Kávézási típusok – avagy hogyan és mikor kávézunk

Kávézási típusok – avagy hogyan és mikor kávézunk
2016-11-26 Molnár Anett
In LIFE

Te is imádod a kávét? Nem tudod, hogy hova lenne érdemes beülni a barátokkal délután vagy nem tudjátok hol tartsátok a következő meetinget?
Most cikkünkből megtudhatjátok a választ és nem utolsó sorban be is mutatjuk, hogy milyen kávézási típusok léteznek.

1. Barátokkal beülős

Időtartam: 2-4 óra

Mikor? Délután, mert ugye mindenki napközben vagy dolgozik vagy suliban van.

Melyik kávézót ajánljuk? My Little Melbourne

Nincs is annál jobb, amikor beültök a barátokkal kávézni egy hosszú nap után. Ilyenkor minden témát jól át lehet beszélni. A legfontosabb, hogy ha bármilyen rossz is volt a napod a barátokkal eltöltött idő jobbá fogja tenni mindenképp!

2. “Me-time”

Időtartam: 1-3 óra

Mikor? Amikor épp van szabadidőd.

Melyik kávézót ajánljuk? Tamp & Pull (nemrég lett felújítva a Czucuor utcai kávézójuk, szóval mindenképp érdemes benézni)

Nem kell szégyellni, ha egyedül ülünk be valahova kávézni. Annál jobb!
Van egy kis időnk elűzni a felesleges gondolatokat. Vagy olvass egy könyvet, nézz filmet a laptopodon, vigyél magaddal egy noteszt, firkálgass, vagy akár csak nézelődj és hagyd, hogy egy kicsit megnyugodjon az agyad! 🙂

3. Romantikus

Időtartam: 1-2 óra

Mikor? Késő délután és este felé nagyon hangulatos tud lenni a közös kávézás.

Melyik kávézót ajánljuk? Budapest Baristas

Csodálatos dolog, ha a Te kedvesed is kávé addikt és együtt tudtok menni felfedezni új kávézókat a városban. Nagyon fontos, hogy kimozduljatok többször is (amire egy kávézás tökéletes), hogy ne csak otthon legyetek együtt.

4. “Hazafelé beugrós”

Időtartam: 5 perc

Mikor? A nap folyamán akármikor.

Melyik kávézót ajánljuk? Fekete

Nincs időd beülni kávézni? Elvitelre mindig tudod kérni a kávét az újhullámos kávézókban! Sajnos nincs meg ugyanaz a hangulat, mint amikor beülsz, de a kávé ugyanolyan finom lesz! 🙂

5. Munka

Időtartam: 1-2 óra

Mikor? Mindenképp napközben, hiszen az agyunk este már nem olyan friss.

Melyik kávézót ajánljuk? BeoPlay

Ha egyedül szeretnél dolgozni nagyon jó ötlet elmenni egy kávézóba, vagy egy meeting helyszínének is tökéletes. Brainstorminghoz és a kivitelezéshez is elengedhetetlen lehet egy kis kávé.

Mit szólsz hozzájuk? Neked melyik a kedvenc kávézási típusod?

További cikkek amik még érdekelhetnek

nov10
HODINA – Minőség a mennyiség felett
HODINA – Minőség a mennyiség felett

A HODINA kifinomult. Letisztult. Elegáns. Klasszikus, mégis modern. Időtálló. Egy tökéletes, minimalista óra bármilyen alkalomra, bármilyen összeállításhoz. Cikkünkben bemutatjuk a HODINA-T, amelyet Európában egyedül az Uptostyle-nál tudsz megvásárolni!

okt30
5+1 lakberendezési tipp minimalistáknak
5+1 lakberendezési tipp minimalistáknak

Új lakásba költözni sohasem egyszerű, hiszen időbe telik, mire teljesen a saját képedre formálod az otthonodat, mindennek megtalálod a maga helyét, és megszokod ezt a számodra még idegen környezetet. Ugyanakkor az új lakás gondolatától sem kell megijedned, megvalósíthatod az új ötleteidet, és egy kevésbé esztétikus berendezés helyett választhatod akár a minimalista stílust! Lakberendezési tippjeinkkel álomotthont varázsolhatsz magadnak!

okt10
Magyar környezettudatos márkák a fenntartható divatért
Magyar környezettudatos márkák a fenntartható divatért

Fair fashion, slow fashion, eco-fashion, upcycling: mind olyan kifejezés, amely szerencsére ma már nem hangzik számunkra idegenül, és ezek ismeretében próbálunk is tenni értük. Korábban már felhívtuk a figyelmet a környezettudatosság és az etikus vásárlás fontosságára; összegyűjtöttük, hogy te mit tehetsz környezetedért. Világszerte egyre több márka törekszik a fenntarthatóságra, amelyek közül többet be is mutattunk már, napjainkban pedig itthon is sokan becsatlakoznak ebbe a folyamatba. Cikkünkből most feltörekvő magyar környezettudatos márkákat ismerhetsz meg!

okt05
Tippek, hogy környezettudatosabb legyél!
Tippek, hogy környezettudatosabb legyél!

Környezettudatosan élni nem mindig egyszerű feladat! Hiszen mindig könnyebb az egyszerű utat választani: a boltban előttünk lévő hűtőpultból kikapni a műanyag palackos vizet vagy az előre elkészített ételeket. Most 10 olyan tippet mutatunk neked, amelyek segítségével nemcsak a környezetedért tehetsz nagyon sokat, de hosszú távon nyugodtabbak, felkészültebbek lesznek a munkanapjaid is!