Dizájnos dallamok

Dizájnos dallamok
2018-03-15 Kiss Eszter

A tökéletes hangzás érdekében sokféle hangfal, fülhallgató közül választhatsz, melyek a funkcionalitáson kívül, még az otthonod díszei, outfited tökéletes kiegészítői is lehetnek. A modern, minimalista desingtól a különleges vintage darabokig széles a választék. Ha pedig szeretnéd, hogy tavasszal se csak a madár csicsergés édesítse meg a napjaidat, íme a lista néhány különleges darabbal.

Bang&Olufsen

A márka zenei hangzás, technika terén is kiemelkedő. Emellett nem elhanyagolható a termékek művészi értéke sem. Hangfalak, zenelejátszók, fejhallgatók is kikerültek a kezükből, különböző művészek közreműködésével. Minden darabra jellemző a lenyűgöző, elegáns formavilág. A beosound35 elegáns, letisztult forma világa lehetővé teszi, hogy sokféle stílusú otthonban megállja a helyét. A külső megjelenés mellett természetesen a tökéletes hangzásról is gondoskodtak.  A Beolab5 pedig arról gondoskodik, hogy ezt ne csak az otthonodban élvezhesd. A fejhallgató Ricardo AKN képzőművész segítségével született meg.

Urbanears

Az Urbanears árulkodó neve is mutatja, hogy a márka a fül, illetve fejhallgatókra specializálódott. Termékeik letisztultak, fiatalosak, de sportosabb darabok is helyet kaptak a kollekcióban. Sokféle színben elérhetőek,így könnyen megtalálhatod a személyiségéhez, stílusához, életviteléhez megfelelő darabot.

Moshi-Spatia

A Spatia hangszóró egyedi, kellemes látványt nyújt világos-szürke textil borítással és a juharfa párosításával. Lágy vonalai, színkombinációja jól igazodik a fa bútorokhoz, polcokhoz. Könnyen elhelyezhető vezeték nélküli kivitelezésének és telefonról való könnyű irányíthatóságának köszönhetően, így a használat is kényelmes.

Libratone Too

A Libraton Too hordozható hifi mérete és, kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vidd. Nem nagyobb ugyanis egy fél literes palackos üdítőnél – a hangzása azonban nem ezt bizonyítja! Ha feldobnád az utazással töltött időt, vagy a szabadban a barátokkal töltött időhöz keresel zenei aláfestést? Akkor a Libratone TOO-t neked találták ki!

libratonetoo

Vifa

Vifa bluetooth hangszórók designját a természet szépsége, Reykjavik csodálatos tájai inspirálták, így kapták ezt az egyedi, egyszerű, letisztult formavilágot. A természet közelsége néhány hangszóró anyagát tekintve visszaköszön, gyapjú bevonatából adódva. Minden anyag felhasználásánál és a kialakításnál is szem előtt tartották, hogy egy magas minőségű végeredményt szeretnének. Kicsi, könnyű és hordozható. Jó választás a különlegességek kedvelőinek, hiszen stílusos, elegáns darabokról van szó.

Lexon

A Lexon desing sokféle minőségi terméket vonultat fel. A hordozható hifik, zene lejátszók között feltétlen meg kell említenünk a Radio Tykho2 és a Tykho Booster darabokat. Külleme kissé oldschool viszont színes szilikon bevonata mégis modern jelleget kölcsönöz nekik. Ez az ellentét egy különleges, jól használható, sok színben vásárolható kombinációt eredményezett.

Noordung

Ez a hangszóró a legkülönlegesebb, amivel eddig találkoztam. Nem csupán felépítésé, formája miatt, hanem mert a világ legjobb biciklijének tartozéka ez a darab. Már maga a bicikli is egy műalkotás. Motorra hasonlító designja, nagy tudással és technológiával kialakított megjelenése miatt, kétségtelenül a legvagányabb bicikli, amivel róhatjuk az utakat. A komplex élményt a ráhelyezett hangfal teszi teljessé. Rácsatolható illetve levehető, telefonról irányítható. Ez a szerkezet rendkívül összetett. Akár 100 órán keresztül élvezhetjük a ritmust, és a pedálozással még energiát is termelünk. A Bloombox-ra rácsatlakoztathatjuk a laptopunkat, tabletünket is. Összességében a gyönyörű elektromos biciklinken még zenét is hallgathatunk.

Mojo

A Mojo hangszórókra, fejhallgatókra, fülhallgatókra specializálódott. Többféle designal találkozhatunk a Mojo hangfalai között. A mindenhol használható, fesztiválhangfalakat idéző ütésálló, esésálló, vízálló Buzz hangfaltól a finom textillel fedett halvány színű kör alakú Mojo Plus hangfalig. Utóbbi hangulatos, jól beilleszthető a bútorok közé. Különlegessége, hogy egy bőr szíj segítségével variálható. Eredetileg a hordozhatóság miatt variálható, de akár egy lakásba ilyen módon beillesztve/felfüggesztve is könnyen el tudom képzelni. A visszafogott finom külső senkit se tévesszen meg, óriási hangot és kemény basszust rejt.

A sokféle minőségi, hordozható hangfal közül választhatunk, minden lakás enteriőrjéhez találhatunk megfelelő darabokat. Érdemes mindig szem előtt tartani a ház hangulatát, az összképet, akusztikát, hogy megtalálhassuk a tökéletes kiegészítőt a zenehallgatáshoz. A fül és fejhallgatók között pedig választhatunk a hétköznapokra, sporthoz is ideális darabokat. És nem utolsó sorban ajándéknak is tökéletes lehet.