Könyvtár? Illat? Végre teszteltük! Íme a Bibliothèque!

Könyvtár? Illat? Végre teszteltük! Íme a Byredo Bibliothèque!
2017-09-04 Gáspár Dominika

Már évek óta nagy rajongói vagyunk BYREDO parfüm és gyertya márka illatainak, így amikor lehetőségünk adódott, azonnal lecsaptunk és teszteltük a limitált kiadású Byredo Bibliothèque -t! Már láthattad nálunk ezt a különleges márkát, Gypsy Water illatukról írtunk már korábban.

Amit a parfümről tudnod kell:

A klasszikus ódon könyvtárak polcain dohosodó könyveket idéző illatot először gyertya formájában lehetett megvásárolni, majd a nagy érdeklődésre való tekintettel, idén a márka egy azonos  illatjegyekkel rendelkező parfümjét is piacra dobta!

Amit a hype-ról tudnod kell:

A parfüm egy időben jelent meg a Szépség és a Szörnyeteg idei élőszereplős film feldolgozásával, így sok online felület Belle illataként emlegette a Bibliothèque-t, ezzel pedig teljes mértékben egyet tudunk érteni!

Amit az illatjegyekről tudnod kell:

Sokak számára meglepő lehet, miért akar valaki egy poros könyvtár illatát maga után húzni. Minket is a kiváncsiság hajtott a Madison Perfumerybe (az egyetlen magyarországi viszonteladó boltba, ahol az összeset meg tudjuk szaglászni!).
A Bibliothéque első benyomásra édeskésebb (őszibarack, szilva illatjegyeket hordoz), majd beüt a pacsuli, ami lényegében a bázisa a parfümnek. Ezután szépen lassan átveszi az ibolya és a bazsarórózsa édességét, amit a púderes illat követ. Ez utóbbi legmeghatározóbb elemei a pacsuli, a bőr, és a vanília, melyek erős kombinációja tartós illatot biztosít szerencsés viselőjének!

Ha kiváncsi vagy milyen is egy romantikus regény hősnőjeként illatozni, bátran ajánljuk, hogy látogass el a Madison perfumerybe ahol személyre szabottan segítenek neked a hozzád legjobban illő illat kiválasztásában!

Még több BEAUTY itt:

okt31
Ausztrál márkák a kedvenceink között
Ausztrál márkák a kedvenceink között
By / No Comments

Ausztrália cool, ez nem vitás. Az örök nyár, szörf és szőke szörfös fiúk hazája, legalábbis elsőre. Sokunknak elsőre fel sem tűnik, hogy legalább annyi menő márka hazája is, mint az Egyesült Államok, vagy Nagy-Britannia. Némelyik kevésbé ismert, de annál nagyszerűbb, ám vannak olyanok, amikről nap, mint nap hallunk Instagramon vagy Pinteresten, mégsem tudjuk, hogy kenguruföldről valók.

okt14
Oway- ha számodra is fontos az egészséges haj és az állatok védelme
Oway- ha számodra is fontos az egészséges haj és az állatok védelme
By / No Comments

Ha neked is fontos hogy természetes alapanyagokból készült termékeket használj, emellett pedig szeretnéd tiszteletbentartani az állatokat és crueltyfree termékeket használni, az Owayről mindenképp hallanod kell. Már magyarországon is elérhetők termékeik, melyekkel egészséges, ápolt hajra tehetsz szert, az állatok kihasználása nélkül.

okt08
Szupergyors és hatásos arcápolási tippek az iskolaidőszakra
Szupergyors és hatásos arcápolási tippek az iskolaidőszakra

Szeptember eljöttével te is tapasztalhattad, hogy sokkal kevesebb időd jut magadra. Legyen szó egyetemről, vagy gimiről, egy biztosan közös: a kényelmes napi rutinoknak búcsút kell mondanod. Az alábbiakban szeretnénk pár hasznos tippel megkönnyíteni a mindennapjaid.

Sze04
Könyvtár? Illat? Végre teszteltük! Íme a Byredo Bibliothèque!
Könyvtár? Illat? Végre teszteltük! Íme a Byredo Bibliothèque!
By / No Comments

Már évek óta nagy rajongói vagyunk BYREDO parfüm és gyertya márka illatainak, így amikor lehetőségünk adódott, azonnal lecsaptunk a limitált kiadású Bibliothèque-re! Már láthattad nálunk ezt a különleges márkát, Gypsy Water illatukról írtunk már korábban.