MC & C – Rust Kollekció

Milyen a Tökéletes Táska? A mérete legyen „pont jó” : kellemesen kisméretű, de jusson elég hely minden szükséges holminak. Legyen jó minőségű, míves designer darab – mindez megfizethető, elérhető áron. Legyen multifunkcionális, ami viselhető a hétköznapokban és elegáns eseményeken egyaránt. Szín és anyaghasználat téren legyen különleges, mégis visszafogott. Bemutatjuk az MC&C (Mr.Carter & Co.) márkát, amelyről büszkén kijelenthetjük, hogy a) magyar és b) termékeik tartalmazzák a „Tökéletes Táska” minden összetevőjét!

MC&C – Rust kollekció

A négy táskából álló új kollekciójuk a „Rust” nevet viseli, melyet a vöröses, rozsdabarna árnyalatok miatt kapta. Színek terén a csodával határos, lenyűgöző természeti jelenségek szolgáltak fő inspirációként, mint a Grand Canyon és a marokkói sivatag, de a formavilág hordoz magában egy csepp amerikai western kultúrát is – a klasszikus western filmekben megjelenő bőrkiegészítők formái nagy hatással voltak a tervezőre.

A kollekció darabjai – a Supai nyaklánctáska és a Yuma kézitáska – kétféle anyagvariációban valósultak meg. Visszatérő elemként megjelenik a nyelv-alakú forma, amely a nyaklánctáska sziluettjében mutatkozik meg, illetve a kézitáska füle is egy ilyen ívet ír le. Mindkét típus igazi borjúbőrből készült: az egyik egy kifinomult árnyalatú, natúr-rozsdabarna, már-már szinte narancsos színű, homogén felületű anyag. Ez a bőrtípus a két táska formavilágával igazán lágy, modern, friss összhatást eredményez. A másik egy markánsabb, erőteljesebb, krokodil-textúrájú bőr, amely a múltszázad divatját idézi, ezáltal a táska klasszikussá és időtállóvá válik. Emellett a tágas belső kialakítás és a márkára jellemző rejtett mágnesek teszik igazán praktikussá az MC&C kiegészítőket.

Új irány

Az eddigi made-to-order gyártási technikát(mikor a kollekció darabjai csak megrendelésre készülnek – a szerk.) Haezúttal egy limitált szériás gyártás váltotta le. Ez egy limitált darabszámú készletet jelent, amit, miután elfogyott, többé nem lehet megvásárolni. Ezáltal a kollekció igazán exkluzívvá válik, és a világon csak pár darab fog létezni az egyes modellekből. Így ha beleszeretsz az egyik táskába, csapj le rá minél előbb, hiszen az alkalom nem él sokáig!

Uptostyle stílustippek

Editorial fotózásunk központi eleme ezúttal nem más, mint az MC&C – Rust kollekció.Két különböző, elegáns, nyári outfitet állítottunk össze: egy színes, könnyed szettet, illetve egy jellegében és színeiben sokkal szigorúbb, mégis a hétköznapokban is viselhető összeállítást.

Az első szettnél a komplementer színekkel játszottunk: a kékre és a hozzá passzoló narancsra esett a választásunk.

A colorblocking technikával izgalmas csavart vihetsz a szettedbe: válassz ki két élénk árnyalatot ( jó megoldás a komplementer színpárok használata) és kombináld őket natúr, monokróm színekkel (szürke, fekete, fehér).

A markáns égkék blúzt rozsdás, narancsos táskával párosítottuk, végül az elegáns, fehér nadrág és a lágy, homokszínű cipő ellensúlyozta a domináns árnyalatokat és tette teljessé a színek közötti harmóniát.

A második szett tökéletes példa arra, hogyan dobj fel egyszerűen egy teljesen monokróm összeállítást. A fehér póló – fekete blézer kombinációja örök klasszikus, ám szezontól és trendektől függően variálható – most egy fekete biciklis nadrággal dobtuk fel, ami jelenleg a nyár egyik legnagyobb befutója. A finom, arany ékszerek, az elegáns, fekete cipő, a vékony napszemüveg és persze az MC&C Supai nyaklánctáska együttese sikkes és időtlen megjelenést kölcsönöz. Mint tudjuk, az ördög a részletekben rejlik: egy, a kiegészítővel megegyező árnyalatú rúzst, szemhéjpúdert vagy körömlakk teszik fel az i-re a pontot.

Táskák: MC&C (Mr. Carter & Co.)

Modell: Drégelyi Bolda Luca ( Art Models Agency )

Ruhák: COS ( BigBag PR )

Kiegészítők: COS és BigBag PR

Magazinok: Kinfolk, Cereal ( UPTOSTYLE Webshop )

Szöveg: Cselőtei Boglárka

Fotó:Cseh Eszter Sára

Styling: Berczeli Betty

Haj: Horváth Kristóf

Smink: Cselőtei Boglárka

Köszönjük a csodás táskákat az MC&C-nek, a fantasztikus divatfotókat Cseh Eszter Sárának, a modellkedést Drégelyi Boldának, illetve a kiegészítőket és a ruhákat a COS-nak és BigBag PR-nak! A fotók Budapesten készültek, az I. és II. kerületekben.