A nagy interior wishlist

A nagy interior wishlist
2015-10-09 Priszcilla Varga
In INTERIOR

Szeretnéd felfrissíteni a szobád vagy lakásod? Vagy csak te is halogatod a tanulnivalót és inkább azon jár a fejed, hogyan érezhetnéd még jobban magadénak a környezeted?

Mi inkább az utóbbi csábításnak engedünk és akarva akaratlanul (de inkább akarva) kedvenc lakberendezési márkáink honlapjára téved a szemünk! A kínálat egyre csak bővül, ami nekünk csak jó, hiszen rengeteg meseszép, otthoni lakást szebbé varázsló termék közül válogathatunk! 

Lássuk hát a nagy őszi lakberendezési mustrát vagyis a kívánságlistánkat !

Drótkosarak és tárolók

Először mazsolázzunk egyből a hazánkba lassan 2 éve érkezett H&M Home praktikus kis tároló eszközei és interior inspirációi közül! Nekünk abszolút kedvenceink a három színben és méretben is elérhető drótkosarak. Nem csak kedvenc magazinjaid állomásozhatnak benne, de épp a használaton kívüli cozy kis pokróc is beleférhet. Arról nem is beszélve, hogy a három színben érhető el: fekete, arany és rózsaarany verzióban, amik közül lehetetlen választani. A Good standard vászontáskákra tovább haladva, azokkal még több méretben találkozhatsz, így szennyestartótól kezdve, könyv vagy jegyzetfüzetek beledobálásáig bármire használhatod!

Succulent sarok a lakásban

Mi teljes mértékben szobanövény pártiak vagyunk…legyen az kaktusz, fikusz, vagy valamilyen succulent mindenképp életet visz az otthonunkba! És ha már vannak, nyilván az se mindegy, hogy miben! Egy szép fehér IKEA cserepet választhatsz a kis növénynek otthonul, és succulent kis kertet hozhatsz létre a lakás egyik sarkában. 🙂 Jól mutat és frissesség érzetét kelti maga körül!

Illatos gyertyák

A frissesség azonban továbbfokozható! Mindenképpen érdemes például egy jó illatgyertyára beruháznod, hiszen mindenki szereti ha friss és üde illatot áraszt a lakás. (Az áthívott vendégek is!) Amikor jönnek a hűvösebb napok, legtöbbünk kandalló híján, már a gyertyafényre nézve is otthonosabban érzi magát a finom forró kakaóval a kezében. Itt természetesen elsőszámú ajánlásunk a Diptique gyertya, ami bár a pénztárcát nem kíméli, minősége annál jobb, illetve a gyertyatartó pohárrá reinkarnálódik használat után és azon nyomban tökéletes sminkecset vagy fogkefetartó válik belőle. Gyűjtsd össze az összes változatot!

Minimal pamut szőnyegek

Most pedig padlót fogunk és szemügyre vesszük a jacquard szövésű pamutszőnyegeket is! Bármilyen színű is a szobád, tuti fel fogja dobja a hangulatát. Mi a fekete-fehér színkombináció mellett tesszük le a voksunkat, ami a különleges mintája miatt több funkciós, ugyanis gyönyörű flat lay és minimal képeket készíthetsz a felületén! (Kipróbáltuk és oda vagyunk érte!)

 

Pihe-puha műszőrme

Ugyanez a helyzet a közösségi képmegosztó oldalakon már elterjedt szőrmeszőnyegekkel! Ez nem csak a padlón állja meg a helyét, hanem a kedvenc székeden is. Újra gondolj csak arra, hogy egyre hidegebb lesz, így ha hazaérsz és lekuporodsz a laptop elé egy pihe puha szőrme fogja melegíteni derekadat! Ha már választhatsz mindenképp az állatbarát műszőrméket vidd haza a boltból!

Designer székek minden mennyiségben

De milyen ülőalkalmatosságra tedd rá a szőrmét? A mi ábrándozásainkban egy Charles Eames tervezte szék szerepel, mert letisztult vonalai és egyszerű kialakítása lenyűgöző eleme lehet a szobádnak.

Egy hűvösödő őszi estén, mi szívesen olvasgatnánk a hintaszékes  változatban, mondjuk a CEREAL legújabb számát.  A székek Magyarországon is kaphatóak pl.: Aron Design Store-ban.

Ha zsebpénz kímélőbb darabokat szeretnél, nézz körül a Vakum Design shop kínálatában!  

Óriás poszterek

A falra is kell, hogy kerüljön valami…mi az óriás poszterek mellett tesszük le a voksunkat! A teljesség igénye nélkül, a mi kedvenceink a fekete-fehér szövegeket vagy épületeket ábrázoló grafikus rajzok.

Otthonra egy Koppenhágai botanikus kertet ábrázoló képet szereztünk be, de nézzetek körül a justspotted kínálatában, van bőven válogatni való!:)

Képkeretet a legegyszerűbben és legolcsóbban az IKEÁban tudsz beszerezni, bármilyen méretben.

Többfunkciós vállfák

Végül de nem utolsósorban megemlítenénk a rózsaarany vállfákat! (itthon tudtunk szerint most nem kapható sehol,de tavaly a zara home-ban szerezhetted be)

Legnagyobb valószínűséggel a színe miatt dúl a szerelem, de itt se feledkezz meg a sokszínűségéről! Már szóba kerültek a magazintároló drótkosarak, de a vastagabb papírból készült Kinfolkjainkat és Cerealjeinket okosan vállfára is akaszthatjuk, amit aztán studio szerűen felaggathatunk a falunkra. Persze ez nem kötelező, ha valakinek jobban fekszik, hogy motivációs szövegeket csipesszen rá, az is csinos látványt fog nyújtani a felfrissített, átrendezett szobában!

Ez volt a mi kívánságlistánk, reméljük tetszett és adtunk egy kis inspirációt 🙂

Te tervezel valamilyen átalakítást mostanában?

Ha igen, mi az ami szerinted must-have darab a lakásba?

 

További cikkek amik még érdekelhetnek