Koppenhága Streetstyle

Senki előtt nem titok, hogy oda vagyunk Dániáért! És biztos az sem szorul magyarázatra, hogy miért is szeretjük annyira, hiszen vonzereje vitathatatlan. A nyüzsgő kulturális élet, a magas életszínvonal és a „hygge” hangulat mellett, természetesen nem feledkezhetünk meg, arról sem, hogyha stílusról van szó a skandinávok nem tudnak hibázni.

Ha Koppenhágában jársz nem csak a designer boltokban inspirálódhatsz, elég kimenned az utcára!

Angol csapatunk fotósa, Ingmar Bötker Koppenhága utcáit járva életképeket készített, amiken nagyon jól érezhető a dánok hibátlan stílusérzéke.

Ami nem csak a fiatalabb korosztályra jellemző! Kellemes nézelődést

Mivel Koppenhága területe viszonylag kicsi (Budapestnél 6-7-szer kisebb) ezért a bicikli ideális választás, arra hogy körbe járjuk a várost. A helyiek is biciklipártiak, sőt! Életkortól függetlenül bátran pattannak bringára, és azzal szelik az utakat, persze azt is (mint minden mást) stílusosan!

A koppenhágai „kifutón” különböző outfittek vonulnak fel: a teljesen letisztult, minimalista ruhadarabok mellett megjelennek a színes és mintás textúrák is. Ezeket bátran kombinálják egyszerű sportcipővel, de attól sem riadnak vissza, ha a bicikli mellé magas sarkú párosul.

Reméljük nektek is annyira tetszik a Koppenhágai streetstyle, mint nekünk! Ha szeretnétek még hasonló portfóliót látni, kérjük jelezzétek!