5+1 tipp az otthonos lakásért

5+1 tipp az otthonos lakásért
2019-11-30 kisseszter

A környezetváltás mindig nehéz és sokaknak okoz fejfájást, hogyan is tehetnék otthonosabbá új lakásukat. Hogy megkönnyítsük számodra az egyébként sem egyszerű beköltözést, összeszedtünk 5+1 ötletet, melyek segítségével azonnal otthonosabb atmoszférát teremthetsz az új környezetedben.

 

1. Foglald keretbe!

 

Nem kell a  festéssel vagy a tapétaragasztással bajlódni, hiszen van ennél sokkal egyszerűbb és mutatósabb megoldás, ha  az üres falakat kívánod feldobni. Egy line-art poszterrel finom eleganciát csempészhetsz a szoba hangulatába, ha pedig igazi természetbolond vagy, akkor biztosan imádnál egy levélmintás plakátot az ágyad fölött! A shopban számos ilyen plakátot találsz, nincs is más dolgod, mint kiválasztani a kedvenced!

 • Akció!
  20.040.0

  SILHOUETTE 02 poszter- by AMELIE HEGARDT

  , ,
  ISMERD MEG A POSZTERT Amelie Hegardt kréta rajza, a Silhouette valahogy tökéletesen kombinálja az egyszerűség és a felszabadult önkifejezés báját. Az elsőre random vonalak jobban megnézve tele vannak érzelmekkel, kérdésekkel és szépséggel.ISMERD MEG A MŰVÉSZT A svéd művész, Amelie Hegardt művészi alkotásai a kifejezett érzelme és stílus harmóniáját testeítik meg. Témáiban Kontextuális érdeklődése a hatalom és a csábítás tárgyát képező ötletekre és eszmékre összpontosul. Hogyan használjuk a szépséget, hol találjuk meg, és mit áldozunk fel a megszerzése érdekében.A poszter offset nyomással , 200gr-os bevonat nélküli Munken Lynx papírral készült. A posztert keret nélkül postázzuk egy papírhengerben.Válaszd ki a méretet! Nyomtatva: Dánia
  20.040.0
  20.040.0
 • Akció!
  20.040.0

  FABERGE poszter – by PEYTIL

  , ,
  ISMERD MEG A POSZTERT A Faberge posztert a divat és a kortárs művszet inspirálta. A poszter úgynevezett egyvonalas rajz módszerével készült, egyszerre mimilaista és művészi. Peytil kollekcója óriási sikert ért el skandináviában, szinte minden lakberendező rajongója műveinek.ISMERD MEG A MŰVÉSZT A Peytil név nem mást, mint a Stokholmi designert és illusztrátort, Eitil Thorén Due-t takarja. Munkája graffiti-szerű spontaneitást tükröznek, divat és urbán portrékra fókuszálva.A poszter offset nyomással , 200gr-os bevonat nélküli Munken Lynx papírral készült. A posztert keret nélkül postázzuk egy papírhengerben.Válaszd ki a méretet! Nyomtatva: Dánia
  20.040.0
  20.040.0

2. Zöldítsd be otthonod!

A növények olyan módon elválaszthatatlan részei otthonunknak, hogy nélkülük a szobák teljesen kiüresednek és sterillé válnak. Óriási vétek lenne zöld növények nélküli interiort tervezni a lakásba, ugyanis a bennük rejlő dekorációs lehetőségek száma végtelen, ugyanakkor közérzetünkre is jó hatást  gyakorolnak. Ha nem is tartod magad lelkes kertésznek, akkor is sokféle szobanövényből választhatsz és tehetsz az otthonos lakásért. Dobd fel a nagyobb tereket fikusszal, kukoricalevéllel, anyósnyelvvel vagy könnyezőpálmával! Ha pedig a kis kaspókba keresel új lakókat, akkor remek választás az aloe vera vagy a kaktusz.

3. Illatáradat

A konyhából áradó sütiillathoz nincs fogható, de van valami, amitől szinte ugyanolyan nagy mosolyra derülsz majd! A szójagyertyák nem csak intenzív illatukkal töltik meg a teret, de stílusos dekorációs elemekként is helyt állnak! Ráadásul miután elfogyott az üvegcséből a viasz, újrahasznosíthatod cserépként vagy ceruzatartóként . Akár a friss citrusos, akár az édes gyümölcsös vagy a töményebb illatokért vagy oda, a shopban biztosan megtalálod a neked való illatgyertyát!

 • 30.0

  P.F.Candle: Apple Picking – szója illatgyertya 199 gr

  ,
  A friss illat, ami a a nedves, fás erdő puha tölgymohás talaját idézi. Alapját a pézsma és a borostyán képzi. Egy csipet levendula és zsálya infúziója fűszerezi meg ezt a gyertyaillatot. Ez a méret tökéletes asztali gyertyaként, de illata egy egész szobát könnyedén be tud tölteni.Fej illat: moha, levendula Szív: zsálya, narancs Alap illat: levendula, pézsma Illóolajok: zsálya, levendula, narancs[spb_toggle title="Termék jellemzők" open="false" width="1/1" el_position="first last"] Anyaga: szójaviasz, ami tisztábban és alacsonyabb hőfokon ég, nem keletkezik semmilyen káros füst miközben használod Égési idő: 40-50 óra Tartalom: 7.5 oz = 199 gr Mérete:  7 cm átmérőjű, 10 cm magas [/spb_toggle] [spb_text_block animation="none" animation_delay="0" simplified_controls="yes" custom_css_percentage="no" padding_vertical="0" padding_horizontal="0" margin_vertical="0" custom_css="margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;" border_size="0" border_styling_global="default" width="1/1" el_position="first"]
  30.0
  30.0
 • 20.0

  P.F.Candle: Sandalwood Rose – szója illatgyertya

  ,
  Éveken keresztül azon dolgoztunk, hogy kifejlesszük a tökéletes rózsa illatot - és most végre sikerült! A Santalwood Rose csábító virágok majdhogynem leírhatatlan elegye, éppenhogy annyi markánssággal, hogy még uniszex maradjon az illat. A new york-i éjszakák találkozása a los angeles-i délutánok nyugalmával. Puha rózsa, földies szantálfá és a titokzatos agar fa magával ragadó mélységet kreálnak ennek az illatnak - ami biztosan az új kedvenced lesz. Ez a méret tökéletes asztali gyertyaként, de illata egy egész szobát könnyedén be tud tölteni.Fej illat: ibolya levél, marine Szív: pacsuli, írisz, kasmír rózsa Alapillat: Szantálfa, borostyán, agar fa, balzsamos szuhar, pézsma[spb_toggle title="Termék jellemzők" open="false" width="1/1" el_position="first last"] Anyaga: szójaviasz, ami tisztábban és alacsonyabb hőfokon ég, nem keletkezik semmilyen káros füst miközben használod Égési idő: 20-25 óra Tartalom: 3.5 oz = 99 gr Mérete:  5 cm átmérőjű, 5.5 cm magas [/spb_toggle][spb_toggle title="Miért jó a szójaviasz?" open="false" width="1/1" el_position="first last"]A hagyományos paraffingyertyákkal ellentétben a szójaviasz környezetbarát és megujuló energiaforrásbóól, szójababból készül, ami biológiailag 100%-ban lebomlik. A szójaviasz tisztábban ég, nem keletkezik semmilyen káros gáz miközben használod őket. Alacsonyabb hőfokon és ezálltal sokkal tovább is égnek, mint a hagyományos gyertyák.[/spb_toggle][spb_toggle title="Útmutató az első használathoz:" open="false" width="1/1" el_position="first last"] Első alkalommal érdemes 3-4 óráig égni hagyni a gyertyádat. Hagyd hogy a viasz egészen az üveg széléig megolvadjon, ez garantálja hogy a következő alkalommal is egyenletesen fog égni. Soha ne hagyj égő gyertyát őrizetlenül, vagy elérhető közelségben kisgyerekek és háziállatok számára. Vigyázz mert az üveg átforrósodhat miközben a gyertya ég, inkább várd meg míg teljesen kihül és csak utána fogd meg. A legjobb égési eredmény érdekében a kanócot mindig vágd vissza 0,6 cm hosszúságúra.
  20.0
  20.0

4. Olvass!

Hiszen mivel is lehetne otthonosabb környezetet teremteni, mint egy, a kedvenc könyveiddel megpakolt polccal vagy asztalkával! Alakíts ki egy olvasósarkot a lakásban és kuckózz be az unalmas hétköznapokon, hogy elmerülhess kedvenc olvasmányaidban. Ha divatrajongóként óriási magazingyűjteményed van, az íróasztalodon dizájnelemekként is remekül funkcionálnak a lapok. Egy mozgalmas napot követően pedig igazán jól fog esni egy kávé mellett átlapozgatni kedvenc slow life magazinjaidat. Ha minőségi tartalomra vágysz, a Cereal és Kinfolk magazin a legjobb választás számodra!

 • 20.0

  Cereal – Volume 19

  ,
  Cereal Volume 19
  In SS 2020, we head for Korea.We discover the architecture of Itami Jun, photos of Koo Bohnchang and the art of Park Seo-Bo .We talk about fashion and dining with Eunjo Park & David Chang in New York and Rejina Pyo & Jordan Bourke inLondon. We visit designer Teo Yang in Seoul and artist John Zabawa in his LA home and studio. We share our Seoul travel guide and a fashion section with international and Koreai designers.We visit Charlotte Perriand's Méribel house with Aēsopand explore the coast of Northern Ireland with the JAMESPLUMB studio to see their 'Silent Light' exhibition.Our collection of essays and poetry continues to deepen the subject of Korean culture, both in Korea and beyond.
  The publication was printed on 200 pages of FSC uncoated paper in the UK.Hard-knit.
  20.0
  20.0
 • 20.0

  Kinfolk Magazine Issue Thirty-five: Change

  ,

  The 35th edition of Kinfolk magazine is the most in the world. Release

  No one can predict when his life will suddenly lead to a new path of change. All the positive afons of change, such as self-improvement, discovery, or collective hope, are followed by a very human instinct that suggests the opposite to us: . fear, lack of self-confidence and loss. In the latest issue of Kinfolk, you can discover how to navigate the forces of change and stability.Subscribe for a year and save on postage.Made with 192-pageresolution printing, perfectly knitted inCanada
  20.0
  20.0

5. Motiváció minden napra

Egy pozitív üzenettel indítani a napodat nem csak a hangulatodra lesz jó hatással, de megadja a szükséges motivációt és lendületet. Írj színes cetlikre motiváló üzeneteket magadnak vagy minden reggel jegyezd le az aznap teljesíteni kívánt célodat! Ha van egy állandó mantrád vagy egy kedvenc idézetet, ami mindig erőt ad a nehezebb napokra, írd fel egy betűtáblára és helyezd olyan helyre, amit biztosan nem tévesztesz majd szem elől reggelente!

 • 60.0

  Jay Letterbord – Fekete betűtábla

  A Jay retro betűtábla tökéletes kreatív kiegészítője bármely otthonnak, kávézónak vagy akár irodának is. Az arany keretes fekete tábla 286 fehér betűvel és számmal érkezik, így nem okoz gondot a kedvenc dalod pár sorát, esetleg a napi teendőidet vagy a heti menüt kiírnod. Minden minimalista és nem minimalista helyiségben elfér egy ilyen tábla. A szellemesek, az írók, a zenészek, a baristák, szó szeint mindenki örömét fogja lelni benne.Az alumínium keretes tábla 45 cm x 30 cm, a hátulján levő kis kampóval pedig könnyen felhelyezhető a falra is.
  60.0
  60.0

5+1. Emlékek a szobában

Töltsd meg emlékekkel új lakásodat és tedd otthonossá saját készítésű dekorációs elemekkel! Egy kötél és néhány facsipesz segítségével pofonegyszerűen készíthetsz egy nagyon stílusos képfalat a szobádba. Csíptesd fel a képeket a kötélre és akaszd az ágy fölé, hogy a számodra kedves fotók mindig ott legyenek a falon. Ha nagy utazó vagy,egy világtérkép sem hiányozhat a szobádból: jelöld rajta, hogy mikor hova utaztál, akár egy-egy fotót is tehetsz a helyszín mellé. 

Reméljük hasznosnak találtad tippjeinket, és kicsit megkönnyítik a beköltözéssel járó időszakot. A változás sokszor nehéz, de ez a pár apróság segíthet, hogy valóban otthon érezd magad.