A kedvenc francia szépségápolási márkánk

A kedvenc francia szépségápolási márkánk
2016-10-25 Pósafalvi Anett
In BEAUTY

Compagnie de Provence

Bemutatjuk a Compagnie de Provence francia szépségápolási márkát, amelyet nemrég fedeztünk fel Instagramon és nemcsak a csomagolása hanem a története is magávalragadó.

A márkának a Fekete & Fehér tea illatú kollekciójának a darabjait teszteltük, mint a folyékony szappant, a kézkrémet és az elképesztően finom illatú gyertyáját. Mivel nemcsak kávé hanem tea-mániásak is vagyunk, főleg az őszi idő beköszöntével, így egyből nagyon izgatottak lettünk a tea illat hallatán.

De nézzük meg előtte, hogy milyen márka is ez a Compagnie de Provence. 1990-ben két barát Marseillesben úgy döntött, hogy újra életre keltenek egy régi tradícionális terméket, az iknokius Marseille szappant. Tiszteletben tartva, hogy a szappan kultúrális örökségnek számít, úgy döntöttek, hogy egy modern, újító stílusban fogják elkészíteni.

1999-ben a márka újított és azóta kapható a Marseille szappan folykékony változata is. A termékeik mind növényi olajakból készülnek, színezék és mesterséges hozzávalók nélkül. Azóta is folyamatosan bővül a repetroáruk és megtalálhatók benne samponok, kézkrémek, gyertyák és még sok sok finom illatú termék.

Ami nekünk rendkívül tetszik ebben a márkában az az, hogy a Black&White kollekciójukban nem műanyag üvegben vannak a szappanok, hanem igazi “jónehéz” kerámia tárolókban. Az illatuk elképesztően finom, a gyertya pedig akkor is megtölti a szobát a fekete tea illatával amikor nem is ég.

Ha szívesen kipróbálnál egy francia csodaszappant, ami őrzi a régi Marseille szappan örökségét, akkor itt beszerezheted a termékeit.