5+1 dolog, ami nélkül nem indulhat az iskolakezdés

5+1 dolog, ami nélkül nem indulhat az iskolakezdés
2018-09-01 Barbi

Ez a nyár is eltelt, így most itt az ideje, hogy visszarázódj a dolgos mindennapokba. Kár lenne csüggedni, hiszen úgysem tudod megállítani az időt, jobban teszed hát, ha megbarátkozol a helyzettel, és kihozod belőle a legjobbat. Az ősz mindig valami újdonságot hoz, ezért érdemes nyitottnak lenned a meglepetésekre. Cikkünkben ezúttal összegyűjtöttük azt az 5+1 dolgot, melyek  nélkül nem indulhat az iskolakezdés.

1. A TÁSKA

Az idő előrehaladtával a személyiséged folyamatosan fejlődik, ráadásul a trendek is folyamatosan változnak, ezért gyakran komoly kihívást jelent a tökéletes táska felkutatása. Ha úgy érzed, még nem találtad meg a legmegfelelőbbet, nekünk rengeteg tippünk van, melyek segítségével biztosan tudsz majd választani egyet az iskolakezdésre. Olvasd el A tökéletes táska, személyre szabva című cikkünket, mely egy szuper, részletes útmutató, hogy könnyedén eligazodj a táskák tengerében.

2. SZÉPSÉGÁPOLÁS

Ha Te is részt vettél 31 napos Minimalista Kihívásunkon, minden bizonnyal már kiszelektáltad a fürdőszobádat ellepő, lejárt szavatosságú szépségápolási termékeket. Fontos azonban, hogy ezután ne halmozz fel újra felesleges termékeket, melyeket hirtelen felindulásból vásároltál. A tél közeledtével fel kell készítened bőrödet a hideg okozta irritációra, ezért bizonyosodj meg bőröd típusáról, és válaszd ki a legszükségesebb, legmegfelelőbb termékeket tudatosan, gondos odafigyeléssel.

3. PONTOSSÁG

A pontosság nagy erény, melyet később a munkahelyeden is megkövetelnek majd, ezért nem árt, ha időben elkezdesz fejlődni ezen a téren. Egy minőségi karóra lehet az outfited éke, melyet a legjobban tudsz kombinálni minden élethelyzetben, bármely eseményre. Ráadásul érdemes befektetni, hiszen ez egy olyan kiegészítő, ami évtizedeken át hű társad lesz. Webshopunkban a Cluse és a Hodina széles választékából mazsolázhatsz, melyek közül biztosan megtalálod majd a kedvencedet.

4. EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

Csakúgy, mint a munkában, sajnos az iskolában sincs mindig lehetőség arra, hogy egészségesen étkezz. Fontos, hogy tudatosan, előre készülj fel a hétköznapokra, akár Te, akár valaki más főz. Gondold végig, mit és mennyit fogsz enni a héten, és ennek megfelelően csomagolj magadnak ebédet, rágcsálnivalókat. Így könnyedén elkerülheted az egészségtelen ad-hoc táplálkozásokat és megtarthatod az egyensúlyt, melynek köszönhetően jobban kezeled majd a stresszt és a hajtást.

5. ÍRÓSZEREK

Nem csupán lelkileg fontos, hogy felkészülj, de az iskolakezdéshez érdemes a felszereléseket is beszerezni, hogy semmi ne érjen váratlanul. Csodás, minimalista Els & Nel noteszeink kétségkívül meghozzák majd a kedved a jegyzeteléshez, a márka praktikus új 2019-es határidőnaplója nélkül pedig egyszerűen élni sem lehet. Jegyezz fel minden fontosabb eseményt, írd be a szülinapokat, hogy mindent észben tarthass és senkinek ne okozz csalódást.

 

 

5+1. HIDRATÁLÁS

Reméljük, hogy a nyáron megszokott magasabb vízbevitel olyannyira rutinoddá vált, hogy az iskolakezdés folyamán, a téli időszakban sem fog lanyhulni. Habár ez a folyamatos elfoglaltságok mellett meglehetősen nehéz kihívás lesz, de ha mindig magadnál tartod kedvenc vizespalackodat, melyet bármikor újratölthetsz, nagy baj sosem érhet. Ha Te is megfogadtad, hogy megpróbálsz odafigyelni a kevesebb hulladéktermelésre, a Memobottle-nél jobbat nem is választhatnál. Mindemellett bármely táskádban kényelmesen elfér majd, és még stílusos is!

 

 

Reméljük, cikkünkkel sikerült rávilágítanunk, mik is az igazán fontos dolgok az iskolakezdés időszakában, s így sokkal könnyebben veszed majd az akadályokat. Éljenek az újdonságok!

További cikkek amik még érdekelhetnek

Sze14
Stílusos és környezettudatos választás: ez a Memobottle
Stílusos és környezettudatos választás: ez a Memobottle

Alábbi cikkünkben bemutatjuk neked a Memobottle történetét, célkitűzéseit és termékeit, melyek segítségével Te is tehetsz a környezettszennyezés ellen!

Sze07
Így ápold Kanken táskádat
Így ápold Kanken táskádat

A Kanken táskák a világ minden pontján szeretett és megbecsült darabjai a munkába járó, természetet kedvelő vagy még iskolás generációnak. Éppen ezért fontos, hogy megfelelően ápold kedvenc darabodat, hogy hosszú évekig társad legyen a mindennapokban.

Sze05
Essentials a túraszezonhoz
Essentials a túraszezonhoz

Minden évben izgatottan várjuk, hogy beköszöntsön az ősz, amely magával hozza a színes faleveleket, a forró teázásokat az esős napokon és a mindenhez passzoló kötött pulcsikat. De van valami, ami talán még jobban fellelkesíti a természetimádókat, ha a nyár végéről beszélünk, ez pedig nem más, mint a túraszezon kezdete. Mikor lenne jobb alkalom sétálni az erdőben, hegyet mászni, teljesítménytúrára menni vagy akár sátorozni a semmi közepén, ha nem ősszel? Bármelyik mellett is döntesz, vannak bizony elengedhetetlen kellékei egy kirándulásnak. Most segítünk összeszedni, miket vigyél magaddal úgy, hogy közben stílusos is maradj!

Sze02
Back to work – a munka elengedhetetlen kiegészítői
Back to work – a munka elengedhetetlen kiegészítői

Szeptember közeledtével nemcsak az iskola kezdődik, de a nagy nyári szabadság is véget ér. Ahhoz, hogy újra visszatérhess a régi kerékvágásba, szükséged lehet pár hasznos dologra, amelyek nem hiányozhatnak dolgos mindennapjaidból! Ezek a tárgyak elősegítenek abban, hogy sokkal rendszerezettebb és hatékonyabb legyél, könnyebben és hosszabb ideig koncentrálj a munkádra, amely ezáltal sokkal élvezhetőbbé is válhat!