Az 5 legjobb magazin, amit mindenképpen ismerned kell

Az 5 legjobb magazin, amit mindenképpen ismerned kell
2020-11-20 uptostyle.hu

Te is imádsz minőségi magazinokat lapozgatni? Mi rengeteg inspirációt tudunk belőlük meríteni, így összegyűjtöttük a legérdekesebb lapokat, hogy sose fogyjunk ki az ihletből.

1. Cereal Magazine

Valószínűleg nem kell sokaknak bemutatnunk az egyik kedvenc magazinunkat. Ez a letisztult, cikkekkel és fotókkal tűzdelt, különleges életstílust hirdető kiadvány félévente jelenik meg, és minden fejezet különböző történetet ölel fel emberekről, helyekről, termékekről. Travel & style, hirdeti a hivatalos honlapjuk is. Megrendelheted a legutóbbi számot nálunk, az UPTOSTYLE webshopban.

2. Kinfolk

Az UPTOSTYLE másik legnagyobb kedvence, mely szintén megtalálható a webshopban. Az évente négyszer megjelenő magazin minden kiadványok mindegyike egy-egy egyedülálló témát jár körbe, mindezt a slow mozgalom keretében. Minimalista képek egy kevés divattal meghintve, érdekfeszítő irományokkal: egy igényes, magazin azoknak, akik valami különlegesebbre vágynak.

3. Trouvé Magazine

Ez a magazin szintén a kreatív, lassabb életvitelt közvetíti. Egyedi módon ünnepli az emberi alkotóerőt, kreativitást, évente két megjelenő kiadvánnyal. Franciául “trouvé” jelentése: megtalálni. Minden szám más-más témát boncolgat – a divattól kezdve, az életstíluson át, a dinamikus fotósokig -, főleg interjúkra épülő tartalommal. Minőségi kiadvány, az arra igényeseknek.

4. Lone Wolf Magazine

A Lone Wolf szerkesztői hisznek abban, hogy a divat több puszta öltözködésnél, inkább egyfajta nyelv, ami kultúrát is közvetít. Ez meglátszik a magazin minden egyes oldalán – művészeknek, üzletasszonyoknak és kreatív elméknek készül nagy odafigyeléssel. Olvasóinak a divat nem a célpont, hanem inkább egy speciális jármű, aminek segítségével közvetítenek is. Nem mindennapi cikkeket olvashatunk benne divatról és annak történetéről, művészetről, filozófiáról, amik segítenek új dolgokat felfedezni, és önmagunkat inspirálni.

5. The Gentlewoman

A The Gentlewoman az alternatív divatmagazinok közt is egyedülálló kiadvány, mely félévente megjelenve a modern nőt ünnepli, hiszen ez inspirálja a magazin tartalmát. Ez a minőségi fotókkal tarkított folyóirat intelligens és frissítő tartalmat közvetít, divatot, ami a sajátos stílusra és életvitelre fókuszál: hogyan is viselkednek, gondolkodnak és öltözködnek az ikonikus és hétköznapi, erős, céltudatos nők.

Reméljük, meghoztuk a kedved egy kis minőségi iromány olvasásához. Ezek a magazinok képesek inspirálni a mindennapjaidban is, hiszen egy másik világba kalauzolnak el és minőségi tartalmuk odaláncol az oldalakhoz. Ezáltal le is lassítanak kicsit a rohanó világunkban, hogy elkalandozzunk olvasás közben és ihletet merítsünk a színvonalas fotókból és írásokból.

További cikkek amik még érdekelhetnek

jan20
Valentin-napi ajándék minden érzékszervnek
Valentin-napi ajándék minden érzékszervnek
By

Ha idén valami hasznosat és egyedit adnál a párodnak Valentin-napra, akkor felejthetetlen ajándékélmény lehet egy olyan összeállítás, ahol minden érzékszervnek fontos szerepe van. Nincs más dolgod, mint öt apróságot becsomagolni és felcímkézni, hogy éppen melyik érzékszerv kényeztetésére fókuszál az adott ajándék. Ha kedvet kaptál egy kis kreatív meglepetés gyártáshoz, olvass tovább!

jan19
5 stílusos ajándék férfiaknak Valentin-napra
5 stílusos ajándék férfiaknak Valentin-napra

Igaz, a szerelemben minden nap Valentin-nap, azonban a nagy rohanásban, sűrű hétköznapokban sokszor elfelejtünk randevút szervezni, ajándékokkal kedveskedni. Február 14. azonban jó alkalom arra, hogy megajándékozd szerelmedet valami kedves különlegességgel – és ne aggódj, férfiaknak ajándékot találni könnyebb feladat, mint gondolnád!

jan18
5 Valentin-napi ajándéktipp lányoknak
5 Valentin-napi ajándéktipp lányoknak

Közeleg a Valentin-nap és biztosak vagyunk benne, hogy te is szeretnéd meglepni szerelmedet valamivel, aminek biztosan örülne! Ha tanácstalan vagy, mit is vegyél neki, mutatunk pár ötletet, melyek segítségével garantáltan mosolyt csalsz majd kedvesed arcára!

jan05
Újévi megújulás
Újévi megújulás

A vizsgaidőszak lassan a vége felé közeleg, így alkalmad lehet egy kis pihenésre és kikapcsolódásra, ha a karácsonyi sürgés-forgás és az újévi ünneplés után ez nem sikerült. És mi is lehetne ennek jobb módja, mint kipróbálni pár házi bőr-és hajápolási praktikát, hogy picit azonosulni tudj az „Új év, új én” filozófiával?