Han Kjøbenhavn – CPHFWSS17

Han Kjøbenhavn – CPHFWSS17
2016-07-16 Greta Dobai
In FASHION

Han Kjøbenhavn SS17

Han Kjøbenhavn tavasz/nyári kollekciója egyben az első női kollekciójuk debütálását is jelentette, ami nagyon is izgatta a fantáziánkat! A tervezők ezúttal a gyerekkorunkban közkedvelt “verekedős filmek” világát idézték fel, pofonokkal és hozzá illő outfitekkel. De mielőtt előre rohannánk, nézzük meg a backstage képeket!

 

A show maga ismét fenomenális volt, kezdve azzal, hogy 4 maszkos öregember besétált és elkezdte hajtani a pofozó szerkezetet  🙂

Eközben felcsendült a tradicionális japán zene, ami Bruce Lee féle pofon-ütés-rugás hangokkal lett megtarkítva. A pofozókar körbe forgott, akár egy propeller és a modellek elkezdtek felvonulni a színpadon.

Egy-egy modell néha megállt és szembeszegült a pofozógéppel, majd egy óriási taslit imitálva tovaszállt inkább a kifutón.

 

A kollekció maga halvány lila vagy zöld, susogós edző nacikból, nagyon retro nyomatos ingekből és kiemelkedő kabát kollekcióból állt (ami egy dániai “nyárhoz” még hozzá is tartozik). Szinte minden darabon óriási japán “logók” díszelegtek. A mi kedvenceink a minden outfithez odabiggyesztett japán feliratos zoknik voltak  😛 

Han Kjøbenhavnról azért tudni kell, hogy az amit a catwalkon látunk, csak egy feelinget ad a kollekcióról. A boltokban akár több száz darabot is bevisznek és sokszor hétköznapi embereknek sokkal stílusosabb vagy konszolidáltabb darabok lesznek a bestsellerek. Kiváncsian várjuk, hogy ebből a kollekcióból mi az, ami valóban felbukkan majd Koppenhága utcáin.