Ajándék egész évre – Előfizetés Karácsonyra!

Az elmúlt évek során az ajándékvásárlás kissé új értelmet nyer – a hosszadalmas, zsúfolt üzletekkel teli frusztrált karácsonyi bevásárlás helyett most még nagyobb teret hódít a megfontoltság, a lelassulás és a spórolás. 2020-ban megtanulhattuk, hogy a tárgyak nem feltétlenül tesznek boldoggá, élményt ajándékozni pedig sajnos még mindig merész vállalkozásnak számít. Ezért hát cikkünkben ötletet adunk egy szuper alternatívára – ajándékozz kreatív és hasznos előfizetést és okozz örömet egész évre!

Otthoni élmények ajándékba

Az otthoni szórakozás most éli virágkorát, így ha tárgyak helyett szeretsz élményeket ajándékozni, ez a legjobb, amit adhatsz. Ugyan kinek ne lenne szüksége az otthoni edzések, esetleg takarítás, pakolászás közben egy Spotify előfizetésre? Estére pedig jöhetnek a jobbnál jobb sorozatok és filmek a Netflix jóvoltából, ahol a szórakozás határa a csillagos ég! Ez a két előfizetés tökéletes szinte bárkinek, és az év minden napján megörvendeztetheted vele szeretteidet/barátaidat. Viszont, ha már minden barátodnak van Netflix előfizetése, akkor irány az HBO GO! A divat imádok, úgysem maradhatnak a Szex és New York rebootjáról! 

home office

Kávé újratöltve

Mit is ajándékozhatnál egy igazi kávérajongónak? Friss kávéadagot minden reggelre! A Bean Bros. kávé előfizetési lehetőségével minden nap megajándékozhatod a családodat a friss, minőségi kávé élményével. Választhatod a Bean Bros. saját kávéját, melyet a skandináv kávék fővárosában, Koppenhágában pörkölnek, vagy pedig előfizethetsz havi kávéspecialitásra is. Ajándékozottadnak, ezáltal nem lesz gondja a kávévásárlással, hiszen minden hónapban érkezik hozzá egy frissen pörkölt utánpótlás. Nekünk elhiheted, hogy a Bean Bros. kávé megér egy próbát!

Kinfolk magazin 1 éves előfizetés

A listából az olvasnivalók sem maradhatnak ki – nem is választhatnál megfelelőbb ajándékot egy minimalista, kultúra- és stílusrajongó könyvmolynak, mint a Kinfolk magazint!  Minden szám egy külön műalkotás, melyek mindegyike egy teljes éven át az ajándékozott postaládájában landol majd. Ha ismersz valakit, aki imádná ezt a meglepetést, itt tudsz előfizetni!

stílusos ajándék

Stílusos, szellemes, szexi

A Kinfolk magazin előfizetést lehet, hogy magadnak szántad, de biztos, hogy van egy olyan barátnőd, aki a divatért másképpen van oda, mint te. Az ELLE magazin is ajánl éves előfizetést, sőt a most megjelenő ELLE DECORATION-re is előtudsz fizetni. Enteriőr szerelmeseknek és a dizájn rajongóknak tökéletes ajándék lesz. 

Viszont, ha egyik opciót se találtad megfelelőnek, akkor még mindig feltudsz elő tudsz fizetni keleti édességekre a Bokksu doboz jóvoltából. 

Az előfizetések nemcsak örömteli és kreatív meglepetések, de ha az utolsó pillanatra hagynád az ajándékokat, gyorsan és egyszerűen megvásárolhatók. Ráadásul a sorban állást és az üzleteket is elkerülheted, valamint tartós ajándékkal lepheted meg szeretteidet. Reméljük, cikkünkben mindenki számára megtalálod a tökéletes ajándékot!

home office
5+1 tipp a sikeres munkáért otthonról

Egyre többen dolgoznak otthonról, így olyan problémákkal kell szembenézni, mint a motiválatlanság és a határidők nehézkes betartása. Összegyűjtöttük azokat a tippeket, amelyek segíthetnek, hogy otthonról is motiváltan tudj hatékonyan dolgozni.

Tovább olvasom »
szokás
5 egészséges szokás, ami megváltoztatja az életedet!

Hiszünk az apró részletekben, hiszen egy egyszerűbb outfitet is merőben meg tud változtatni egy különlegesebb kiegészítő. Ugyanígy, ha kisebb újításokat vezetünk be napi rutinunkban, vagy hozzáállásunkban, az egész közérzetünkre hatással lehet. Most 5 ilyen tippet szedtünk össze nektek, amiknek alkalmazásával és kis odafigyeléssel hatalmas változásokat érhettek el a mindennapokban.

Tovább olvasom »
energikus reggel
Energikus reggel – produktív munkanapok

Hogy milyen hangulatban telik a munkában töltött idő, mennyire vagy energikus napközben, nagyban múlik a reggeli rutinodon. Éppen ezért fontos, ha eddig nem is tettél így, mostantól figyelj jobban oda a napindító szokásaidra, hiszen sokszor ezeken az apróságokon múlik, hogy hogy érzed magad a bőrödben. Hoztunk pár tippet, hiszen tudjuk, hogy az életmódunkban való változtatás sok kihívást tartogat.

Tovább olvasom »
újévi fogadalmak
Újévi fogadalmak, avagy hogyan csapjuk be önmagunkat

Új év, új én! Hangzik el sokunk szájából, de vajon képesek vagyunk-e megfogadni és megtartani a dolgokat, amelyeket az év utolsó napján kötünk magunkkal. Kicsit olyanok az újévi fogadalmak, mintha magával Luciferrel kötnénk egyességet, aminek sose lesz jó vége. Összegyűjtöttük azokat az újévi fogadalmakat, amelyeket mindig megfogadunk, de sose tartunk be.

Tovább olvasom »