BCEFW street style

BCEFW street style
2018-05-23 Adel

A divathetekre nemcsak a tervezők legújabb kollekcióinak bemutatói miatt érdemes elmenni – jobbnál jobb összeállításokat láthatunk maguktól a nézőktől is! Bár ezen az eseményen a legmerészebb ruhadarabjaink is előbújhatnak a szekrényünkből, de a klasszikus minimalista és letisztult vonal is lehet ugyanolyan ütős egy street style szettben.

 

Sophia Roe, dán influencer összeállítása egyszerűen nagyszerű, letisztult, kicsit „office-wear” – imádjuk! A cat-eye fazonú napszemüveg tökéletesen érvényesül a lófarokba összefogott haj mellett. A répa fazonú, fekete nadrágot egyszerű, fehér, oversized inggel és fekete mid-heel papucsszandállal kombinálta, majd a szettet egy ’90-es évek divatjára emlékeztető törtfehér táskával tette teljessé.

 

A Life of Boheme bloggere, Marta Cygen outfitje a példa arra, hogy fehér fehérrel milyen jól működik együtt – a fehér lezseren begombolt és betűrt ing egy nem hétköznapi szabású, kiszélesedő fazonú, bokáig érő, az ingtől valamivel eltérő árnyalatú krémfehér megkötős farmerrel igazán nyerő párosítás! A majdnem all-white szettel tökéletes kontrasztot alkotnak a fekete kiegészítők: a flatform szandál és egy strukturált bőr kistáska, arany hardwearrel.

Egy elegáns fehér inget fekete sportos sneakerrel kombinálni igencsak vad gondolat, de abszolút működőképes. Ennél az összeállításnál a statement-piece az izgalmas kialakítású farmernadrág: sötét színű, alul kiszélesedő oversized fazon, hátsó részén festett fehér motívummal. A fekete övtáskával és lazán összefogott hajával pedig végérvényesen sportossá és stílusossá tette az outfitet.

Ebben a szettben a ’70-es és a ’80-as évek divatja keveredik – buggyos ujjú fehér ing, magasderekú, felhasított, rojtos végű szoknyával párosítva, kiegészítve egy pár izgalmas barna magassarkú papuccsal és aviator napszemüveggel.

Pataki Lili oversized, földszínű, absztraktmintás, laza nadrághoz testhez simuló fehér, hosszúujjú felsőt választott, az outfitet nude színű flatform oxfordcipővel és egy fehér dzsekivel egészítette ki. Az alul összefogott lófarok segít kiemelni a finom arany kiegészítőket, mint a fülbevaló, rétegesen felhelyezett nyakláncok, illetve a kerek fazonú napszemüveg.

Mi odáig vagyunk ezekért az „egyszerű, de nagyszerű” összeállításokért! Inspirálódj te is belőlük – a fehér ing igazi musthave darab egy ruhatárban, hiszen ezerféleképpen lehet kombinálni különböző ruhadarabokkal.

Köszönjük a Budapest Central European Fashion Week-nek a lehetőséget, hogy részt vehettünk ezen a fantasztikus eseményen és hatalmas köszönet Bodnár Zsófinak a street-style fotókért!

Instagram: @zsofi_bodnar

Facebook: Zsófia Bodnár Photography