Így ápold Kanken táskádat

Így ápold Kanken táskádat
2018-09-07 Kretter Szandra

A Kanken táskák a világ minden pontján szeretett és megbecsült darabjai a munkába járó, természetet kedvelő vagy még iskolás generációnak. Éppen ezért fontos, hogy megfelelően ápold kedvenc darabodat, hogy hosszú évekig társad legyen a mindennapokban.

 

Így tisztítsd a Kankent!

  • Az első és legfontosabb szabály, hogy mosógépbe SOHA ne tedd a hátizsákod! Ha már piszkosnak ítéled, akkor tegyél egy kevés kímélő mosószert meleg, de nem forró vízbe és puha szivaccsal, kefével vagy egy tiszta fogkefével mosd át a foltos területeket. A tisztítás menetéről itt találsz egy szuper videót!
  • Ezek után hagyd megszáradni a táskát! Fontos, hogy ne tedd ki közvetlen napfénynek, ez ugyanis kárt tehet a színében, hagyd árnyékos helyen!
  • Kedvenc hátizsákod esetében lényeges, hogy ne használj waxot a tisztításnál! A táska ugyanis olyan anyagból készült, hogy víz hatására a szálak megduzzadnak benne, ezáltal növelve a vízlepergető hatást!

 

Megfelelő méretű táskát válassz!

  • Lényeges, hogy ne tömd tele a hátizsákod! Különféle méretek közül választhatsz vásárlásnál, így előre átgondolhatod mire szeretnéd használni a kiválasztott darabot! A standard Kanken táska 16 literes, ennél a súlynál többet ne pakolj bele! Nem célszerű a laptopodat sem a táskába tenned! A hátsó zsebben szépen elfér a tableted, elpakolhatod a mappád, jegyzettömböd, de a különféle zsebek és cipzárak miatt a laptopod nem fér el benne!
  • Ha a notebookodat mindenképpen szeretnéd magaddal vinni, akkor válassz inkább a három, különféle méretben beszerezhető Kanken laptop táska közül! 
  • Méretek tekintetében van két figyelemre méltó változat : a Kånken nr. 2 ,ami G1000 anyagból készült ( a sima változathoz viszonyítva pedig waxolhatod is), valamint extra használatba vételre lett tervezve, illetve a nálunk is beszerezhető  Re-Kanken , amely a környezetvédelemre felhívva a figyelmet, csak újrahasznosított műanyagpalackokból készül!

Ha elakadt a cipzár/ elszakadt a táska!

  • Mindannyiunkkal előfordult már, hogy a táskánk cipzárjába elakadt valami! Ilyen esetben ne rángasd, feszegesd a húzózárat, inkább lazíts kicsit rajta az ajakbalzsamod vagy kézkrémed segítségével! Ezután már óvatosan ki tudod nyitni , anélkül, hogy kárt tennél kedvenc hátitáskádban!
  • A Kanken táskákra és hátizsákokra 2 év garanciát ad a gyártó, ha megrepedt az anyag, eltört a cipzár, leesett egy csat vagy gomb róla, akkor hozzánk, mint viszonteladóhoz bátran visszahozhatod a hibás terméket!

Miután megtaláltad a neked leginkább tetsző, stílusos Kanken táskát gondoskodj róla megfelelően, tartsd karban, tisztítsd rendszeresen, így lesz hű társad akár a dolgos hétköznapokon, akár a hétvégi csavargásokon!