Dobd fel otthonodat tapétákkal!

Dobd fel otthonodat tapétákkal!
2018-04-13 Greta Dobai

Mit jut eszedbe a tapétákról? Sokaknak a szó hallatán csúnyácska rizsporos falak ugranak be, pedig a tapéta mostanában hatalmas trend, egyre több híresség otthonában válnak a dekoráció részévé. Chiara Ferragni, a The Blonde Salad bloggere vagy Leandra Medine Cohen, a Man Repeller írója világszerte elismert stílussal rendelkezik – úgy tűnik nem csak a ruhák, de a lakberendezés terén is.

Manapság hihetetlenül magas minőségű, elképesztően látványos tapétákkal találkozhatsz, amelyeket tökéletesen alkalmazhatsz szinte minden lakberendezési stílushoz. Akadnak olyan darabok, amelyek bőven kimerítik a művészet fogalmát, és garantáltan a padlón marad tőlük az állad.
Ráadásul ezeket a különleges tapétákat a minimalista berendezésű otthonodba is egyszerűen beillesztheted: a lényeg, hogy megmaradjon az egyensúly. Az ütősebb darabokat letisztult bútorokkal egészítsd ki, és hanyagold a túl sok kiegészítőt, így könnyen elkerülheted a giccshatást, és a falburkolat válik a helyiség fókuszpontjává.

 

 

 

 

 

 

 

Milyen tapétákat válassz?

Ha a letisztult skandináv vonalat kedveled, akkor is számos lehetőséged van, gyönyörű minimalista darabokkal emelheted új szintre az enteriőrt. Geometriai formák, fahatású fali panelek, nagyított fényképek, festmények… A választék szinte végtelen.
Budapesten is fantasztikus minőségű tapétákat találsz, elsősorban a PointOne-ban kapható Inkiostro Bianco márka termékeit ajánlanánk, ugyanis nemcsak észveszejtően látványos megoldásokat láthatsz náluk, de a minőség és a kidolgozás is példátlan.

 

 

 

 

 

 

 

De a különleges festmények és grafikák mellett találsz fotorealisztikus, illetve fa- és betonhatású falburkolatokat is, úgyhogy biztosan megleled a stílusodhoz leginkább illő tapétát. Ráadásul igényeid szerint a fürdőszobában vagy a konyhában is alkalmazhatod őket, ugyanis számos darab az úgynevezett EQ Dekor elnevezésű üvegszálas anyagból készül, ami nagyon ellenálló a párával és a vízzel szemben.
Az olasz cég célja, hogy a tapéta ne pusztán díszítés legyen, hanem az enteriőr meghatározó eleme, a tulajdonos személyiségének kivetülése. Ezt úgy képzeld el, mintha vennél egy hatalmas festményt, amit teljesen személyre és otthonra szabva kapsz meg, hogy tökéletesen passzoljon a lakásba. Trópusi és keleti minták, madarak, állatok, geometria és kortárs művészet… Nézz körül itt az Inkiostro kínálatában!

 

 

Ha úgy érzed, a tavaszi detox jegyében az otthondora is ráfér a felfrissülés, a PointOne tapétái közt biztosan találsz olyat, ami szerelem lesz első látásra. Ráadásul a bemutatóteremben meg is nézheted és tapinthatod, milyen is egy ilyen burkolat a valóságban!