Kezdd minimalistán az évet!- Letölthető naptár

Kezdd minimalistán az évet!- Letölthető naptár
2017-01-03 Greta Dobai
In Tricks & Hacks

Új év, új naptár!

2017 teljes gőzzel  és minden feladatával itt van! A rengeteg tennivaló mellett nem volt kérdés, hogy ebben az évben is meg kell találnunk a tökéletes minimalista naptárat, ami segíteni fog a hétköznapokban! A neten barangolva akadtunk @barbisiegraphy instagramjára, ahol az álom naptárunk részleteit véltünk felfedezni  🙂
Barbi, akié a Angliában él férjével és most bontogatja művészi szárnyait. Szereti a minimalista, letisztult stílust mind a divatban, mind lakberendezésben. Imádja a kis növényeket (főleg a kaktuszokat), szép épületeket és egyre jobban merül bele a “hand lettering” világába. Saját blogja van és ha így folytatja bizony nagyra fog nőni a jövőben, úgyhogy érdemes követni az oldalát! -» The Happy Little Things

 

Egy kis év eleji meglepetéssel készültünk neked, ugyanis Barbi 2 gyönyörű naptárat is alkotott nekünk, ezáltal neked is  🙂  Mindegyiket letöltheted és kinyomtathatod A4-es méretben, hogy az íróasztalod éke legyen!

Az első verzió egy minimalista naptár, aminek minden hónapjához rövid motiváló vagy humoros bölcsességeket írtunk. Tökéletes klasszikus!

Ha szereted a cukiságokat, akkor pedig mindenképp ez az aranyos kaktuszos naptárt válaszd! Mi már most imádjuk!

Végezetül pedig Barbi volt olyan kedves, hogy pár motivációs poszterrel is megajándékozott mindenkit, úgyhogy fogadjátok szeretettel!  🙂 

További cikkek amik még érdekelhetnek

máj27
Skandináv lakberendezés alapjai 2.
Skandináv lakberendezés alapjai 2.
By / No Comments

Az előző részben megnéztük a skandináv lakberendezés alapjait, beszéltünk kicsit a sokszínűségéről, és egy-két fontos stíluselemről. A mostani részben megnézzük milyen alapdarabokkal nem lőhetsz mellé, ha skandináv stílusban szeretnéd berendezni a szobádat.

máj02
5 elhagyhatatlan dolog az egyetemi élethez
5 elhagyhatatlan dolog az egyetemi élethez
By

Gimis fejjel olyan gondtalannak tűnik az egyetemi élet. A “Nagyok” saját maguknak rakják össze az órarendet, akkor járnak be amikor jónak látják, azt tanulják, amit mindig is akartak, és nincsenek úgynevezett “felesleges” órák. A valóságban viszont az egyetemi mindennapok egy árnyalatnyival összetettebbek ennél. Olvasd el, mikre is lesz szükséged az összeszedett egyetemi élethez.

ápr29
A divatszakmában képzeled el a jövődet?
A divatszakmában képzeled el a jövődet?
By / 1 Comment

Mindig is vonzott a divat misztikus és izgalmas világa és arról ábrándozol, hogy egy nap te is a divatszakmában dolgozol majd? Összegyűjtöttük az 5 legjobb tanácsot ahhoz, hogy betörhess, és valóban sikeres legyél a divat világában!

ápr20
Pinek – Visszatér a 90-es évek egy darabkája
Pinek – Visszatér a 90-es évek egy darabkája
By / No Comments

A pinek fém kitűzők, amikből ma már szinte bármilyen témában megtalálhatod a hozzád leginkább illő darabot. Már több évszázada a különböző viseletek része. A kitűző divat a 90-es években volt talán a legfelkapottabb, de ahogy azt már megszokhattad, a divat világában semmi sem örök, trendek jönnek-mennek, ez történt a kitűzőkkel is. Jó pár éves “hallgatás” után viszont most újra reneszánszukat élik, és rögtön át is vették az uralmat a Shopunkban is.