BeoPlay kávézó – a nemcsak kávézni vágyóknak

BeoPlay kávézó – a nemcsak kávézni vágyóknak
2016-07-26 Pósafalvi Anett

A Budapest & Coffee rovatunk következő állomása a nemrég nyitott BeoPlay Budapest a Fővám téri Bálnában. A hely különlegességét az adja, hogy a tévhit ellenére ez nem “csak” egy rendkívül minőségi újhullámos kávézó, hanem a Bang & Olufsen bemutatóterme, motoros kiállítóhely és start-up cégeknek tökéletes meeting hely is egyben.

Elég jól hangzik nem?

Az egésznek a kvintesszenciája a HYGGE dán kifejezés, ami nem más mint az a pillanat amikor az ember elcsendesedik, és a lelassult időben megéli az élet tökéletes tökéletlenségét, ami a dánok szerint még a hosszú sötét télen is átsegít. Nem is tudunk erre jobb helyet jelenleg Budapesten, mint a BeoPlay-t, ahol egy meeting fáradalmait egy csocsó asztal mellett pihenhetjük ki, majd a teraszon elfogyaszthatunk egy frissítő jeges kávét a barátokkal. Nem is beszélve a hangszórók és a motorok adta látványról, ami tökéletes megkoronázza a hely hangulatát.

Hogy a kávéról is essen egy pár szó, a kávé és a baristák is ismerősek lehetnek, hisz a My Little Melbourne újabb kávézójával találkozhatunk a BeoPlay-ben. A szokásosan tökéletes kávé, finom sütik és szendvicsek várnak a dán minimalizmus jegyeit viselő helyen.

Mi nekünk nagyon megtetszett a hely, úgy gondoljuk ráfért már Budapestre egy ilyen sokszínű és hangulatos hely.

Tőlünk megkapja az 5 csillagot!

percig tudod leadni még a karácsonyi rendeléseket - utolsó rendelési dátum : Dec. 20, 11 óra Rendelés!
Percig tudod leadni még a karácsonyi rendeléseket - utolsó rendelési dátum : Dec. 20, 11 óra Rendelés!