Könyvtár? Illat? Végre teszteltük! Íme a Bibliothèque!

Könyvtár? Illat? Végre teszteltük! Íme a Byredo Bibliothèque!
2017-09-04 Gáspár Dominika

Már évek óta nagy rajongói vagyunk BYREDO parfüm és gyertya márka illatainak, így amikor lehetőségünk adódott, azonnal lecsaptunk és teszteltük a limitált kiadású Byredo Bibliothèque -t! Már láthattad nálunk ezt a különleges márkát, Gypsy Water illatukról írtunk már korábban.

Amit a parfümről tudnod kell:

A klasszikus ódon könyvtárak polcain dohosodó könyveket idéző illatot először gyertya formájában lehetett megvásárolni, majd a nagy érdeklődésre való tekintettel, idén a márka egy azonos  illatjegyekkel rendelkező parfümjét is piacra dobta!

Amit a hype-ról tudnod kell:

A parfüm egy időben jelent meg a Szépség és a Szörnyeteg idei élőszereplős film feldolgozásával, így sok online felület Belle illataként emlegette a Bibliothèque-t, ezzel pedig teljes mértékben egyet tudunk érteni!

Amit az illatjegyekről tudnod kell:

Sokak számára meglepő lehet, miért akar valaki egy poros könyvtár illatát maga után húzni. Minket is a kiváncsiság hajtott a Madison Perfumerybe (az egyetlen magyarországi viszonteladó boltba, ahol az összeset meg tudjuk szaglászni!).
A Bibliothéque első benyomásra édeskésebb (őszibarack, szilva illatjegyeket hordoz), majd beüt a pacsuli, ami lényegében a bázisa a parfümnek. Ezután szépen lassan átveszi az ibolya és a bazsarórózsa édességét, amit a púderes illat követ. Ez utóbbi legmeghatározóbb elemei a pacsuli, a bőr, és a vanília, melyek erős kombinációja tartós illatot biztosít szerencsés viselőjének!

Ha kiváncsi vagy milyen is egy romantikus regény hősnőjeként illatozni, bátran ajánljuk, hogy látogass el a Madison perfumerybe ahol személyre szabottan segítenek neked a hozzád legjobban illő illat kiválasztásában!

Még több BEAUTY itt:

Sze04
Könyvtár? Illat? Végre teszteltük! Íme a Byredo Bibliothèque!
Könyvtár? Illat? Végre teszteltük! Íme a Byredo Bibliothèque!
By / No Comments

Már évek óta nagy rajongói vagyunk BYREDO parfüm és gyertya márka illatainak, így amikor lehetőségünk adódott, azonnal lecsaptunk a limitált kiadású Bibliothèque-re! Már láthattad nálunk ezt a különleges márkát, Gypsy Water illatukról írtunk már korábban.

jún06
Herbivore Botanicals – Háziszappantól a világhírig
Herbivore Botanicals – Háziszappantól a világhírig
By

Az alapítók, Alex és Julia 2011-ben indították el a Herbivore-t egyenesen Seattle-i otthonukból. Alex érzékeny bőrére nehéz volt olyan terméket találni, ami nem okozott irritációt. Julia ezt megelégelve készítette el az első otthon készített szappanukat, és ezek után szó szerint belevetették magukat a szépségiparba

Már19
OUAI- hajápolási csodamárka minimalista stílusban, azaz Jen Atkin sikersztorija
OUAI- hajápolási csodamárka minimalista stílusban, azaz Jen Atkin sikersztorija

Szeretnénk neked bemutatni egy inspiráló személyt, Jen Atkinst, aki az OUAI hajápolási márka mögött áll. Jen Atkins egy apró, vallásos közösségben nőtt fel, majd 19 évesen Los Angelesbe költözött, hogy valóra váltsa álmait. Ha érdekel hogyan hozott létre egy saját márkát, és hogyan szerezte meg ügyfelének a sztár világ krémjét olvass tovább.

jan20
MOSHI – Beszédes kozmetikumok Észtországból
MOSHI – Beszédes kozmetikumok Észtországból

Természetes összetevők harmóniája minimalista üvegcsékbe zárva. Ez akár a definíciója is lehetne annak a márkának, amit ebben a cikkben bemutatunk Neked. Üdvözöld legújabb kedvencünket a kozmetikai ipar útvesztőjéből. Helló, Moshi Észtországból!