Őszi outfitinspirációk Priszcitől és Glóriától

Az ősz már javában tombol, előkerültek a ballonkabátok,a farmer anyagok és a bokacsizmák. Most két őszi outfitet osztunk meg veletek, melyből inspirálódhattok.

Ebben az őszi időjárásban, akarva-akaratlan a sötétebb színeket részesítjük előnyben, ám ebben az esetben igyekeztünk elkerülni a feketét, és az ősziesebb zöld, lila, barna ruhákat előnyben részesíteni. Priszcin is egy zöldes-barnás kabátot láthatsz, mely remekül egészíti ki a farmer ingruhát. Bár mi nem vagyunk a szoknyák híve, ez a ruha remek választás, hisz a farmer anyag remekül ellensúlyozza a nőiesebb, elegánsabb szabást, így azok is bátran hordhatják akik inkább a fiúsabb darabokra esküsznek.

Glóriának egy gyönyörű méregzöld ruhát választottunk, amit akár egy romantikus őszi vacsorához is felvehetsz,a bársony elegáns hatásának köszönhetően. Ezt egy világos, szürke kabáttal egészítettük ki, így az outfit nem válik túl sötétté, zorddá. Egy különleges kiegészítőt képzeltünk el ehhez a szetthez, így esett a választása képen látható különleges, lila táskára. Szerintünk nagyon feldobja ez a szín a ruhakombinációt, így még egyedibbé téve.

Köszönjük az Áeronnak, ezeket a remek ruhákat, melyek mind tökéletesek az őszi mindennapokhoz. Ha tetszettek a képek, kövess minket instagrammon, ahol még több outfit inspirációt találhatsz!

Fotó: Piriczky Evelin
Modellek: Glória Horváth és Priszcilla Varga
Art director és styling: Priscilla Varga