JOURNAL

THIS IS OUR JOURNAL ♥ COME AND GET SOME FASHION INSPIRATION DESIGN BEAUTY MOTIVATION IN YOUR LIFE!

 • feb222021

  Profi, elérhető, és egy kicsit furcsa: ez a The Ordinary márka

  Alábbi cikkünkben bemutatjuk neked a The Ordinary márka világát, a körülötte kialakult különös “botrányt”, illetve saját tapasztalatainkat a termékeikkel kapcsolatosan. Annyit elárulunk: minden furcsaságával együtt imádjuk a márkát!

 • feb182021
  cphfw aw21

  A CPHFW AW21 legjobb pillanatai

  A Copenhagen Fashion Week talán már véget ért, de a kreativitás hulláma még biztosan sokáig megmarad emlékezetünkben. Rengeteg fantasztikus dolgot tudnánk említeni, de most inkább megmutatjuk, mi az az 5 trend, amit biztos, hogy mi is viszünk magunkkal a 2021-es őszi-téli szezonra.

 • feb162021
  téli hangulat

  5 lakberendezési tipp a téli hangulathoz

 • feb092021

  Last-minute karantén programok Valentin-napra

  Idén igazán különleges lesz a Valentin-nap, ugyanis a megszokottól eltérően most mindenki otthon fogja ünnepelni. Aggodalomra viszont semmi ok, cikkünkben remek program ötleteket mutatunk be Nektek, amikkel emlékezetessé és romantikussá tudjátok tenni ezt a napot.

 • feb042021

  Ezeket viseld 2021-ben!

  2021-ben (is) a kényelmes trendeké lesz a főszerep. Most újból divatosak lesznek a laza, oversized és kényelmes darabok, amiket otthon vagy akár az utcán is könnyen tudunk viselni.

 • jan292021

  Valentin-nap egész évben

  Mi lenne, ha minden reggel egy mosollyal keltenéd a párod, összedobnál neki egy gyümölcssalátát reggelire, öleléssel köszönnél el tőle munkába indulva, érdeklődnél, hogy telik a napja, kávéval várnád a kedvenc kávézójából, vagy kibontanátok egy üveg bort a közös vacsorához és beszélgetnétek? A Valentin-nap nem kell, hogy csak egy nap legyen!

 • jan262021

  Ruha kisokos – avagy így őrizd meg a ruháid hosszú életét!

  Már biztosan Te is észrevetted, hogy hiába vigyáztál egy-egy kedvenc ruhadarabodra, az nagyon rövid idő alatt elvesztette szépségét. Ennek oka lehet, hogy napjainkban sokszor nem fektetnek a gyártók elég hangsúlyt a tökéletes alapanyagokra vagy mi magunk nem vigyázunk megfelelően rájuk. Cikkünkben szeretnénk a segítségedre lenni és megkönnyíteni a körültekintő ápolást.

 • jan202021

  Valentin-napi ajándék minden érzékszervnek

  Ha idén valami hasznosat és egyedit adnál a párodnak Valentin-napra, akkor felejthetetlen ajándékélmény lehet egy olyan összeállítás, ahol minden érzékszervnek fontos szerepe van. Nincs más dolgod, mint öt apróságot becsomagolni és felcímkézni, hogy éppen melyik érzékszerv kényeztetésére fókuszál az adott ajándék. Ha kedvet kaptál egy kis kreatív meglepetés gyártáshoz, olvass tovább!

 • jan192021

  5 stílusos ajándék férfiaknak Valentin-napra

  Igaz, a szerelemben minden nap Valentin-nap, azonban a nagy rohanásban, sűrű hétköznapokban sokszor elfelejtünk randevút szervezni, ajándékokkal kedveskedni. Február 14. azonban jó alkalom arra, hogy megajándékozd szerelmedet valami kedves különlegességgel – és ne aggódj, férfiaknak ajándékot találni könnyebb feladat, mint gondolnád!

 • jan182021

  5 Valentin-napi ajándéktipp lányoknak

  Közeleg a Valentin-nap és biztosak vagyunk benne, hogy te is szeretnéd meglepni szerelmedet valamivel, aminek biztosan örülne! Ha tanácstalan vagy, mit is vegyél neki, mutatunk pár ötletet, melyek segítségével garantáltan mosolyt csalsz majd kedvesed arcára!