Cluse órák: Letisztult női karórák

Cluse órák: Letisztult női karórák
2015-09-02 Priszcilla Varga

Watch Up rovatunk legújabb részében a CLUSE  karóráit vettük csuklóra és büszkén jelentjük, hogy alig vettük le azóta is!

Az interneten már mi is sokszor találkoztunk a márkával, de élőben csak a Koppenhágai Divathéten nyílt alkalmunk megismerkedni vele.

A kollaborációnak köszönhetően Priszci és Anett a Cluse óráival nyomták végig a fashion weeket és alkalmunk volt tesztelni nektek az órákat!

CL-- USE watches - UPTOSTYLE

Biztosan nem vagyunk egyedül azzal a szándékkal, hogy egy klasszikus karórát szeretnénk a csuklónkon tudni! Manapság már megszoktuk, hogy rengeteg pénzbe kerül egy ilyen álom óra…sokáig kell várni, míg feltörhetjük végre a malacperselyt és megvehetjük szívünk régi vágyát! A CLUSE márkára azért is figyeltünk fel, mert az átlag klasszikusok felébe kerül (28900 Ft), azonban stílusával és színeivel mégis játékosságot kölcsönöz viselőjének.

De mit is kell bővebben tudni róluk?

A CLUSE órák története 2013-ra nyúlik vissza, amikor Ed és Rudyard a klasszikus karórák szerelmesei megalapították a márkát Amszterdamban. Bár a CLUSE még viszonylag fiatal, a híre mégis rohamtempóban növekszik!

Nem csoda, hiszen az álom karbelik olyan emberek számára készülnek, akik szeretik a minimal, letisztult designt és akiknek stílusuk, életmódjuk is ezt tükrözi.

Olyan emberek tudják tökéletesen adoptálni a ruhatárukhoz, akik megállnak élvezni az élet apró örömeit és képesek a fontos dolgokra összpontosítani.

CL-- USE watches - UPTOSTYLE

 

A CLUSE műtermében dolgozó órakészítő mesterek nem titkolt célja az sem, hogy minden egyes óra, ami kikerül a kezük közül, az tökéletes legyen. Miközben egyensúlyt teremtenek az elegáns és modern között, nap mint nap próbára teszik magukat a vizuális tartalom és a formatervezés terén is!

 

 

Ha jellemeznünk kellene a CLUSE designját, akkor egyszerűen ezt mondanánk:  letisztult számlap – ami nincsen túlzsúfolva kelletlen információkkal, mesébe illő színekkel megkoronázva.

Fekete, arany, ezüst valamint a mi kedvencünk, rózsaarany színű számlapokhoz választhatunk különböző színű szíjakat, a pasztell rózsaszíntől kezdve a hamvas olíva zöldig.

 

Bár nehéz döntés volt, és sokat vacilláltunk, végül rózsaarany számlapos órákat választottunk magunknak a Koppenhágai Divathétre, pasztell rózsaszín, valamint halvány szürke színű szíjjal.

Meglepően rövid idő elteltével, csöngetett a postás házunk kapuján, majd végre kibonthattuk a rendkívül strapabíró csomagolásba rejtett órákat.

Két kis gesztenyebarna bőrtokba helyezték el az órakölteményeket, és mi tagadás, mesésen szépek!

 

Mondanunk sem kell, a szerelem azóta tart, hiszen ennek már több mint másfél hónapja, de egy csöppet sem múlt rajongásunk! Sőt annyira beleszerettünk, hogy mi leszünk a CLUSE magyarországi követe 🙂 

Cluse órák az Uptostyle Shopban

Cluse Inspiráció