Könyvtár? Illat? Végre teszteltük! Íme a Bibliothèque!

Könyvtár? Illat? Végre teszteltük! Íme a Byredo Bibliothèque!
2017-09-04 Gáspár Dominika

Már évek óta nagy rajongói vagyunk BYREDO parfüm és gyertya márka illatainak, így amikor lehetőségünk adódott, azonnal lecsaptunk és teszteltük a limitált kiadású Byredo Bibliothèque -t! Már láthattad nálunk ezt a különleges márkát, Gypsy Water illatukról írtunk már korábban.

Amit a parfümről tudnod kell:

A klasszikus ódon könyvtárak polcain dohosodó könyveket idéző illatot először gyertya formájában lehetett megvásárolni, majd a nagy érdeklődésre való tekintettel, idén a márka egy azonos  illatjegyekkel rendelkező parfümjét is piacra dobta!

Amit a hype-ról tudnod kell:

A parfüm egy időben jelent meg a Szépség és a Szörnyeteg idei élőszereplős film feldolgozásával, így sok online felület Belle illataként emlegette a Bibliothèque-t, ezzel pedig teljes mértékben egyet tudunk érteni!

Amit az illatjegyekről tudnod kell:

Sokak számára meglepő lehet, miért akar valaki egy poros könyvtár illatát maga után húzni. Minket is a kiváncsiság hajtott a Madison Perfumerybe (az egyetlen magyarországi viszonteladó boltba, ahol az összeset meg tudjuk szaglászni!).
A Bibliothéque első benyomásra édeskésebb (őszibarack, szilva illatjegyeket hordoz), majd beüt a pacsuli, ami lényegében a bázisa a parfümnek. Ezután szépen lassan átveszi az ibolya és a bazsarórózsa édességét, amit a púderes illat követ. Ez utóbbi legmeghatározóbb elemei a pacsuli, a bőr, és a vanília, melyek erős kombinációja tartós illatot biztosít szerencsés viselőjének!

Ha kiváncsi vagy milyen is egy romantikus regény hősnőjeként illatozni, bátran ajánljuk, hogy látogass el a Madison perfumerybe ahol személyre szabottan segítenek neked a hozzád legjobban illő illat kiválasztásában!

Még több BEAUTY itt:

jan23
Ezeket a lip balmokat ajánljuk télre!
Ezeket a lip balmokat ajánljuk télre!
By / No Comments

Bár a tél már lassan két hónapja tart, az igazi hidegek még csak most érkeztek meg hozzánk, ezért nem szabad megfeledkeznünk az ajkaink ápolásáról! A csípős szél és a hideg levegő megviseli a bőrünket, így az ajkainkat is, ezért megfelelő védelmet kell nyújtanunk neki. Most következő cikkünkből megtudhatod, hogy melyek azok a termékek, amelyek használatával elkerülheted a kellemetlen cserepes ajkakat.

dec01
Pure Effect Sweden – a  takarítás is lehet stílusos?
Pure Effect Sweden – a takarítás is lehet stílusos?
By / No Comments

A Pure Effect egy svéd márka, az első a skandináv piacon, ami a biotechnológiának az erejével kínál ruházati és háztartási tisztítószereket. A termékekben aktív baktérium kultúrák találhatóak, melyek mélyen tisztítják a felületeket. Ugye szuperül hangzik?

nov29
Téli arcápolási kalauz
Téli arcápolási kalauz
By / No Comments

A téli hidegben nagyon oda kell figyelnünk bőrünk védelmére. A hideg szél és kíméletlen időjárás alaposan ki tudja kezdeni az arcot, de most mutatunk pár trükköt, amivel garantáltan hidratált és védett maradsz.

okt31
Ausztrál márkák a kedvenceink között
Ausztrál márkák a kedvenceink között
By / No Comments

Ausztrália cool, ez nem vitás. Az örök nyár, szörf és szőke szörfös fiúk hazája, legalábbis elsőre. Sokunknak elsőre fel sem tűnik, hogy legalább annyi menő márka hazája is, mint az Egyesült Államok, vagy Nagy-Britannia. Némelyik kevésbé ismert, de annál nagyszerűbb, ám vannak olyanok, amikről nap, mint nap hallunk Instagramon vagy Pinteresten, mégsem tudjuk, hogy kenguruföldről valók.