FENNTARTHATÓ HAZAI PIAC

Fenntarthatóság a jövő! A műanyagmentes júliuson felbuzdulva létrehoztuk kis hazai piacunkat, ahol válogatott zero-waste magyar márkáknak biztosítottunk felületet!

Zero waste szépségápolás

A legtöbb boltban vagy drogériában vásárolt kozmetikum sajnos nem csak a bőrünknek hanem a környezetnek is árthat. A felesleges adalék és illatanyagok mellett a termékek többsége korántsem környezetkímélő. A hazai fenntartható piacunkon megtalálhatod a Coconutoil Cosmetics válogatott termékeit. A márka bio összetevőket használ minden termékéhez, és zero waste kezdeményezésével bármelyik megvásárolt tégelyét és csomagolását vissza tudod postázni nekik ( cserébe levásárolható kuponkódot kapsz! )


Piacunkra olyan nyári termékeket választottunk, amit mindenki használ, de általában a legtöbb káros összetevőt tartalmazza a drogériás verziójában : a szokásos napkrém helyett szerezd be a Bio bronz olajat, dezodor helyett pedig a Bio Krémdezodort. Ha teljesen új vagy a bio szépségápolásban az ajándékcsomag mindenképp jó választás!

“A kezdetek kezdete óta fontos, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk, ezt pedig folyamatosan és fokozatosan igyekszünk még tovább csökkenteni, mert úgy gondoljuk csak a természettel együttműködve maradhat fenntartható bármi is.”

– Coconutoil Cosmetics

Ételhordás tudatosan

Az egyik legegyszerűbb módja egy tudatosabb életnek, ha csökkented hulladékmennyiséged élelmiszerek és italok terén. Hagyd el a borzalmasan sokáig lebomló celofánt és a mérgező alufóliát – csomagold újraszalvétába a napi ebédet, és használj újrahasználható zsákot a gyümölcsökhöz, zöldségekhez! 

Az utóbbi években a saját bevásárló zacskó használata szinte már általánossá vált. Az Urban Zerowaster cekkere vagy bevásárlózacskóit bátran viheted a piacra de a hétköznapokban is hordhatod!  Szerezd be a csomag ajánlatok egyikét és mondj búcsút a nejlon zsacskóknak!

A Cibi újraszalvétáit Czibolya Kata álmodta meg és nevezte el elsőként a magyar piacon. Termékei eredetiek és magas minőségűek, így évekig hordhatod benne a szendvicseidet! A piacra 3 különböző színt és mintát választottunk, ami szerintünk a mi stílusunk.

“Szerintünk a környezettudatos termék definiciója nem merül ki a műanyagmentességben. Brandünk esetében a gyártási folyamatokat is nagy körültekintéssel alakítottuk ki úgy, hogy azok minél környezetkímélőbbek és hulladékmentesebbek legyenek.”

– Urban Zerowaster

Folyadékbevitel zero waste módra

A zacskók mellett a másik fő műanyag hulladék az eldobható műanyag palack. Ha a legelején szeretnéd kezdeni a zero waste életmódot, akkor a legegyszerűbb döntés hordozható vizes palackra beruházni. Töltsd fel újra és újra vízzel és tárold táskádban, valamint használj újrahasználható kávésbögrét is!

A Memobottle csapatának célja, hogy az emberek elgondolkodjanak tetteik környezetre gyakorolt negatív hatásairól, így a nagy mennyiségű palackos víz fogyasztásról is! Praktikus formájú üvegeik számos design kitüntetésben részesültek.

A Frank Green egyedi, cseppmentesen záródó tetővel van ellátva, így a táskában is biztonságosan viheted bárhova a reggeli kávéd. A pohár 100%-ban újrahasznosítható co-polymerből készült és BPA mentes.  

Fenntartható viselet

Tudtad, hogy a divatipar az egyik legszennyezőbb iparág? Legyen szó az anyaggyártásról, a termelési rendszerről vagy az ellátási láncról – toxius anyagok toxikus környezetben való létrehozása, vagy a gyári dolgozókkal való etikátlan bánásmód mára már globális problémák lettek. Ugyanakkor léteznek olyan márkák akik forradalmasítják a divat világát és pozitív ráhatással vannak a keresletre. Fenntartható anyagok, etikus munkakörülmények, tudatos gyártatás – ismerd meg néhány kedvenc környezettudatos divatmárkánkat! 

A Philomén fürdőruhák prémium minőségű, újrahasznosított olasz anyagokból készülnek, ráadásul minden ruhát itthon készítenek, hazai munkaerővel. Az anyag rendkívül tartós, UV és klórálló, a parton vagy medencében is használható, ráadásul időtálló, hosszútávú befektetés!

 

“A márka a letisztultság és a minimalista stílus mellett igencsak formabontó és egyedi megoldásokkal rukkol elő. Minden darabon találunk valami izgalmast csavart, amitől biztosak lehetünk benne, hogy egy nagyon tudatosan és szakértői odafigyeléssel tervezett darabbal állunk szemben. A márka zero-waste, azaz hulladékmentes gyártással készül, a fürdőruhák limitált darabszámban kerülnek a boltok polcaira.”

– Philomén

 

 

Zero waste intim viselet

A menstruációs bugyik az egyik legégetőbb környezetszennyező problémára kínálnak megoldási alternatívát.  Egy nő élete során több százezer intim betétet vagy tampont használ el. A This is Redy csapata nem csak a menstruáció körüli tabu légkört rombolja le, hanem létrehozta Magyarország legismertebb menstruációs bugyiját. Ha szeretnéd az év minden napján kényelmesen érezni magad, akkor ideje this is Redy menstruációs bugyira váltanod a műanyag betéteket és tamponokat.

 

“Fontos, hogy mindenki, minden oldalról lássa, hogy a fenntarthatóság ma már nem valami alternatív bohóckodás, hanem egy mindenkit ízléstől, státusztól függetlenül érintő téma. Szerencsére a fenntartható és a divat összetalálkozott, ezért már a minimalista stílus kedvelői is megtalálják a számukra tetsző darabokat. Az Uptostyle most nekik mutatja meg, hogy a fenntartható az új szexi.”

– This is Redy

 

Fenntarthatóság a mindennapokban

Fontos odafigyelnünk környezetünk egészségére, viszont nem kell lemondanunk a design nyújtotta örömökről sem, az átgondolt vásárlás a kulcsa mindennek. A tudatos élet mindennapjaihoz célszerű olyan termékekbe fektetni, melyek időtállóak, fenntarthatóak, ugyanakkor ízlésesek. Ez a tevékenység időnként drágább lehet, azonban mindig megtérül hosszútávon a minőségi befektetés! A hagyományos paraffingyertyákkal ellentétben a szójaviasz környezetbarát és megujuló energiaforrásbból, szójababból készül, ami biológiailag 100%-ban lebomlik. A szójaviasz tisztábban ég, nem keletkezik semmilyen káros gáz miközben használod őket, mint a P.F. Candle gyertyái is. 

Vászonszatyor, hálótáska – nem csak az élelmiszer bevásárlásokhoz! A legjobb, ha mindig tartasz magadnál egy vastagabb textíliából készült fogantyús táskát, ami kiáll bármilyen terhelést, az Uptostyle Tote Bag-eket több színben is megtalálod, így kiválaszthatod a hozzád legjobban illőt! A 100% ECO tokok nemcsak stílusos megjelenésükkel tűnnek ki a többi telefontok közül, de teljes mértékben komposztálható anyagból készülnek, így ha mobilt váltasz vagy csak megunod az aktuális tokod, akkor az 100%-ban lebomlik. Így nem termelsz szemetet akkor sem, ha már nincs szükséged az adott tokra.

“A 100% ECO tokok nemcsak stílusos megjelenésükkel tűnnek ki a többi telefontok közül, de teljes mértékben komposztálható anyagból készülnek, így ha mobilt váltasz vagy csak megunod az aktuális tokod, akkor az 100%-ban lebomlik. Így nem termelsz szemetet akkor sem, ha már nincs szükséged az adott tokra.”

– iTrend Store

 

Tündöklés az istennők örökségében

Ékszerkollekciójának megalkotásakor a Nimfa célja különleges, kis szériás, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült darabok létrehozása volt. Az arany- és ezüstbevonattal rendelkező ékszerek nemcsak az erős sárgaréz alapnak és nemesacél borításnak, de nem mindennapi formájuknak és történetüknek is köszönhetik egyediségüket.

A kollekció minden darabja a görög mitológia egy-egy jelentős istennőjének tiszteletére készült, mint például Harmonia, Amazon istennő anyja, aki harmóniát és békességet teremt, vagy Syrinx, aki a választás szabadságának jelképes alakja. Ebben a kollekcióban egyaránt egyesül a hagyományok iránti tisztelet, a minimalizmus és az elegancia, a termékek megvásárlásával ráadásul szintén egy nagyszerű hazai márkát támogathatsz!

 • 18,900 Ft

  Harmonia Arany/Ezüst Fülbevaló – Nimfa

  , ,

  Harmonia

  24 karátos arany és ezüst bevonatos fülbevaló, melyet kifejezetten a Nimfának készített egy ékszerész lány, Budapesten.Ezeket a fülbevalókat a mitológia ihlette, pontosabban az Harmonia mítosza: Harmonia egy gyönyörű és erős példakép a mai nők számára, különösen az anyukáknak. Harmonia adott életet a jól ismert hőnőnek, Amazonnak. Elősegítették a változást és próbára tették az addigi társadalmi normákat. Harmonia nem csak gyönyörű, de harmóniát és békességet teremt, valamint gyengédséget, nyugodtságot biztosít a vitákban.Ezek az egyszerű, kecses fülbevalók ugyanazt az energiát és békét fejezik ki, emlékeztetve bennünket arra,hogy képesek vagyunk leküzdeni mindennapi vitáinkat. Az elengedhetetlen kis karikák lendületet adnak és emlékeztetnek a női energia erejére, minden egyes nap.Miután beérkezett a rendelés és a fizetés, 1-2 hétre van szükségünk, hogy előkészítsük Neked az egyedi tervezői fülbevalódat.Köszönjük a türelmedet, és azt, hogy a fenntarthatóbb választás mellett döntöttél!
  18,900 Ft
  18,900 Ft
 • 15,750 Ft

  Syrinx Arany Fülbevaló – Nimfa

  , ,

  Syrinx

  24 karátos arany bevonatos fülbevaló, melyet kifejezetten a Nimfának készített egy ékszerész lány, Budapesten.Ezeket a fülbevalókat a mitológia ihlette, pontosabban az Syrinx mítosza.Pan lelkesen üldözte a fa nimfát, Syrinx-et. Azonban ő ellenkezett és a folyami nimfa nővéreinek könyörgött, hogy segítsenek neki megszökni.Amikor Pan megakarta ölelni őt, Syrinx nádassá változott. Amikor Pan felfedezte, hogy csak lápi nádat tart, csalódottan sóhajtott. A sóhajt átfújta a nádason keresztül, mely varázslatos hangot hozott létre. Pan azt hitte, hogy szeretett Syrinx-ének  gyászoló hangja. Ezért a nádasból csöveket alakított ki, hogy Syrinx mindig vele lehessen.Syrinx a választás szabadságát fejezi ki. Azt, hogy kiket választunk szeretteinknek, illetve, hogy milyen munkával járulunk hozzá a társadalom fejlődéséhez. Ez a szabdság egy olyan környezetet hoz létre, melyben a kitárt szívek felvirágoznak és újabb szabad választási lehetőségekhez vezetnek.Miután beérkezett a rendelés és a fizetés, 1-2 hétre van szükségünk, hogy előkészítsük Neked az egyedi tervezői fülbevalódat.Köszönjük a türelmedet, és azt, hogy a fenntarthatóbb választás mellett döntöttél!
  15,750 Ft
  15,750 Ft
 • 19,290 Ft

  Galatea Arany Fülbevaló – Nimfa

  , ,

  Galatea

  24 karátos arany bevonatos fülbevaló, melyet kifejezetten a Nimfának készített egy ékszerész lány, Budapesten.Ezeket a fülbevalókat a mitológia ihlette, pontosabban Galatea mítosza. A tenger 50 nimfája közül, Galatea volt a legszebb és legkedvesebb. Szerelmes volt a halandó Acis-be. Halálakor, a fiú vérét a Szicilia-folyóvá változtatja. Így Acis a folyó szellemévé, ezáltal pedig örökkévalóvá vált. A Galatea  fülbevalók az Acis folyó áramlását, valamint Galatea és Acis örök szerelmét fejezik ki.Miután beérkezett a rendelés és a fizetés, 1-2 hétre van szükségünk, hogy előkészítsük Neked az egyedi tervezői fülbevalódat.Köszönjük a türelmedet, és azt, hogy a fenntarthatóbb választás mellett döntöttél!
  19,290 Ft
  19,290 Ft
 • 19,290 Ft

  Ambriosa Arany/Ezüst Fülbevaló – Nimfa

  , ,

  Ambrosia

  24 karátos arany és ezüst bevonatos fülbevaló, melyet kifejezetten a Nimfának készített egy ékszerész lány, Budapesten.Ezeket a fülbevalókat a mitológia ihlette, pontosabban az Ambrióza mítosza. Az Ambriosát az istenek az Olimpia legtökéletesebb ételének és italának tartották. Úgy hitték, hogy annak aki fogyaszt belőle hosszú életet és halhatatlanságot hozhat. Az istenek másik kedvencét, az édes nektár, az Ambrióza mellett szolgálták fel. Ambrióza a mitológiában, nimfaként is megtestesült, akit Zeusz bízott meg Dionüszosz felnevelésével.Miután beérkezett a rendelés és a fizetés, 1-2 hétre van szükségünk, hogy előkészítsük Neked az egyedi tervezői fülbevalódat.Köszönjük a türelmedet, és azt, hogy a fenntarthatóbb választás mellett döntöttél!
  19,290 Ft
  19,290 Ft

“Amikor úgy döntöttem, ékszer kollekciót készítek, 5 dolgot tartottam észben: basic darabokat kreálni egy kis csavarral, fenntartható gyártást Magyarországon, megengedhető de magas minőségű termékeket készíteni, magas szintű vásárlói támogatást nyújtani, valamint a mitológia inspirálta vintage stílusokat kialakítani, melyeknek lelkük van.”

– Nimfa

 

FEDEZD FEL A FENNTARTHATÓ PIAC ÖSSZES TERMÉKÉT!

 • New
  3,590 Ft

  Asztali Memobottle tartó – Univezális

  ,
  Univerzális Asztali Memobottle tartó kompatibilis az egész palack és tok kollekcióval. Tökéletes kiegészítője az asztalodnak. [spb_toggle title="Miért hasznos a BPA mentes műanyag?" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  Az ausztráliai Memobottle olyan BPA mentes műanyagból készül ami nem járul hozzá a legtöbb palack által okozott allergia, hormonális zavarok és egyéb betegségek kialakulásához. A BPA esetleg károsan befolyásolhatja az emberi agy és más szervek fejlődését, valamint növeli egyes rákfajták felnőttkori kockázatát.

  [/spb_toggle]

  [spb_toggle title="Szerintünk a Memobottle!" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  A memobottle ausztráliai designerei a természet védelmét és az emberek mindennapos igényeit szem előtt tartva tervezték meg ezeket a lapos palackokat, hogy megkönnyítsék életünket. Minket hamar meggyőztek és előszeretettel használjuk is! Kétféle méretben kaphatóak (375 és 750 ml-es kiszerelésben), így mindenki kiválaszthatja, melyik kényelmesebb, praktikusabb számára. Ez a műanyagpalack más, mint amit eddig megszokhattunk, alakja miatt táskádban, könyveid, laptopod mellett is egyszerűbben elfér, de akár zsebünkbe is csúsztathatjuk!

  [/spb_toggle]

   
  3,590 Ft
  3,590 Ft
 • New
  7,290 Ft

  Memobottle Szilikon tok – SLIM

  ,

  Igazán egyedivé varázsolhatod Memobottle palackodat ezzel szilikon tokkal, miközben megvédi az élet apró zúzódásaitól, karcaitól. Tökéletes találkozása a kivitelezésnek és a funkciónak, a csodás matt hatás és a hőszigetelés. Hibátlanul illeszkedik az SLIM Memobottle-hoz.                              Az időtlen és klasszikus fekete szín alapvető kellék a könnyed stílushoz. Legyél magabiztos az irodában vagy éppen az utcán felöltöztetett palackoddal!

  • hőtartás
  • cseppvédelem
  • non-toxic
  [spb_toggle title="Termékjellemzők" open="false" width="1/1" el_position="first last"]hőtartáscseppvédelemnon-toxic[/spb_toggle][spb_toggle title="Miért hasznos a BPA mentes műanyag?" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  Az ausztráliai Memobottle olyan BPA mentes műanyagból készül ami nem járul hozzá a legtöbb palack által okozott allergia, hormonális zavarok és egyéb betegségek kialakulásához. A BPA esetleg károsan befolyásolhatja az emberi agy és más szervek fejlődését, valamint növeli egyes rákfajták felnőttkori kockázatát.

  [/spb_toggle]

  [spb_toggle title="Szerintünk a Memobottle!" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  A memobottle ausztráliai designerei a természet védelmét és az emberek mindennapos igényeit szem előtt tartva tervezték meg ezeket a lapos palackokat, hogy megkönnyítsék életünket. Minket hamar meggyőztek és előszeretettel használjuk is! Kétféle méretben kaphatóak (375 és 750 ml-es kiszerelésben), így mindenki kiválaszthatja, melyik kényelmesebb, praktikusabb számára. Ez a műanyagpalack más, mint amit eddig megszokhattunk, alakja miatt táskádban, könyveid, laptopod mellett is egyszerűbben elfér, de akár zsebünkbe is csúsztathatjuk!

  [/spb_toggle]

   
  7,290 Ft
  7,290 Ft
 • New
  6,890 Ft

  Memobottle Szilikon tok – A6

  ,

  Igazán egyedivé varázsolhatod Memobottle palackodat ezzel szilikon tokkal, miközben megvédi az élet apró zúzódásaitól, karcaitól. Tökéletes találkozása a kivitelezésnek és a funkciónak, a csodás matt hatás és a hőszigetelés. Hibátlanul illeszkedik az A5-ös Memobottle-hoz.                              Az időtlen és klasszikus fekete szín alapvető kellék a könnyed stílushoz. Legyél magabiztos az irodában vagy éppen az utcán felöltöztetett palackoddal!

  [spb_toggle title="Termékjellemzők" open="false" width="1/1" el_position="first last"]hőtartáscseppvédelemnon-toxic[/spb_toggle][spb_toggle title="Miért hasznos a BPA mentes műanyag?" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  Az ausztráliai Memobottle olyan BPA mentes műanyagból készül ami nem járul hozzá a legtöbb palack által okozott allergia, hormonális zavarok és egyéb betegségek kialakulásához. A BPA esetleg károsan befolyásolhatja az emberi agy és más szervek fejlődését, valamint növeli egyes rákfajták felnőttkori kockázatát.

  [/spb_toggle]

  [spb_toggle title="Szerintünk a Memobottle!" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  A memobottle ausztráliai designerei a természet védelmét és az emberek mindennapos igényeit szem előtt tartva tervezték meg ezeket a lapos palackokat, hogy megkönnyítsék életünket. Minket hamar meggyőztek és előszeretettel használjuk is! Kétféle méretben kaphatóak (375 és 750 ml-es kiszerelésben), így mindenki kiválaszthatja, melyik kényelmesebb, praktikusabb számára. Ez a műanyagpalack más, mint amit eddig megszokhattunk, alakja miatt táskádban, könyveid, laptopod mellett is egyszerűbben elfér, de akár zsebünkbe is csúsztathatjuk!

  [/spb_toggle]

   
  6,890 Ft
  6,890 Ft
 • 18,900 Ft

  Harmonia Arany/Ezüst Fülbevaló – Nimfa

  , ,

  Harmonia

  24 karátos arany és ezüst bevonatos fülbevaló, melyet kifejezetten a Nimfának készített egy ékszerész lány, Budapesten.Ezeket a fülbevalókat a mitológia ihlette, pontosabban az Harmonia mítosza: Harmonia egy gyönyörű és erős példakép a mai nők számára, különösen az anyukáknak. Harmonia adott életet a jól ismert hőnőnek, Amazonnak. Elősegítették a változást és próbára tették az addigi társadalmi normákat. Harmonia nem csak gyönyörű, de harmóniát és békességet teremt, valamint gyengédséget, nyugodtságot biztosít a vitákban.Ezek az egyszerű, kecses fülbevalók ugyanazt az energiát és békét fejezik ki, emlékeztetve bennünket arra,hogy képesek vagyunk leküzdeni mindennapi vitáinkat. Az elengedhetetlen kis karikák lendületet adnak és emlékeztetnek a női energia erejére, minden egyes nap.Miután beérkezett a rendelés és a fizetés, 1-2 hétre van szükségünk, hogy előkészítsük Neked az egyedi tervezői fülbevalódat.Köszönjük a türelmedet, és azt, hogy a fenntarthatóbb választás mellett döntöttél!
  18,900 Ft
  18,900 Ft
 • 15,750 Ft

  Syrinx Arany Fülbevaló – Nimfa

  , ,

  Syrinx

  24 karátos arany bevonatos fülbevaló, melyet kifejezetten a Nimfának készített egy ékszerész lány, Budapesten.Ezeket a fülbevalókat a mitológia ihlette, pontosabban az Syrinx mítosza.Pan lelkesen üldözte a fa nimfát, Syrinx-et. Azonban ő ellenkezett és a folyami nimfa nővéreinek könyörgött, hogy segítsenek neki megszökni.Amikor Pan megakarta ölelni őt, Syrinx nádassá változott. Amikor Pan felfedezte, hogy csak lápi nádat tart, csalódottan sóhajtott. A sóhajt átfújta a nádason keresztül, mely varázslatos hangot hozott létre. Pan azt hitte, hogy szeretett Syrinx-ének  gyászoló hangja. Ezért a nádasból csöveket alakított ki, hogy Syrinx mindig vele lehessen.Syrinx a választás szabadságát fejezi ki. Azt, hogy kiket választunk szeretteinknek, illetve, hogy milyen munkával járulunk hozzá a társadalom fejlődéséhez. Ez a szabdság egy olyan környezetet hoz létre, melyben a kitárt szívek felvirágoznak és újabb szabad választási lehetőségekhez vezetnek.Miután beérkezett a rendelés és a fizetés, 1-2 hétre van szükségünk, hogy előkészítsük Neked az egyedi tervezői fülbevalódat.Köszönjük a türelmedet, és azt, hogy a fenntarthatóbb választás mellett döntöttél!
  15,750 Ft
  15,750 Ft
 • 19,290 Ft

  Galatea Arany Fülbevaló – Nimfa

  , ,

  Galatea

  24 karátos arany bevonatos fülbevaló, melyet kifejezetten a Nimfának készített egy ékszerész lány, Budapesten.Ezeket a fülbevalókat a mitológia ihlette, pontosabban Galatea mítosza. A tenger 50 nimfája közül, Galatea volt a legszebb és legkedvesebb. Szerelmes volt a halandó Acis-be. Halálakor, a fiú vérét a Szicilia-folyóvá változtatja. Így Acis a folyó szellemévé, ezáltal pedig örökkévalóvá vált. A Galatea  fülbevalók az Acis folyó áramlását, valamint Galatea és Acis örök szerelmét fejezik ki.Miután beérkezett a rendelés és a fizetés, 1-2 hétre van szükségünk, hogy előkészítsük Neked az egyedi tervezői fülbevalódat.Köszönjük a türelmedet, és azt, hogy a fenntarthatóbb választás mellett döntöttél!
  19,290 Ft
  19,290 Ft
 • 19,290 Ft

  Ambriosa Arany/Ezüst Fülbevaló – Nimfa

  , ,

  Ambrosia

  24 karátos arany és ezüst bevonatos fülbevaló, melyet kifejezetten a Nimfának készített egy ékszerész lány, Budapesten.Ezeket a fülbevalókat a mitológia ihlette, pontosabban az Ambrióza mítosza. Az Ambriosát az istenek az Olimpia legtökéletesebb ételének és italának tartották. Úgy hitték, hogy annak aki fogyaszt belőle hosszú életet és halhatatlanságot hozhat. Az istenek másik kedvencét, az édes nektár, az Ambrióza mellett szolgálták fel. Ambrióza a mitológiában, nimfaként is megtestesült, akit Zeusz bízott meg Dionüszosz felnevelésével.Miután beérkezett a rendelés és a fizetés, 1-2 hétre van szükségünk, hogy előkészítsük Neked az egyedi tervezői fülbevalódat.Köszönjük a türelmedet, és azt, hogy a fenntarthatóbb választás mellett döntöttél!
  19,290 Ft
  19,290 Ft
 • 8,995 Ft

  this is Redy POWER – menstruációs bugyi (erősebb)

  Megérkezett a this is Redy menstruációs bugyi!Egész nap bírja és még annál is tovább. Erős napokhoz és éjszakákra készítettük, brutál tulajdonságokkal.A #redypower egy mosható, menstruációs alsónemű, ami akár 2,5 tamponnyi vért képes megtartani, átázás nélkül, komfortosan. Egyszerű megjelenésű bugyi, ránézésre senki sem mondaná meg, hogy extrákkal felszerelt. A combnál passzosabb, mint egy basic bugyi, érezhetően jól illeszkedik, így megteremti a biztonságérzetedet.Ezért tudja magába zárni a vért: A belső rétegbe olyan szuper képességű anyagok kerültek, amik — folyadék formájában — súlyuknak többszörösét is magukba tudják zárni. Semlegesítik az esetleges szagokat, antibakteriálisak, így maximalizálják a biztonságérzetedet. A power vékonysága akár egy egészségügyi betété!Ezért nem ázik át: A legalsó védőréteg az a réteg, amiért örökre hálásak leszünk. Ez a réteg akadályozza meg az átázást. Vízhatlan, a folyadékot nem engedi át, mégis képes arra, hogy lélegezzen, így a komfortérzetedet is magasan tartja.  Működése akár egy szuper esőkabáté, de ennél persze diszkrétebb anyagot választottunk.Mosd akár egy átlagos bugyit! Mehet mosásba a többi fehérneművel, viszont öblítőt és vízlágyítót ne használj, mert ez károsítja az anyagokat, roncsolja a nedvszívó rétegeket. Ajánlott mosási hőfok 40 fok.
  8,995 Ft
  8,995 Ft
 • 7,495 Ft

  this is Redy FLOW – menstruációs bugyi (gyengébb)

  Megérkezett a this is Redy menstruációs bugyi!A #redyflow egy mosható, menstruációs alsónemű, ami 1,5 normál tamponnyi vért képes megtartani, átázás nélkül, komfortosan. Egyszerű megjelenésű bugyi, ránézésre senki sem mondaná meg, hogy extrákkal felszerelt. A combnál passzosabb, mint egy basic bugyi, érezhetően jól illeszkedik, így megteremti a biztonságérzetedet.Ezért tudja magába zárni a vért: A belső rétegbe olyan szuper képességű anyagok kerültek, amik — folyadék formájában — súlyuknak többszörösét is magukba tudják zárni. Vékonysága akár egy tisztasági betété!Ezért nem ázik át: A legalsó védőréteg az a réteg, amiért örökre hálásak leszünk. Ez a réteg akadályozza meg az átázást. Vízhatlan, a folyadékot nem engedi át, mégis képes arra, hogy lélegezzen, így a komfortérzetedet is magasan tartja.  Működése akár egy szuper esőkabáté, de ennél persze diszkrétebb anyagot képzelj el.Mosd akár egy átlagos bugyit! Mehet mosásba a többi fehérneművel, viszont öblítőt és vízlágyítót ne használj, mert ez károsítja az anyagokat, roncsolja a nedvszívó rétegeket. Ajánlott mosási hőfok 40 fok.
  7,495 Ft
  7,495 Ft
 • 4,995 Ft

  this is Redy AIR – tisztasági bugyi

  Megérkezett a this is Redy tisztasági bugyi!Nem fogunk többé tisztasági betéttel sem hulladékot termelni, mert itt van Magyarország első tisztasági bugyija a this is Redy AIR. Mindenkinek, aki örül, hogy a fenntartható végre egyenlő lett a szexivel.A bugyi body része teljes egészében tüll anyagból készült, és cheeky fazont kapott, így igazán csini lett. Az ülep része biopamut (ezzel érintkezel), alá pedig egy folyadékzáró réteget terveztünk, ami miatt nem lesz nedves érzeted, így a komfortod olyan, akár egy tisztasági betéttel, mégsem kell erre költened, szemetet termelni vele.Annyira szépen sikerült a megvalósítás, hogy ránézésre lehetetlen megmondani a bugyiról, hogy többet tud, mint egy sima fehérnemű.csinos - szellőzik - hulladékmentes - kényelmes -nyári  
  4,995 Ft
  4,995 Ft
 • 9,735 Ft

  Urban Zerowaster – Óriás csomag

  Elhoztuk Neked az urbanzerowaster pamut hálos zsákokat és cekkereket!A csomag tartalma 2 db kicsi, 2 db közepes és 2 db nagy urbanzsák, valamint 1 db vállpántos és 1 db csuklópántos urbancekker.A különböző méretű zsákok tökéletesek bolti és piaci bevásárláshoz. Áttetsző anyagának köszönhetően könnyen felismerhető a bele csomagolt termék, anyagára pedig jól ragad a vonalkódos matrica.Továbbá otthoni tárolásra is használhatóak, hűtőben és felakasztva kamrában egyaránt. Így a zöldség és gyümölcs sokkal tovább friss marad, hiszen a hálós szerkezet átengedi a levegőt, a pamut pedig felszívja a nedvességet.
  • magyar gyártás
  • 100% pamut
  • kicsi: 22*25cm, közepes: 26*30 cm, nagy: 31*35cm
  • kicsi: kb. 15 g, közepes: kb. 24 g, nagy: kb. 37 g
  • teherbírás: kicsi 1 kg-ig, közepes 2,5 kg-ig, nagy  kg-ig
  • komposztálható
  Az urbancekkerben hazahozhatod egy heti bevásárlásod, elviheted benne az ebéded, vagy hű társad lehet a mindennapokban, mikor csak pár dolgot kell magaddal vinned. 
  • 100% pamut
  • magyar gyártás
  • teherbírás: 10 kg
  • méret: 35*40 cm*
  • vállpánt hosszúság: 55 cm, csuklópánt hosszúság: 17 cm
  Az urban zerowaster termékek az anyagelőállítástól a varratásig Magyarországon készülnek!*Méretek sima felületen kiterített állapotban értendők. Tartalom súlya szerint lényegesen nyúlikA cekker és a szatyor is mosható mosógépben 30-40 ̊C fokon.Várható zsugorodás 10% - az anyag hálós szerkezete és a beavatatlan pamutszálnak köszönhetően. Viszont amint belepakolunk megint, visszanyeri az eredeti űrtartalmát. A képeket készítette: Just Stay Natural
  9,735 Ft
  9,735 Ft
 • 1,949 Ft

  Urban Zerowaster – Kis csomag

  Elhoztuk Neked az urbanzerowaster pamut hálos zsákokat és cekkereket!A csomag tartalma 3 db közepes urbanzsák.A közepes zsákok tökéletesek bolti és piaci bevásárláshoz. Áttetsző anyagának köszönhetően könnyen felismerhető a bele csomagolt termék, anyagára pedig jól ragad a vonalkódos matrica.Továbbá otthoni tárolásra is használhatóak, hűtőben és felakasztva kamrában egyaránt. Így a zöldség és gyümölcs sokkal tovább friss marad, hiszen a hálós szerkezet átengedi a levegőt, a pamut pedig felszívja a nedvességet.
  • magyar gyártás
  • 100% pamut
  •  26*30 cm
  •  kb. 24 g
  • teherbírás: kicsi 1 kg-ig, közepes 2,5 kg-ig, nagy  kg-ig
  • komposztálható
  Az urban zerowaster termékek az anyagelőállítástól a varratásig Magyarországon készülnek!*Méretek sima felületen kiterített állapotban értendők. Tartalom súlya szerint lényegesen nyúlikMosható mosógépben 30-40 ̊C fokon.Várható zsugorodás 10% - az anyag hálós szerkezete és a beavatatlan pamutszálnak köszönhetően. Viszont amint belepakolunk megint, visszanyeri az eredeti űrtartalmát. A képeket készítette: Just Stay Natural
  1,949 Ft
  1,949 Ft
 • 29,890 Ft

  Philomén – Terracotta Shine Kaia fürdőruha – S méret

  Kaia fürdőruha:

  Légy merész és gyönyörű a gondosan szabott, környezetbarát KAIA egyrészes fürdőruhában. Biztos lehetsz benne, hogy ez az egyedi, limitált darab, magas comkivágással és különleges nyakkivágással otthon is minden tekintetet magára vonzz. Élvezd a bohókás formát és az extra kényelmet!

  Prémium minőségű dupla anyagSzeretettel és etikusan kézzel készített Budapesten, Európában82% ECONYL® regenerált nylon, 18% elasztán (LYCRA LONGLIFE)Legmagasabb minőség és maximális tartósságCsak kézzel mosható, árnyékban lapos felületen száríthatóLili S-es méretet visel a darabból, 175 cm magas, további méretei: Mell 84cm / Derék 68cm / Csípő 96cm 
  PHILOMÉN SIZEBUST (cm)WAIST (cm)HIPS (cm)
  XS80-8463-6686-90
  S83-8866-7090-95
  M88-9370-7495-100
  L93-10074-80100-106
    
  29,890 Ft
  29,890 Ft
 • 29,890 Ft

  Philomén – Cherry Red Kaia fürdőruha – S méret

  Kaia fürdőruha:

  Légy merész és gyönyörű a gondosan szabott, környezetbarát KAIA egyrészes fürdőruhában. Biztos lehetsz benne, hogy ez az egyedi, limitált darab, magas comkivágással és különleges nyakkivágással otthon is minden tekintetet magára vonzz. Élvezd a bohókás formát és az extra kényelmet!

  Prémium minőségű dupla anyagSzeretettel és etikusan kézzel készített Budapesten, Európában82% ECONYL® regenerált nylon, 18% elasztán (LYCRA LONGLIFE)Legmagasabb minőség és maximális tartósságCsak kézzel mosható, árnyékban lapos felületen száríthatóLili S-es méretet visel a darabból, 175 cm magas, további méretei: Mell 84cm / Derék 68cm / Csípő 96cm 
  PHILOMÉN SIZEBUST (cm)WAIST (cm)HIPS (cm)
  XS80-8463-6686-90
  S83-8866-7090-95
  M88-9370-7495-100
  L93-10074-80100-106
    
  29,890 Ft
  29,890 Ft
 • 27,890 Ft

  Philomén – Fekete Cynthia fürdőruha – M méret

  Cynthia fürdőruha:Egyberészes, nyakbaakasztós, mélyen dekoltált fürdőruha. Magas comkivágással, csinos és szuper kényelmes alsórésszel.Gyorsan szárad, UV- és klóratűrő.Anyag: 78% újrahasznosított poliamid (ECONYL®) 22% elasztán (LYCRA EXTRA LONGLIFE)Csak kézzel mosható, árnyékban lapos felületen szárítható 
  PHILOMÉN SIZEBUST (cm)WAIST (cm)HIPS (cm)
  XS80-8463-6686-90
  S83-8866-7090-95
  M88-9370-7495-100
  L93-10074-80100-106
    
  27,890 Ft
  27,890 Ft
 • 25,890 Ft

  Philomén – Fekete Daphne fürdőruha – M méret

  Daphne fürdőruha:A magas nyakú fürdőruha egyedi megjelenést, csodálatos tartást és hihetetlen kényelmet biztosít minden testtípushoz. Állítható, keresztezett, extra vékony pántokkal, takaró alsó fazonnal. Az egész testet formázza és a párnázott melltartó részében eltávolítható betétek találhatóak.Gyorsan szárad, UV- és klóratűrő.Anyag: 78% újrahasznosított poliamid (ECONYL®) 22% elasztán (LYCRA EXTRA LONGLIFE)Csak kézzel mosható, árnyékban lapos felületen szárítható 
  PHILOMÉN SIZEBUST (cm)WAIST (cm)HIPS (cm)
  XS80-8463-6686-90
  S83-8866-7090-95
  M88-9370-7495-100
  L93-10074-80100-106
    
  25,890 Ft
  25,890 Ft
 • 24,890 Ft

  Philomén – Narancs Solane top & Atina alsó – S méret

  Solane top:Klasszikus háromszög fazonú bikini újragondolása. A prémium minőségű dupla anyag szuper tartást biztosít. A pántok a vállon állíthatóak, a hátán pedig megköthető.Atina bottom:Szintén prémium minőségű dupla anyagból készült. Magasderekú, alakformáló hatású bikinialsó.Szeretettel és etikusan kézzel készített Budapesten, EurópábanMatt anyag: 78% ECONYL® regenerált nylon, 22% elasztán (LYCRA LONGLIFE)Gyorsan szárad, UV- és klóratűrő textilFényes anyag: 82% ECONYL® regenerált nylon, 18% elasztán (LYCRA LONGLIFE)Legmagasabb minőség és maximális tartósságCsak kézzel mosható, árnyékban lapos felületen száríthatóLili S-es méretűt visel a darabból, 175 cm magas, további méretei: Mell 84cm / Derék 62cm / Csípő 93cm   
  PHILOMÉN SIZEBUST (cm)WAIST (cm)HIPS (cm)
  XS80-8463-6686-90
  S83-8866-7090-95
  M88-9370-7495-100
  L93-10074-80100-106
    
  24,890 Ft
  24,890 Ft
 • 24,890 Ft

  Philomén – Piros Jody top & Erica alsó – M méret

  Jody top:Magas nyakú felső, alsó pántokkal. Állítható nyakkivágással és a pántok a mell alatt záródnak. Tökéletes szett az Erica alsórésszel.Erica bottom: Igazi 90-es évek inspirálta, divatos bikinialsó. Magas derekú és csípőnél magas vágású, hátul közepes fedéssel. Kényelmes és imádnivaló.Gyorsan szárad, UV- és klóratűrőAnyag: 78% újrahasznosított poliamid (ECONYL®) 22% elasztán (LYCRA EXTRA LONGLIFE)Csak kézzel mossa, szárítsa árnyékban. 
  PHILOMÉN SIZEBUST (cm)WAIST (cm)HIPS (cm)
  XS80-8463-6686-90
  S83-8866-7090-95
  M88-9370-7495-100
  L93-10074-80100-106
    
  24,890 Ft
  24,890 Ft
 • 6,990 Ft

  100% ECO tok – Blackeco – Fekete

  Egyedileg tervezett és környezetbarát. Valóban fenntartható telefontok. Tartós védelem, a tok megvédi telefonodat a leeséstől és a karcolásoktól, emellett pedig 100%-ig komposztálható.Válaszd ki a telefontípusodat!
  6,990 Ft
  6,990 Ft
 • 6,990 Ft

  100% ECO tok – Sky Full Of Stars – Fekete

  Egyedileg tervezett és környezetbarát. Valóban fenntartható telefontok. Tartós védelem, a tok megvédi telefonodat a leeséstől és a karcolásoktól, emellett pedig 100%-ig komposztálható.Válaszd ki a telefontípusodat!
  6,990 Ft
  6,990 Ft
 • 6,990 Ft

  100% ECO tok – Wave Textures – Fekete

  Egyedileg tervezett és környezetbarát. Valóban fenntartható telefontok. Tartós védelem, a tok megvédi telefonodat a leeséstől és a karcolásoktól, emellett pedig 100%-ig komposztálható.Válaszd ki a telefontípusodat!
  6,990 Ft
  6,990 Ft
 • 6,990 Ft

  100% ECO tok – Pink

  Egyedileg tervezett és környezetbarát. Valóban fenntartható telefontok. Tartós védelem, a tok megvédi telefonodat a leeséstől és a karcolásoktól, emellett pedig 100%-ig komposztálható.Válaszd ki a telefontípusodat!
  6,990 Ft
  6,990 Ft
 • 5,490 Ft

  Coconutoil Cosmetics – Vegán Gift Pack

  A Coconutoil Cosmetics vegán kozmetikum csomag tetőtől-talpig kényeztető bőrápolásban részesít. 100% vegán, 100% tudatos, 100% fenntartható! A termékek csomagolásai visszaválthatók, így az elkészítésük, és a használatuk is a lehető legkisebb ökológiai lábnyommal élvezhető.Az ajándékcsomag tartalma:BIO KRÉMDEZODOR 10 MLA kókuszolaj a nagy mennyiségű laurinsavnak és kaprilsavnak köszönhetően gomba- és baktériumölő, antioxidáns, valamint nyugtató hatású. Ezeknek a hatásoknak révén, valamint a többi minősített bio összetevő segítségével a dezodor szabályozza a kellemetlen szagokat és az izzadást, anélkül, hogy gátolná a test természetes méregtelenítő folyamatait.Összetevők: kókuszolaj, Dermofeel Viscolid, decantdeo, indiai citromfű olaj, jojoba olaj, kukoricakeményítő, shea vaj, geránium illóolaj, szódabikarbona, természetes E-vitaminBIO TESTRADÍR ARABICA KÁVÉVAL 30 MLA bőrradírozás nem újkeletű dolog, de még mindig hátul kullog a megszokott szépségápolási és/vagy tisztálkodási rutinok között. Az, hogy apró szemcsés anyagokkal masszírozzuk a bőrünket, serkenti a bőr anyagcseréjét, fokozza a vérellátást, eltávolítja az elhalt hámsejteket. Így befogadóbbá válik a tápanyagokkal szemben, a pórusok pedig nehezebben tömődhetnek el. Narancsbőr ellen kiváló csodafegyver.Összetevők: kókuszolaj, mandarin illóolaj, himaláya só, kókuszvirág por, argán olaj, robusta kávéörlemény, nyers kakaópor, természetesE vitaminBIO ARCSZÉRUM 5 MLBármilyen alapbőrtípuson alkalmazható a készítmény, mert az olajok szinergiája könnyen bejut a bőr mélyebb rétegeibe is, így lokálisan tudják kifejteni hatásukat. A pórusokat nem tömítik el, emiatt nem kell aggódnod. Abban az esetben, ha a vízhiányos állapot száraz vagy normál bőrtípusúként jelentkezett nálad, az arclemosás után pár csepp arcszérumot higítatlanul, ujjbegyeid segítségével masszírozz el körkörösen az egész arcbőrödön és a dekoltázsodon.Összetevők: kókuszolaj, búzacsíraolaj, szőlőmagolaj, argánolaj, sáfrányos szeklice olaj , természetes E-vitaminHAJREGENERÁLÓ SZÉRUM 10 MLA Coconutoil Cosmetics A- és E-vitaminnal dúsított Hajregeneráló Széruma hidegen sajtolt, nyers, kizárólag organikus, ehető minőségű összetevőket tartalmaz, amelyek táplálják és regenerálják a hajadat. A hozzáadott ricinus olaj serkentőleg hat a hajnövekedésre és segíthet felébreszteni az inaktív hajhagymákat, az aktívakat pedig intenzívebb növekedésre késztetni!Összetevők: kókuszolaj, argánolaj, ricinusolaj, A-vitamin, természetes E-vitamin+ 1000 Ft értékű levásárolható kupon a dobozban   
  5,490 Ft
  5,490 Ft
 • 4,790 Ft

  Coconutoil Cosmetics – Bio Bronz Olaj

  Ismerd meg a Bio bronz olajat!Tartós barnaság és bio bőrápolás egy lépésben a bronz olaj segítségével! Napozás közben a kizárólag organikus összetevőket tartalmazó Bronz olaj elősegíti bőröd sejtszintű barnulását, táplálja, hidratálja és megóvja a kiszáradástól. A kókuszolaj és a homoktövis olaj segítségével vitaminokat és antioxidánsokat juttathatsz be bőrödbe, elősegítve annak gyors regenerálódását. A természetes béta karotin és kakaóvaj felgyorsítja a barnulást és aranyszínű árnyalatot ad a bőrnek, így még hónapok múlva is büszkélkedhetsz a nyári színeddel!Szoláriumozáshoz is használható, vidd fel vékony, egyenletes rétegben a bőrödre, és a barnulás kezdete előtt várj 1-2 percet míg beszívódik.Mennyiség: 95 ml  
  4,790 Ft
  4,790 Ft
 • 2,790 Ft

  Coconutoil Cosmetics – Bio Krémdezodor

  Ismerd meg a Bio krémdeozodort!Egy izzadásgátló, a Coconutoil Cosmetics megálmodói teljes mértékben a saját igényeikre szabtak, hiszen ők is folyton mozgásban vannak. A kellemetlen testszag ellen 100% bio hatóanyagokat hívtak segítségül, melyeket semmilyen kémiai módosítás nem ért, mégis védelmet nyújtanak az izzadtság és az izzadás kellemetlen velejáróival szemben. Ez az alumínium mentes, parabén mentes, és úgy általában véve “mindenmentes” dezodor biztonsággal használható érzékeny bőrön is.A kókuszolaj nagy mennyiségű laurinsav és kaprilsav tartalmának köszönhetően gomba- és baktériumölő, antioxidáns, valamint nyugtató hatással bír. Ezeknek a hatásoknak köszönhetően, valamint a többi egészséges összetevő segítségével a Bio krémdezodor szabályozza a kellemetlen szagokat és az izzadást, anélkül, hogy gátolná testünk természetes méregtelenítési folyamatait.Összetevők: Finomítatlan extraszűz kókuszolaj, Dermofeel Viscolid, Decantdeo, Indiai citromfű olaj, Jojoba olaj, Kukoricakeményítő, Shea vaj, Geránium illóolaj, Szódabikarbona, természetes E-vitaminCsak azt kend a bőrödre, amit meg is ennél!40 mlEAN: 5999886333652 

  100% Vegán alumíniummentes dezodor színtiszta és biztosángos INCI listával.

  Biztosan szeretni fogod, ha egy könnyű, mindenmentes dezodorra váltanál.Összetevők: Finomítatlan extraszűz kókuszolaj, Dermofeel Viscolid, Decantdeo, Indiai citromfű olaj, Jojoba olaj, Kukoricakeményítő, Shea vaj, Geránium illóolaj, Szódabikarbona, természetes E-vitaminAkár a többi Coconutoil Cosmetics bio kozmetikum, úgy a Krémdeo sem tartalmaz egészségre káros alapanyagokat. Éppen ezért várandósság vagy szoptatás idején is nyugodt szívvel használhatod, sőt, javasoljuk, hogy amikor a szervezeted valamilyen nagy változáson esik át, válassz megbízható, károsanyagmentes kozmetikumokat!“Csak azt kend a bőrödre, amit meg is ennél!”Így használd:A krémdeot ujjbegyeid segítségével egy kisebb mennyiséget oszlasd el a hónalj bőrén, és várj egy kicsit míg beszívódik. Szőrtelenítés után is használhatod, hiszen ez egy károsanyagmentes, bőrbarát formula. Az alumínium-mentes izzadásgátlásra át kell állnia a szervezetnek, hiszen a hagyományos izzadásgátlók a bőrpórusok eltömítésével akadályozzák meg az izzadás kellemetlenségeinek előtörését. Ez a folyamat körülbelül 7 napot vesz igénybe.A tégely napi normál használat mellett körülbelül 2-3 hónapig biztosít védelmet az izzadás kellemetlenségeivel szemben.Ha elfogyott, az alumínium tégelyt újrahasznosíthatod, vagy visszaküldheted a Coconutoil Cosmetics-nek ViszLát programuk keretein belül. Erről ide kattintva tudhatsz meg többet.   
  2,790 Ft
  2,790 Ft
 • 1,690 Ft

  Coconutoil Cosmetics – Bio Argános Ajakápoló Balzsam

  Bio Ajakbalzsam természetes összetevőkkel magas argánolaj tartalommal és E-vitaminnal a bársonyos és puha ajkakért.Károsanyagmentes natúrkozmetikum ami nem csak a színtiszta összetevőivel, hanem hatásával is megnyer majd magának. A marokkóban őshonos argánfa gyümölcse számos bőrpanasz enyhítésére használatos, mélytápláló mivoltának köszönhetően azonnali enyhülést nyújt a cserepes ajkaknak. A kis tégelyben található további bio összetevő egymást támogatva siet az irritált vagy károsodott bőr megmentésére.Összetevők: Hidegen sajtolt nyers kókuszolaj, méhviasz, kakaóvaj, sztívia, víz, természetes E-vitamin, 100% tisztaságú argán illóolajÍgy használd: Vékony rétegben kend az ajkaidra, ha cserepesnek érzed őket, vagy ha meg szeretnéd előzni a kiszáradást. Sminkeléskor a rúzs használata előtt vigyél fel egy réteg Ajakbalzsamot. Bármilyen más irritált, sebes vagy érzékeny bőrfelületen is alkalmazhatod, például:
  • herpesz ellen, természetes kezelés
  • irritált bőr kezelése
  • cserepes ajkak ellen
  • könyék szárazsága ellen
  • bőrkeményedés enyhítésére.
  Kiszerelés: 10 ml-es tégelyben. Környezettudatos csomagolás, szilikonnal bevont vákuumos orvosi alumíniumtégely.Naturix által minősített. Állatokon nem tesztelt. Környezetbarát, visszaváltható csomagolásban 
  1,690 Ft
  1,690 Ft
 • 4,690 Ft4,803 Ft

  Urban Zerowaster – Közepes csomag

  Elhoztuk Neked az urbanzerowaster pamut hálos zsákokat és cekkereket!A csomag tartalma 1 db kicsi, 1 db közepes és 1 db nagy urbanzsák, valamint 1 db vállpántos vagy csuklópántos urbancekker.A különböző méretű zsákok tökéletesek bolti és piaci bevásárláshoz. Áttetsző anyagának köszönhetően könnyen felismerhető a bele csomagolt termék, anyagára pedig jól ragad a vonalkódos matrica.Továbbá otthoni tárolásra is használhatóak, hűtőben és felakasztva kamrában egyaránt. Így a zöldség és gyümölcs sokkal tovább friss marad, hiszen a hálós szerkezet átengedi a levegőt, a pamut pedig felszívja a nedvességet.
  • magyar gyártás
  • 100% pamut
  • kicsi: 22*25cm, közepes: 26*30 cm, nagy: 31*35cm
  • kicsi: kb. 15 g, közepes: kb. 24 g, nagy: kb. 37 g
  • teherbírás: kicsi 1 kg-ig, közepes 2,5 kg-ig, nagy  kg-ig
  • komposztálható
  Az urbancekkerben hazahozhatod egy heti bevásárlásod, elviheted benne az ebéded, vagy hű társad lehet a mindennapokban, mikor csak pár dolgot kell magaddal vinned. 
  • 100% pamut
  • magyar gyártás
  • teherbírás: 10 kg
  • méret: 35*40 cm*
  • vállpánt hosszúság: 55 cm, csuklópánt hosszúság: 17 cm
  Az urban zerowaster termékek az anyagelőállítástól a varratásig Magyarországon készülnek!*Méretek sima felületen kiterített állapotban értendők. Tartalom súlya szerint lényegesen nyúlikA cekker és a szatyor is mosható mosógépben 30-40 ̊C fokon.Várható zsugorodás 10% - az anyag hálós szerkezete és a beavatatlan pamutszálnak köszönhetően. Viszont amint belepakolunk megint, visszanyeri az eredeti űrtartalmát. A képeket készítette: Just Stay Natural
  4,690 Ft4,803 Ft
  4,690 Ft4,803 Ft
 • 7,890 Ft

  Memobottle A7 – BPA mentes műanyag üveg – 180ml

  ,

  Az ausztráliai Melbourneben tervezett és gyártott Memobottle  olyan BPA mentes műanyagból készül ami újrahasznosítható, ezzel is megakadályozva a környezet szennyezését. A A7-es méret a legkiseebb családtag, és tökéeletes megoldás, amikor kis méretre van szükségünk. Könynedén belefér egy kézitáskába vagy akár a zsebedbe és gyerekeknek is tökéletes választás. Úgy tervezték, hogy oda is odaférjen, ahova egy normál palack sose tudna.Az A7 pontosan akkora mint egy a7-es papírlap. A prémium minőségű Memobottle A7 egy fekete és egy fehér kupakot is tartalmaz, így könnyedén cserélgetheted kedved szerint. Forró víz, és fagyásálló, Mosogatógépben is elmosható.

  Minden egyes eladott Memobottle A7 árából 1 dollárt a Water.org szervezetnek adományoznak, ami egy rászorulónak 10 havi tiszta vizet biztosít.

  [spb_toggle title="Termékjellemzők" open="false" width="1/1" el_position="first last"]Forró víz is tölthető bele! Fagyásálló Cseppmentesen záródik Anyaga: BPA mentes műanyagból készült Űrtartalom: 180 ml Mérete: 13,7 cm x  7,5 cm x 3 cm Mosogatógép barát![/spb_toggle][spb_toggle title="Miért hasznos a BPA mentes műanyag?" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  Az ausztráliai Memobottle olyan BPA mentes műanyagból készül ami nem járul hozzá a legtöbb palack által okozott allergia, hormonális zavarok és egyéb betegségek kialakulásához. A BPA esetleg károsan befolyásolhatja az emberi agy és más szervek fejlődését, valamint növeli egyes rákfajták felnőttkori kockázatát.

  [/spb_toggle]

  [spb_toggle title="Szerintünk a Memobottle!" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  A Memobottle ausztráliai designerei a természet védelmét és az emberek mindennapos igényeit szem előtt tartva tervezték meg ezeket a lapos palackokat, hogy megkönnyítsék életünket. Minket hamar meggyőztek és előszeretettel használjuk is! Kétféle méretben kaphatóak (375 és 750 ml-es kiszerelésben), így mindenki kiválaszthatja, melyik kényelmesebb, praktikusabb számára. Ez a műanyagpalack más, mint amit eddig megszokhattunk, alakja miatt táskádban, könyveid, laptopod mellett is egyszerűbben elfér, de akár zsebünkbe is csúsztathatjuk!

  [/spb_toggle]

   
  7,890 Ft
  7,890 Ft
 • 11,290 Ft

  Memobottle Slim – BPA mentes műanyag üveg – 450ml

  ,

  Az ausztráliai Melbourneben tervezett és gyártott Memobottle olyan BPA mentes műanyagból készül ami újrahasznosítható, ezzel is megakadályozva a környezet szennyezését. A Slim verzió a Memobottle család legtrendibb tagja, elegáns és tökéletes kiegészítő akár egy kávézáshoz akár utazás közbeni hidratálásról legyen szó. Formájának köszönhetően könnyen belefér kézi, hátizsákokba, laptoptáskákba vagy éppen a zsebedbe is. Úgy tervezték, hogy oda is odaférjen, ahova egy normál palack sose tudna. A prémium minőségű Memobottle Slim egy rozsdamentes fém kupakkal érkezik, ami cseppmentesen zár. Forró víz, és fagyásálló. Mosogatógépben is elmosható. Minden egyes eladott Memobottle Slim árából 1 dollárt a Water.org szervezetnek adományoznak, ami egy rászorulónak 10 havi tiszta vizet biztosít.

  [spb_toggle title="Termékjellemzők" open="false" width="1/1" el_position="first last"]Forró víz is tölthető bele! Fagyásálló Cseppmentesen záródik Anyaga: BPA mentes műanyagból készült Űrtartalom: 450 ml Mérete: 28,5 cm x  8 cm x 3 cm Mosogatógép barát![/spb_toggle][spb_toggle title="Miért hasznos a BPA mentes műanyag?" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  Az ausztráliai Memobottle olyan BPA mentes műanyagból készül ami nem járul hozzá a legtöbb palack által okozott allergia, hormonális zavarok és egyéb betegségek kialakulásához. A BPA esetleg károsan befolyásolhatja az emberi agy és más szervek fejlődését, valamint növeli egyes rákfajták felnőttkori kockázatát.

  [/spb_toggle]

  [spb_toggle title="Szerintünk a Memobottle!" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  A Memobottle ausztráliai designerei a természet védelmét és az emberek mindennapos igényeit szem előtt tartva tervezték meg ezeket a lapos palackokat, hogy megkönnyítsék életünket. Minket hamar meggyőztek és előszeretettel használjuk is! Kétféle méretben kaphatóak (375 és 750 ml-es kiszerelésben), így mindenki kiválaszthatja, melyik kényelmesebb, praktikusabb számára. Ez a műanyagpalack más, mint amit eddig megszokhattunk, alakja miatt táskádban, könyveid, laptopod mellett is egyszerűbben elfér, de akár zsebünkbe is csúsztathatjuk!

  [/spb_toggle]

  11,290 Ft
  11,290 Ft
 • 29,590 Ft

  Melawear – MELA II olivazöld hátizsák

  , ,

  Büszkén hoztuk el nektek a Mela II  hátizsákokat, amelyek az egyetlen teljeskörű GOTS minősítésű táskák Európában. (Globális Organikus Textil-szabvány- olvass többet róla lejjebb!) A táska 100% fenntartható anyagokból készült, organikus pamutvászon, és állati eredetű anyagoktól mentes, ezáltal pedig vegán. A csatok króm-, és nikkelmentesek. A festett organikus pamutvászon enyhén vízlepergető hatású.

  • Fő táskarész körbe cipzáros - könnyen nyitható
  • Laptoptartó rész - 17” inches gép is elfér benne
  • Oldalsó zseb - 0.5 literes vizesüvegnek ad helyet
  • Első zseb cipzárral - értéktárgyaidnak praktikus rész
  • Széles, állítható vállpántok - a tökéletes kényelemért
  • Praktikus kulcstartó a táska belsejében
  • Kivehető párnás ülőrész

  Termékméretek: Térfogat: 15 liter M x Sz x H: 39 x 28 x 14 cm Súly: 820 g

  Anyaga: Organikus pamutvászon - 560 GSM, természetéből fakadóan vízálló 100% biopamut vállpántok - természetes, fehérítetlen EVA (etilénvinil-acetát) gumi - kényelmes hátpárna

  Kezelési útmutató: Ajánlott egy GOTS-minősítésű impregnáló spray-t használni a felfrissítésért, valamint ha azt szeretnéd, hogy táskád vízállóbb legyen

  Csak kézi mosás ajánlott!

  Indiában készült

  29,590 Ft
  29,590 Ft
 • 29,590 Ft

  Melawear – MELA II türkiz hátizsák

  , ,

  Büszkén hoztuk el nektek a Mela II  hátizsákokat, amelyek az egyetlen teljeskörű GOTS minősítésű táskák Európában. (Globális Organikus Textil-szabvány- olvass többet róla lejjebb!) A táska 100% fenntartható anyagokból készült, organikus pamutvászon, és állati eredetű anyagoktól mentes, ezáltal pedig vegán. A csatok króm-, és nikkelmentesek. A festett organikus pamutvászon enyhén vízlepergető hatású.

  • Fő táskarész körbe cipzáros - könnyen nyitható
  • Laptoptartó rész - 17” inches gép is elfér benne
  • Oldalsó zseb - 0.5 literes vizesüvegnek ad helyet
  • Első zseb cipzárral - értéktárgyaidnak praktikus rész
  • Széles, állítható vállpántok - a tökéletes kényelemért
  • Praktikus kulcstartó a táska belsejében
  • Kivehető párnás ülőrész

  Termékméretek: Térfogat: 15 liter M x Sz x H: 39 x 28 x 14 cm Súly: 820 g

  Anyaga: Organikus pamutvászon - 560 GSM, természetéből fakadóan vízálló 100% biopamut vállpántok - természetes, fehérítetlen EVA (etilénvinil-acetát) gumi - kényelmes hátpárna

  Kezelési útmutató: Ajánlott egy GOTS-minősítésű impregnáló spray-t használni a felfrissítésért, valamint ha azt szeretnéd, hogy táskád vízállóbb legyen

  Csak kézi mosás ajánlott!

  Indiában készült

  29,590 Ft
  29,590 Ft
 • 29,590 Ft

  Melawear – MELA II burgundi vörös hátizsák

  , ,

  Büszkén hoztuk el nektek a Mela II  hátizsákokat, amelyek az egyetlen teljeskörű GOTS minősítésű táskák Európában. (Globális Organikus Textil-szabvány- olvass többet róla lejjebb!) A táska 100% fenntartható anyagokból készült, organikus pamutvászon, és állati eredetű anyagoktól mentes, ezáltal pedig vegán. A csatok króm-, és nikkelmentesek. A festett organikus pamutvászon enyhén vízlepergető hatású.

  • Fő táskarész körbe cipzáros - könnyen nyitható
  • Laptoptartó rész - 17” inches gép is elfér benne
  • Oldalsó zseb - 0.5 literes vizesüvegnek ad helyet
  • Első zseb cipzárral - értéktárgyaidnak praktikus rész
  • Széles, állítható vállpántok - a tökéletes kényelemért
  • Praktikus kulcstartó a táska belsejében
  • Kivehető párnás ülőrész

  Termékméretek: Térfogat: 15 liter M x Sz x H: 39 x 28 x 14 cm Súly: 820 g

  Anyaga: Organikus pamutvászon - 560 GSM, természetéből fakadóan vízálló 100% biopamut vállpántok - természetes, fehérítetlen EVA (etilénvinil-acetát) gumi - kényelmes hátpárna

  Kezelési útmutató: Ajánlott egy GOTS-minősítésű impregnáló spray-t használni a felfrissítésért, valamint ha azt szeretnéd, hogy táskád vízállóbb legyen

  Csak kézi mosás ajánlott!

  Indiában készült

  29,590 Ft
  29,590 Ft
 • 29,590 Ft

  Melawear – MELA II pasztel pink hátizsák

  , ,

  Büszkén hoztuk el nektek a Mela II  hátizsákokat, amelyek az egyetlen teljeskörű GOTS minősítésű táskák Európában. (Globális Organikus Textil-szabvány- olvass többet róla lejjebb!) A táska 100% fenntartható anyagokból készült, organikus pamutvászon, és állati eredetű anyagoktól mentes, ezáltal pedig vegán. A csatok króm-, és nikkelmentesek. A festett organikus pamutvászon enyhén vízlepergető hatású.

  • Fő táskarész körbe cipzáros - könnyen nyitható
  • Laptoptartó rész - 17” inches gép is elfér benne
  • Oldalsó zseb - 0.5 literes vizesüvegnek ad helyet
  • Első zseb cipzárral - értéktárgyaidnak praktikus rész
  • Széles, állítható vállpántok - a tökéletes kényelemért
  • Praktikus kulcstartó a táska belsejében
  • Kivehető párnás ülőrész

  Termékméretek: Térfogat: 15 liter M x Sz x H: 39 x 28 x 14 cm Súly: 820 g

  Anyaga: Organikus pamutvászon - 560 GSM, természetéből fakadóan vízálló 100% biopamut vállpántok - természetes, fehérítetlen EVA (etilénvinil-acetát) gumi - kényelmes hátpárna

  Kezelési útmutató: Ajánlott egy GOTS-minősítésű impregnáló spray-t használni a felfrissítésért, valamint ha azt szeretnéd, hogy táskád vízállóbb legyen

  Csak kézi mosás ajánlott!

  Indiában készült

  29,590 Ft
  29,590 Ft
 • 29,590 Ft

  Melawear – MELA II szürke hátizsák

  , ,

  Büszkén hoztuk el nektek a Mela II  hátizsákokat, amelyek az egyetlen teljeskörű GOTS minősítésű táskák Európában. (Globális Organikus Textil-szabvány- olvass többet róla lejjebb!) A táska 100% fenntartható anyagokból készült, organikus pamutvászon, és állati eredetű anyagoktól mentes, ezáltal pedig vegán. A csatok króm-, és nikkelmentesek. A festett organikus pamutvászon enyhén vízlepergető hatású.

  • Fő táskarész körbe cipzáros - könnyen nyitható
  • Laptoptartó rész - 17” inches gép is elfér benne
  • Oldalsó zseb - 0.5 literes vizesüvegnek ad helyet
  • Első zseb cipzárral - értéktárgyaidnak praktikus rész
  • Széles, állítható vállpántok - a tökéletes kényelemért
  • Praktikus kulcstartó a táska belsejében
  • Kivehető párnás ülőrész

  Termékméretek: Térfogat: 15 liter M x Sz x H: 39 x 28 x 14 cm Súly: 820 g

  Anyaga: Organikus pamutvászon - 560 GSM, természetéből fakadóan vízálló 100% biopamut vállpántok - természetes, fehérítetlen EVA (etilénvinil-acetát) gumi - kényelmes hátpárna

  Kezelési útmutató: Ajánlott egy GOTS-minősítésű impregnáló spray-t használni a felfrissítésért, valamint ha azt szeretnéd, hogy táskád vízállóbb legyen

  Csak kézi mosás ajánlott!

  Indiában készült

  29,590 Ft
  29,590 Ft
 • 29,590 Ft

  Melawear – MELA II fekete hátizsák

  , ,

  Büszkén hoztuk el nektek a Mela II  hátizsákokat, amelyek az egyetlen teljeskörű GOTS minősítésű táskák Európában. (Globális Organikus Textil-szabvány- olvass többet róla lejjebb!) A táska 100% fenntartható anyagokból készült, organikus pamutvászon, és állati eredetű anyagoktól mentes, ezáltal pedig vegán. A csatok króm-, és nikkelmentesek. A festett organikus pamutvászon enyhén vízlepergető hatású.

  • Fő táskarész körbe cipzáros - könnyen nyitható
  • Laptoptartó rész - 17” inches gép is elfér benne
  • Oldalsó zseb - 0.5 literes vizesüvegnek ad helyet
  • Első zseb cipzárral - értéktárgyaidnak praktikus rész
  • Széles, állítható vállpántok - a tökéletes kényelemért
  • Praktikus kulcstartó a táska belsejében
  • Kivehető párnás ülőrész

  Termékméretek: Térfogat: 15 liter M x Sz x H: 39 x 28 x 14 cm Súly: 820 g

  Anyaga: Organikus pamutvászon - 560 GSM, természetéből fakadóan vízálló 100% biopamut vállpántok - természetes, fehérítetlen EVA (etilénvinil-acetát) gumi - kényelmes hátpárna

  Kezelési útmutató: Ajánlott egy GOTS-minősítésű impregnáló spray-t használni a felfrissítésért, valamint ha azt szeretnéd, hogy táskád vízállóbb legyen

  Csak kézi mosás ajánlott!

  Indiában készült

  29,590 Ft
  29,590 Ft
 • 9,190 Ft

  Memobottle A6 – BPA mentes műanyag üveg – 375ml

  ,

  Az ausztráliai Melbourneben tervezett és gyártott Memobottle A6 olyan BPA mentes műanyagból készül ami újrahasznosítható, ezzel is megakadályozva a környezet szennyezését. Praktikus formája miatt az A6-os palack könnyedén elfér a zsebedben vagy egy kisebb táskában, de akár a reggeli futásnál is kényelmesen veled lehet. A prémium minőségű Memobottle A6 egy fekete és egy fehér kupakot is tartalmaz, így könnyedén cserélgetheted kedved szerint.

  Minden egyes eladott Memobottle A6 árából 1 dollárt a Water.org szervezetnek adományoznak, ami egy rászorulónak 10 havi tiszta vizet biztosít.

  [spb_toggle title="Termékjellemzők" open="false" width="1/1" el_position="first last"]Tartalma: Maximum 50 °C - os folyadékot tölthetsz bele  Anyaga: BPA mentes műanyagból készült Űrtartalom: 375 ml Mérete: 19,5 cm x 11,2 cm x 3 cm Mosogatógépben nem tisztítható![/spb_toggle][spb_toggle title="Miért hasznos a BPA mentes műanyag?" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  Az ausztráliai Memobottle olyan BPA mentes műanyagból készül ami nem járul hozzá a legtöbb palack által okozott allergia, hormonális zavarok és egyéb betegségek kialakulásához. A BPA esetleg károsan befolyásolhatja az emberi agy és más szervek fejlődését, valamint növeli egyes rákfajták felnőttkori kockázatát.

  [/spb_toggle]

  [spb_toggle title="Szerintünk a Memobottle!" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  A Memobottle ausztráliai designerei a természet védelmét és az emberek mindennapos igényeit szem előtt tartva tervezték meg ezeket a lapos palackokat, hogy megkönnyítsék életünket. Minket hamar meggyőztek és előszeretettel használjuk is! Kétféle méretben kaphatóak (375 és 750 ml-es kiszerelésben), így mindenki kiválaszthatja, melyik kényelmesebb, praktikusabb számára. Ez a műanyagpalack más, mint amit eddig megszokhattunk, alakja miatt táskádban, könyveid, laptopod mellett is egyszerűbben elfér, de akár zsebünkbe is csúsztathatjuk!

  [/spb_toggle]

  9,190 Ft
  9,190 Ft
 • Memobottle – PBA mentes műanyag üveg – 750ml
  11,900 Ft

  Memobottle A5 – BPA mentes műanyag üveg – 750ml

  ,

  Az ausztráliai Melbourneben tervezett és gyártott Memobottle olyan BPA mentes műanyagból készül ami újrahasznosítható, ezzel is megakadályozva a környezet szennyezését.  Az A5-ös méretű palack tökéletes választás hosszas túrázáshoz, vagy akár a mindennapokhoz, hisz praktikus formája miatt kényelmesen elfér a hátizsákodban. A prémium minőségű Memobottle egy fekete és egy fehér kupakot is tartalmaz, így könnyedén cserélgetheted kedved szerint.

  [spb_toggle title="Termékjellemzők" open="false" width="1/1" el_position="first last"]Tartalma: Maximum 50 °C - os folyadékot tölthetsz bele  Anyaga: BPA mentes műanyagból készült Űrtartalom: 750 ml Mérete: 24,3 cm x 14,8 cm x 3 cm Mosogatógépben nem tisztítható![/spb_toggle][spb_toggle title="Miért hasznos a BPA mentes műanyag?" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  Az ausztráliai Memobottle olyan BPA mentes műanyagból készül ami nem járul hozzá a legtöbb palack által okozott allergia, hormonális zavarok és egyéb betegségek kialakulásához. A BPA esetleg károsan befolyásolhatja az emberi agy és más szervek fejlődését, valamint növeli egyes rákfajták felnőttkori kockázatát.

  [/spb_toggle]

  [spb_toggle title="Szerintünk a Memobottle!" open="false" width="1/1" el_position="first last"]

  A memobottle ausztráliai designerei a természet védelmét és az emberek mindennapos igényeit szem előtt tartva tervezték meg ezeket a lapos palackokat, hogy megkönnyítsék életünket. Minket hamar meggyőztek és előszeretettel használjuk is! Kétféle méretben kaphatóak (375 és 750 ml-es kiszerelésben), így mindenki kiválaszthatja, melyik kényelmesebb, praktikusabb számára. Ez a műanyagpalack más, mint amit eddig megszokhattunk, alakja miatt táskádban, könyveid, laptopod mellett is egyszerűbben elfér, de akár zsebünkbe is csúsztathatjuk!

  [/spb_toggle]

   
  11,900 Ft
  11,900 Ft
 • hordozható thermo kávéspohár - frank green fekete
  hordozható kávé termosz
  12,900 Ft

  Frank Green – Hordozható thermo kávéspohár 295 ml

  ,
  Ez az eredeti Frank Green pohár thermo változata. Rozsdamentes duplafalú acélból van a tartó része, kerámia belső résszel, így akár 10 órán keresztül is forrón/hidegen tartja az italod. Frank Green thermo kávéspoharai kétségkívül az egyik legpraktikusabb és legstílusosabb kávépoharak, amit valaha láttunk. Egyedi, cseppmentesen záródó tetővel rendelkeznek, így a táskában is biztonságosan viheted bárhova. Tökéletes és fenntartható társ a mindennapi kávézáshoz és rohanáshoz.Válaszd ki milyen színű legyen a teteje és az alja a poharadnak!- Űrtartalom: 295ml - Rozsdamentes acél, kerámia tartó rész és  100%-ban újrahasznosítható co-polymer ivó rész - Egy kézzel kinyitható és bezárható ivó rész - Cseppmentesen záródó, letekerhető tető - Úgy lett tervezve, hogy iváskor az ital akadálymentesen és egyenletesen folyhasson - Mosogatógép barát
  12,900 Ft
  12,900 Ft
 • hordozható kávésbögre frank green
  hordozható kávésbögre frank green
  9,800 Ft

  Frank Green – Hordozható kávésbögre 340 ml

  ,
  Ez az eredeti Frank Green pohár nagytestvére, ha a latték és nagy kávék embere vagy! Megtaláltuk a legstílusosabb és praktikusabb hordozható kávéspoharakat az ausztál Frank Green kínálatából. Egyedi, cseppmentesen záródó tetővel, így a táskában is biztonságosan viheted bárhova. Tökéletes és fenntartható társ a mindennapokhoz! 🙂 A pohár 100%-ban újrahasznosítható co-polymerből készült. BPA mentes.Válaszd ki milyen színű legyen a teteje és az alja a poharadnak!- Űrtartalom: 340ml - Egy kézzel kinyitható és bezárható ivó rész - Cseppmentesen záródó, letekerhető tető - Úgy lett tervezve, hogy iváskor  az ital akadálymentesen és egyenletesen folyhasson - Folt és szagmentes belső rész, hogy a kávéd ízét érezd, ne pedig a poharat - BPA mentes, csúszásmentes és újrahasznosítható külsőrész - Mosogatógép barát
  9,800 Ft
  9,800 Ft
 • hordozható kávéspohár- frank Green
  hordozható újrahasználható kávéspohár - frank Green
  7,800 Ft

  Frank Green – Hordozható kávéspohár 230 ml

  ,
  Megtaláltuk a legstílusosabb és praktikusabb hordozható kávéspoharakat az ausztál Frank Green kínálatából. Egyedi, cseppmentesen záródó tetővel, így a táskában is biztonságosan viheted bárhova. Tökéletes és fenntartható társ a mindennapokhoz! 🙂 A pohár 100%-ban újrahasznosítható co-polymerből készült. BPA mentes.Válaszd ki milyen színű legyen a teteje és az alja a poharadnak!- Űrtartalom: 230ml - Egy kézzel kinyitható és bezárható ivó rész - Cseppmentesen záródó, letekerhető tető - Úgy lett tervezve, hogy iváskor  az ital akadálymentesen és egyenletesen folyhasson - Folt és szagmentes belső rész, hogy a kávéd ízét érezd, ne pedig a poharat - BPA mentes, csúszásmentes és újrahasznosítható külsőrész
  7,800 Ft
  7,800 Ft