Könyvtár? Illat? Végre teszteltük! Íme a Bibliothèque!

Könyvtár? Illat? Végre teszteltük! Íme a Byredo Bibliothèque!
2017-09-04 Gáspár Dominika

Már évek óta nagy rajongói vagyunk BYREDO parfüm és gyertya márka illatainak, így amikor lehetőségünk adódott, azonnal lecsaptunk és teszteltük a limitált kiadású Byredo Bibliothèque -t! Már láthattad nálunk ezt a különleges márkát, Gypsy Water illatukról írtunk már korábban.

Amit a parfümről tudnod kell:

A klasszikus ódon könyvtárak polcain dohosodó könyveket idéző illatot először gyertya formájában lehetett megvásárolni, majd a nagy érdeklődésre való tekintettel, idén a márka egy azonos  illatjegyekkel rendelkező parfümjét is piacra dobta!

Amit a hype-ról tudnod kell:

A parfüm egy időben jelent meg a Szépség és a Szörnyeteg idei élőszereplős film feldolgozásával, így sok online felület Belle illataként emlegette a Bibliothèque-t, ezzel pedig teljes mértékben egyet tudunk érteni!

Amit az illatjegyekről tudnod kell:

Sokak számára meglepő lehet, miért akar valaki egy poros könyvtár illatát maga után húzni. Minket is a kiváncsiság hajtott a Madison Perfumerybe (az egyetlen magyarországi viszonteladó boltba, ahol az összeset meg tudjuk szaglászni!).
A Bibliothéque első benyomásra édeskésebb (őszibarack, szilva illatjegyeket hordoz), majd beüt a pacsuli, ami lényegében a bázisa a parfümnek. Ezután szépen lassan átveszi az ibolya és a bazsarórózsa édességét, amit a púderes illat követ. Ez utóbbi legmeghatározóbb elemei a pacsuli, a bőr, és a vanília, melyek erős kombinációja tartós illatot biztosít szerencsés viselőjének!

Ha kiváncsi vagy milyen is egy romantikus regény hősnőjeként illatozni, bátran ajánljuk, hogy látogass el a Madison perfumerybe ahol személyre szabottan segítenek neked a hozzád legjobban illő illat kiválasztásában!

Még több BEAUTY itt:

jún01
Profi, elérhető, és egy kicsit furcsa: ez a The Ordinary márka
Profi, elérhető, és egy kicsit furcsa: ez a The Ordinary márka

Alábbi cikkünkben bemutatjuk neked a The Ordinary márka világát, a körülötte kialakult különös “botrányt”, illetve saját tapasztalatainkat a termékeikkel kapcsolatosan. Annyit elárulunk: minden furcsaságával együtt imádjuk a márkát!

ápr10
A legtrendibb kozmetikai márkák a nagyvilágból
A legtrendibb kozmetikai márkák a nagyvilágból

Az utóbbi években egyre több olyan kozmetikai márka jelent meg a globális piacon, melyek üzenetükben és/vagy a kommunikációjuk módjában is újat mutattak a fiatal fogyasztók és a régi, nagy vállalatok számára. Összegyűjtöttük a mi kedvenceinket, amik most nagyon populárisak a nemzetközi piacon!

jan23
Ezeket a lip balmokat ajánljuk télre!
Ezeket a lip balmokat ajánljuk télre!

Bár a tél már lassan két hónapja tart, az igazi hidegek még csak most érkeztek meg hozzánk, ezért nem szabad megfeledkeznünk az ajkaink ápolásáról! A csípős szél és a hideg levegő megviseli a bőrünket, így az ajkainkat is, ezért megfelelő védelmet kell nyújtanunk neki. Most következő cikkünkből megtudhatod, hogy melyek azok a termékek, amelyek használatával elkerülheted a kellemetlen cserepes ajkakat.

dec01
Pure Effect Sweden – a  takarítás is lehet stílusos?
Pure Effect Sweden – a takarítás is lehet stílusos?
By

A Pure Effect egy svéd márka, az első a skandináv piacon, ami a biotechnológiának az erejével kínál ruházati és háztartási tisztítószereket. A termékekben aktív baktérium kultúrák találhatóak, melyek mélyen tisztítják a felületeket. Ugye szuperül hangzik?