CEREAL

Szereted felfedezni egy hely titkos zugait, megkóstolni a legfinomabb ételeit vagy csak megismerni az értékteremtő embereit?
Szereted átélni az élet legszebb pillanatait?
Szereted ha mindezt szemet és lelket magával ragadó letisztult képi világgal jelenítik meg?

Akkor engedd meg, hogy bemutassuk

kedvenc magazinodat: CEREAL !  

ISMERD MEG A MAGAZINT!

 

Tökéletesen összefűzött és kiváló minőségű papírra nyomtatott 150 oldalas forgatnivalóként, a Cereal minden bizonnyal az egyik legszemrevalóbb magazin.

A prémium csomagoláson túl, viszont igazi tartalmat is kínál az olvasóinak: intelligens és bensőséges irományok, letisztult szemlélet, gyönyörű fényképek és természetesen jó pár úti célpont vár a kalandra vágyóra.

Rendkívül globális mégsem reklám központú szemléletének köszönhetően a Cereal úgy tekint a világ helyszíneire és kultúráira, akár egy különleges útikalauz.

Minden kiadás város-orientált fejezetekből áll, de a káprázatos képeken túl olvashatunk benne termék profilokról, mesteremberekről vagy akár fun-factekről is – amiket a készítők azért választottak, mert fontosak, érdekesek vagy csak mert egyszerűen inspirálta őket.

Olyan szenvedélyek tömör gyűjteménye ez, mint amit az utazás, az étkezés, a design vagy a könyvek és az olvasás utáni vágy is megtestesít.

A magazin folyamatosan újragondolja és redefiniálja önmagát, ezzel biztosítja az újdonság varázsát minden egyes kiadásnál.

VOLUME 10:


A magazin legújabb számában Észak-Kaliforniát, Antwerpet és Panama Cityt barangolhatod be. Olvashatsz interjút a Tate Modern kurátorával vagy még többet megtudhatsz a svájci Audemars Piguet óramárkáról és annak órásmesteréről egy gyönyörű fotósorozat társaságában. Felfedezheted a tökéletes olvasósarkot vagy együtt boncolgathatod az “ego” témáját a The Gentlewomen szerkesztőjével.

 

A Cereal egyike a világ legminőségibb travel & lifestyle magazinjainak, és most végre Magyarországra is megérkezett!

Exkluzív módon előszőr nálunk rendelhető meg!

CSAK LIMITÁLT MENYISÉGBEN !!

A magazin ára : 6590 Ft

 

Itt megrendelheted az UPTOSTYLE Marketből