlati tanácsokat.

A magazint minimalista ízlés jellemzi, ami megjelenik mind designban, mind tartalmilag. Önálló és egyedi stílusával nem a nagy tömegeket igyekszik megszólítani, inkább a társadalom azon részét, akik hajlandóak újítani, szimpatizálnak a slowlife életmóddal és éheznek a minőségi olvasnivalóra, illetve vizuális tartalomra egyaránt. 

kinfolk issue twenty 20

A közízlésnek való megfelelés helyett inkább diktálja a trendet és új tárlatokat nyit meg az ember számára. Művészfotókkal, új témákat feszegető írásokkal és a mai kreatívokat bemutató interjúkkal ösztönzi olvasóit a nyitásra az új életstílus irányába.  

A Kinfolk havonta szervez rendezvényeket közösségépítés céljából, amelyek világszerte zajlanak, melyek közül mindegyik szezonális témájú. Ezek az események rendszeresen  kerülnek megrendezésre és céljuk, hogy egyesítse a Kinfolk-olvasók globális közösségét, miközben gyakorlati tanácsokat is kínál. A cég nemzetközi főző workshopokat, szakácskönyveket és rövidfilm sorozatokat is készít.

A Kinfolk egy új világot teremt és teljesen eltérő a többi magazintól. Elgondolkodtat, inspirál, új perspektívákat  tár ki és új tereket nyit meg az olvasó előtt. Nem meglepő tehát a magazint övező nemzetközi siker.

Különleges kiadványai egy-egy téma köré épülnek, önálló könyvet formálva. A különböző témák az élet eltérő, de egyformán fontos területeit érintik és segítségül szolgálhatnak a mindennapjaink menedzselésében is.

HOME

Hogy mik is a otthon azon jellemzői, amik a slow living életfelfogás alapköveit képzik? A Kinfolk Home meseszép példákon mutatja be ezeket a számos interjú mellett, ahol a építészet és lakberendezést taglalva mélyíthetjük el tudásunkat a témában.

A Kinfolk Home 289 színes fotóval 368 oldalon keresztül térképezi fel a lakótereket az egész világon. Portrék, interior fotók, profilok és esszék segítségével nyerünk bepillantást designerek, vállalkozók, építészek, fotósok és stylistok otthonaiba.

 • The Kinfolk Home Könyv címlap
  11,890 Ft

  The Kinfolk Home Könyv

  ,

  A Kinfolk Home 35 olyan otthonba invitálja olvasóit, amelyek a slow living életfelfogás kulcsfontosságú elveit tükrözik: a közösség ápolása, életünk egyszerűsítése, és visszaszerezni az időt, hogy arra fordíthassuk, ami számunkra a legfontosabb. A Kinfolk Home 289 színes fotóval 368 oldalon keresztül térképezi fel a lakótereket az Egyesült Államoktól kezdve Skandináviáig, Ázsiáig és még tovább. Portrék, interior fotók, profilok és esszék segítségével nyerünk bepillantást designerek, vállalkozók, építészek, fotósok és stylistok otthonaiba. Szerzőnk, Nathan Williams arra invitál minden megszólalót, hogy osszák meg értékeiket és hogy ezeket miként formálták otthonukat és hogy otthonuk miként alakította őket. Minden lakás szívében ott rejlik az a bizonyos esztétika, amit a lakó alakít ki magának saját tárgyaival - legyen szó akár egy örökölt francia régiségekről, egy asztalról, ami elég hosszú ahhoz, hogy egy tucat ember körbe ülhesse, falakra akasztott gyerekrajzokról, vagy egy minimalista szobáról, ami a kreatív gondolkodós estékre van fenntartva. Ami közös ezekben a lakásokban, hogy mindegyik szépen, lassan, nagy odafigyelés árán váltak otthonokká.

  368 oldalas több mint 200 teljes oldalas képpel Publikálta:  Artisan Books. 
  11,890 Ft
  11,890 Ft

TABLE

 • The Kinfolk Table Könyv címlap
  The Kinfolk Table Könyv címlap
  10,890 Ft

  The Kinfolk Table Könyv

  ,
  A Kinfolk Table ismét az étkezést körülvevő kapcsolatokra helyezi a hangsúlyt. Egyharmad részben szakácsköny, egyharmad részben narratív mese, egyharmad részben pedig nemzetközi kalandozás, a Kinfolk Table 85 recept gyűjteménye 368 oldalon, mindenféle kreatív fogással a világ több pontjáról: Brooklynból, Koppenhágából, Kanadából és az angol vidékről.Telis-tele a Kinfolk magazinokban már megszokott gyönyörű fotókkal és design-al, a könyv garantáltan remek inspirációt fog nyújtani a következő kis összjöveteletekhez! Körbeutaztuk a világot és ötleteket gyűjtöttünk a séfekből, otthoni hobby szakácsokból, designerekből, bloggerekből, fotósokból és más más művészekből álló egyre csak növekvő közösségünkből, akik közül sokan receptekkel járultak hozzá a Kinfolk Table-höz.Vannak olyan receptek, amelyek meglepően egyszerük, mint például friss kagylókat grillezni, vagy egy fél kantalup dinnyét megtölteni joghurttal és mézzel. Más receptek viszont több időt és türelmet igényelhetnek, mint a kumkvat kompótos gyömbér jégkrém, vagy a tökéletes borjúhús elkészítése. Dán, japán, mexikói és koreai hatások is megjelennek a könyvben az olyan új köntösbe öltöztetett klasszikusok mellett, mint az édesburgonya-quinoa burger, a kimcshis kuszkusz, vagy a fűszerezett nyers csokoládé-mousse.368 oldalas több mint 200 teljes oldalas képpel Publikálta:  Artisan Books. 
  10,890 Ft
  10,890 Ft

A 2013-ban először megjelent Kinfolk Table az étkezés témát járja körül, de nem egy hagyományos szakácskönyvről van szó. Ugyan egyharmada recepteket tartalmaz, de egyharmad részben narratív mese, egyharmad részben pedig nemzetközi kalandozás is. A világ több pontjáról származó különleges étkezési szokásokkal, hagyományokkal és receptekkel ismerteti meg az olvasót mindezt a magazinban már megszokott gyönyörű fotókkal illusztrálva. A klasszikus fogásoktól az egészen új ízeket is felfedezhetjük és a világ számos pontjába elrepít bennünket a Kinfolk Table.

ENTREPRENEUR

A Kinfolk Enterpreneur több mint 40 egyéni kreatív vállalkozót vonultat fel a világ minden tájáról. Fedezd fel, hogy fészkelik be magukat eredeti gondolatok, ötletek, vágyak az ember fejébe illetve hogyan növekednek és fejlődnek személyes karrierré. Számtalan módja van annak, hogy megtalálja valaki a saját útját és az út során ért tapasztalatok, csalódások, bukások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy végül sikeres legyen abban, amit választ és megtalálja az egyensúlyt az életben. A könyvben személyes interjúkon keresztül ismerkedhetsz meg a világ különböző kreatívjaival, vezető kiadóival, építészeivel és tervezőivel.

 • 10,790 Ft

  The Kinfolk Entrepreneur Könyv

  ,

  Ideas for Meaningful Work

  Csatlakozz Nathan Williamshez és a Kinfolk csapatához, akik több mint 40 egyéni kreatív vállalkozót látogatnak meg a világ minden tájáról. Fedezd fel, hogy fészkelik be magukat eredeti gondolatok, ötletek, vágyak az ember fejébe illetve hogyan növekednek és fejlődnek személyes karierré. Számtalan módja van annak, hogy megtalálja valaki a saját útját és az út során ért tapasztalatok, csalódások, bukások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy végül sikeres legyen abban, amit választ és megtalálja az egyensúlyt az életben.A könyvben ilyen érdekfeszítő témákat feszegető interjúkon keresztül ismerkedhetsz meg a világ különböző kreatívjaival, vezető kiadóival, építészeivel és tervezőivel. A Kinfolk könyve tippeket, tanácsokat és inspirációt ad mindazoknak, akik a saját útjukat szeretnék járni.368 oldalas több mint 200 teljes oldalas képpel Publikálta:  Artisan Books. 
  10,790 Ft
  10,790 Ft

Ha igényes és minőségi magazint keresel, a Kinfolk a tökéletes választás, ugyanis nem egy pár perc alatt átlapozható lap, hanem sokkal inkább egy időtálló könyv, amit a kávézóasztalon tartva mindig újra átlapozhatsz és gyönyörködhetsz az editorialok különleges fotóiban, elolvashatod a számos hasznos cikket és legfőképp inspirációt meríthetsz a mindennapokra. Webshopunkban a könyveken és magazinokon kívül 1 éves előfizetést is tudsz vásárolni – olvasásra fel!