Tavaszi ékszer inspiráció

Tavaszi ékszer inspiráció
2019-04-21 Babus

Habár manapság ékszerek és bizsuk terén sokféle stílus és irányzat él egymás mellett, kétségtelen, hogy idén tavaszra kirajzolódtak olyan trendek, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Minimál, kifinomult, egyszerre klasszikus és kísérletező darabokat hozott nekünk a tavasz.

Hajcsatok

A 90-es évek hajcsat őrülete reneszánszát éli 2019 tavaszán. Nem csoda, hogy ekkora trend lett: a hajcsatok nem csak dekoratív elemek, hanem rendkívül praktikusak is a frizurád elkészítésekor. Gyöngy, arany, teknőspáncél, csillámos és még sorolhatnánk, számtalan színt és fazont variálhatsz. Pár csat minden bad hair day-t megment, és játékos csavart visz a legegyszerűbb szettbe is.

Gyöngyök

A nagymama gyöngyei visszatértek! A gyöngy olyan kortalan klasszikus, melyet idén modern tervezői koncepciók gondoltak újra. Ruhák és kiegészítők mellett, főként fülbevalókon és nyakláncokon tűnik fel. A gyöngyékszerek végtelenül nőies és kifinomult darabok, és ami a legjobb bennük, hogy a hamis, pénztárcabarát darabok is a luxus és minőség benyomását keltik.

Teknőspáncél

A teknőspáncél mintájú műanyag is erősen nosztalgikus textúra, egyenesen a 60-as évekből. A minta a hipster szemüvegkeretekről indult útjára és ma már telefontoktól hajcsatokig sok helyen rátalálhatunk. Mi imádjuk, ha egy outfiten belül többször is visszatér például a fülbevalón és napszemüvegen.

 

Arany ékszerek

Az arany a másik időtlen klasszikus, amit már tényleg minden elképzelhető formában láttunk. Ha eredeti, ha bizsu, mindenképp érdemes egy-két láncot beszerezni, hisz remekül variálható, szinte minden ruhához és fazonhoz passzol. Akár halmozod akár minimalista stílusban viseled, egy medálos arany lánccal nem lehet mellényúlni. Az arany nem csak finom nyakláncok és apró medálok, hanem fülbevalók formájában is hódít. Legyen szó apró karikafülbevalókról, vagy over-the-top, feltűnő fazonokról, az arany mindig jó döntés.

Színes műanyag

A színes műanyagból készült ékszerek játékos és kedves kiegészítői lehetnek szettjeidnek. Mi fülbevalókon szeretjük a legjobban, hisz egy édes, színes fülbevaló szolídan kiemeli, kihangsúlyozza, a szemed, hajad vagy arcod tónusát. Ha hasonló formavilágra, színekre vágysz akkor figyeld a webshopot, mert hamarosan megjelennek rajta az Uptostyle Handmade fülbevalók! 

Ezeket az ékszereket bárkinek meleg szívvel ajánljuk, vintage, minimál vagy extravagáns szettekhez egyaránt. Valami azt súgja, hogy idén új klasszikusok születtek, amelyek még sokáig maradni fognak.

Írta: Mayer Zsófi