5 Valentin-napi ajándéktipp lányoknak

Közeleg a Valentin-nap és biztosak vagyunk benne, hogy te is szeretnéd meglepni szerelmedet valamivel, aminek biztosan örülne! Ha tanácstalan vagy e téren, mutatunk pár ötletet, melyek segítségével garantáltan mosolyt csalsz majd a szíved hölgyének arcára!

1. A tökéletes óra

Évek óta az egyik legdivatosabb kiegészítő a karóra! Minél inkább minimalista és letisztult, annál könnyebben kombinálható bármelyik outfittel! Válassz klasszikus fekete vagy barna bőrszíjjal rendelkezőt, vagy dönts a fém szíjas darabok mellett, az Uptostyle shopban megtalálható Nordgreen órákkal nem lőhetsz mellé! 

valentin ajándék
valentin ajándék

2. Határidőnapló vagy zsebnaptár

Ha kedvesed is szereti feljegyezni az aznapi teendőit, találkozóit, és a telefonnál egy átláthatóbb helyet keres erre, akkor mi tudjuk a tökéletes ajándékot számára! Lepd meg egy divatos, esztétikus Els&Nel zsebnaptárral, ami kis helyen elfér, így még a legzsúfoltabb női táskában is tökéletes helye lesz! Szintén kitűnő szolgálatot tehet az Els&Nel notesz is, ha több helyet szánna a jegyzetelésre, így biztosan marad elég hely a meetingeknek és a bevásárló listáknak egyaránt.

3. Időtálló táska

Mindig jól jön egy olyan táska, ami időtálló és remekül illik a legtöbb go-to szettünkhöz. A Rains táskái pont ilyenek: egyszerűek, de mégis nagyszerűek! Ha egy igazán csajos darabot szeretnél szerelmednek, akkor válaszd a Rains bum bag mini-t! Nem lőhetsz mellé, hisz minden értéktárgy elfér benne, könnyedén szem előtt tarthatóak. Hétköznapokra, de fesztiválokra is kitűnő, így biztosan ki fogja használni szeretted. Akár a korall, akár a fekete vagy az átlátszó színű táskát választod, mindenképpen egy tartós, minden outfithez illő darabot ajándékozol a szerencsés illetőnek! 

valentin ajándék
valentin ajándék

4. Magazin előfizetés

Az Uptostyle shopban megtalálható Kinfolk és Cereal magazinok  már önmagukban is szemet gyönyörködtetőek! A Kinfolk az otthon, munka, stílus és kultúra témáit feszegetve, , a minőségi élet szócsöveként tekint magára, napjainkra a slow-lifestyle egyik kiemelkedő zászlóshajója lett az online és nyomtatott sajtóban egyaránt. A Cereal pedig város-orientált fejezetekből áll, lebilincselő interjúkkal és egyedi történetekkel megtűzdelve, design, művészet és divat témában. Ajándékozz  akár Kinfolk előfizetést vagy Cereal magazint szerelmednek, biztosan örömet szerzel majd velük!

5. Fülbevaló

Amennyiben apróbb ajándékot szeretnél adni Valentin-napon, az Uptostyle kézzel készített fülbevalói igazi aduásznak számítanak! Több féle szín, méret és típus közül választhatsz, melyek mindegyike tökéletes kiegészítője a mindennapi, de akár az elegáns öltözéknek is. A fülbevaló egy Urban Zerowaster újrahasználható zsákban érkezik, amely a fenntarthatóság jegyét tükrözi. 

valentin ajándék

Valentin-napra megtalálni a tökéletes meglepetést nehéz feladat, de tippjeink segíthetnek abban, hogy egyedi, minőségi ajándékot adhass annak, akit igazán szeretsz! De ami a legfontosabb: néha a legapróbb figyelmesség is csodákat művelhet! Boldog Valentin-napot kívánunk!