5 magazin, amit mindenképpen ismerned kell

5 magazin, amit mindenképpen ismerned kell
2016-05-02 uptostyle.hu

5 magazin, amit mindenképpen ismerned kell

000

Te is imádsz minőségi magazinokat lapozgatni? Mi rengeteg inspirációt tudunk belőlük meríteni, így összegyűjtöttük a legérdekesebb lapokat, hogy sose fogyjunk ki az ihletből.

1. Cereal Magazine

Valószínűleg nem kell sokaknak bemutatnunk az egyik kedvenc magazinunkat. Ez a letisztult cikkekkel és fotókkal tűzdelt lap, különleges életstílust hirdető darab félévente jelenik meg, és minden fejezet különböző történetet ölel fel emberekről, helyekről, termékekről. Travel & style, hirdeti a hivatalos honlapjuk is. Megrendelheted a legutóbbi számot nálunk, az Uptostyle Marketen.

2. Kinfolk

Ez a másik nagy favorit köreinkben és szintén megtalálható a Marketen. Az évente négyszer megjelenő magazin minden számában olvasható, látható cikkeit, fotóit más-más téma köré fonja, de mindezt a slow mozgalom keretében. Minimalista képek, egy kevés divattal meghintve, érdekfeszítő irományokkal: egy igényes, magazin azoknak, akik valami különlegesebbre vágynak.

3. Trouvé Magazine

Ez a magazin szintén a kreatív, lassabb életvitelt közvetíti. Egyedi módon ünnepli az emberi alkotóerőt, kreativitást évente kétszer. Franciául “trouvé” jelentése: megtalálni. Minden számban más témát boncolgatnak – divattól kezdve, életstíluson át, a dinamikus fotósokig -, főleg interjúkra épülő tartalommal. Minőségi kiadvány, az arra igényeseknek.

4. Lone Wolf Magazine

A Lone Wolf szerkesztői hisznek abban, hogy a divat több, puszta öltözködésnél, inkább egy fajta nyelv, ami kultúrát is közvetít. Ez meglátszik a magazin minden egyes oldalán, művészeknek, üzletasszonyoknak és kreatív elméknek készül nagy odafigyeléssel. Olvasóinak a divat nem a célpont, hanem inkább a egy speciális jármű, aminek segítségével közvetítenek is. Nem mindennapi cikkeket olvashatunk benne divatról és annak történetéről, művészetről, filozófiáról, amik segítenek új dolgokat felfedezni, és önmagunkat inspirálni.

5. The Gentlewoman

Ez az alternatív divatmagazinok közt is egyedülálló, félévente megjelenő lap a modern nőt ünnepli és inspirálja a magazin tartalmát. Minőségi fotókkal tarkított folyóirat intelligens és frissítő tartalmat közvetít, divatot, ami a sajátos stílusra és életvitelre fókuszál: hogyan is viselkednek, gondolkodnak és öltözködnek az ikonikus és hétköznapi, erős, céltudatos nők.

Reméljük meghoztuk a kedved egy kis minőségi iromány olvasásához. Ezek a magazinok képesek inspirálni a mindennapjaidban is, hiszen egy másik világba kalauzolnak el és minőségi tartalmuk odaláncol az oldalakhoz. Ezáltal le is lassítanak kicsit a rohanó világunkban, hogy elkalandozzunk olvasás közben és ihletet merítsünk a színvonalas fotókból és írásokból.

További cikkek amik még érdekelhetnek

máj18
Támogasd Te is a helyi kisvállalkozókat!
Támogasd Te is a helyi kisvállalkozókat!
By

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy kedvenc helyeinket, tervezőinket, helyi üzleteinket támogassuk ebben a nehéz időszakban és utána is. Az alábbi cikkben összegyűjtöttük nektek pár olyan hazai és nemzetközi vállalkozást, akiknél szívesen vásárolunk Mi is, így Nektek is bátran tudjuk ajánlani!

máj11
5+1 tipp a sikeres munkáért otthonról
5+1 tipp a sikeres munkáért otthonról

A home office ideje alatt hajlamosak vagyunk ellustulni, így könnyen összegyűlhetnek a feladataink. A ideális napirend elengedhetetlen ahhoz, hogy otthonról is produktív legyél. Ha még nincs bevált módszered ez a lista segít majd, hogy hatékonyan dolgozz otthonról is!

máj07
Stresszlevezetés érettségi után
Stresszlevezetés érettségi után

A vizsgaidőszak mindenki számára óriási stresszdózissal jár. Ha te is hajlamos vagy beletemetkezni a sok tanulnivalóba és teljesen kizárni az életedből a korábbi szabadidős elfoglaltságaidat, akkor igen nagy szükséged lesz a vizsgáid után néhány teljesen stresszmentes napra, hogy újra formába lendülj!

máj01
Tippek otthoni kikapcsolódáshoz
Tippek otthoni kikapcsolódáshoz
By

A mai modern világban nincs megállás, a folyamatos pörgés mindennapi. A jelenlegi helyzetben azonban arra kényszerülünk, hogy időnk jelentős részét otthon töltsük és ott foglaljuk el magunkat. Az alkalmankénti kikapcsolódás elengedhetetlen, hiszen a bezárkózottság fokozottan frusztráló lehet néhányunk számára. Cikkünkből megtudhatod, hogyan relaxálhatsz home officeból!