Az 5 legjobb magazin, amit mindenképpen ismerned kell

Az 5 legjobb magazin, amit mindenképpen ismerned kell
2020-11-20 uptostyle.hu

Te is imádsz minőségi magazinokat lapozgatni? Mi rengeteg inspirációt tudunk belőlük meríteni, így összegyűjtöttük a legérdekesebb lapokat, hogy sose fogyjunk ki az ihletből.

1. Cereal Magazine

Valószínűleg nem kell sokaknak bemutatnunk az egyik kedvenc magazinunkat. Ez a letisztult, cikkekkel és fotókkal tűzdelt, különleges életstílust hirdető kiadvány félévente jelenik meg, és minden fejezet különböző történetet ölel fel emberekről, helyekről, termékekről. Travel & style, hirdeti a hivatalos honlapjuk is. Megrendelheted a legutóbbi számot nálunk, az UPTOSTYLE webshopban.

2. Kinfolk

Az UPTOSTYLE másik legnagyobb kedvence, mely szintén megtalálható a webshopban. Az évente négyszer megjelenő magazin minden kiadványok mindegyike egy-egy egyedülálló témát jár körbe, mindezt a slow mozgalom keretében. Minimalista képek egy kevés divattal meghintve, érdekfeszítő irományokkal: egy igényes, magazin azoknak, akik valami különlegesebbre vágynak.

3. Trouvé Magazine

Ez a magazin szintén a kreatív, lassabb életvitelt közvetíti. Egyedi módon ünnepli az emberi alkotóerőt, kreativitást, évente két megjelenő kiadvánnyal. Franciául “trouvé” jelentése: megtalálni. Minden szám más-más témát boncolgat – a divattól kezdve, az életstíluson át, a dinamikus fotósokig -, főleg interjúkra épülő tartalommal. Minőségi kiadvány, az arra igényeseknek.

4. Lone Wolf Magazine

A Lone Wolf szerkesztői hisznek abban, hogy a divat több puszta öltözködésnél, inkább egyfajta nyelv, ami kultúrát is közvetít. Ez meglátszik a magazin minden egyes oldalán – művészeknek, üzletasszonyoknak és kreatív elméknek készül nagy odafigyeléssel. Olvasóinak a divat nem a célpont, hanem inkább egy speciális jármű, aminek segítségével közvetítenek is. Nem mindennapi cikkeket olvashatunk benne divatról és annak történetéről, művészetről, filozófiáról, amik segítenek új dolgokat felfedezni, és önmagunkat inspirálni.

5. The Gentlewoman

A The Gentlewoman az alternatív divatmagazinok közt is egyedülálló kiadvány, mely félévente megjelenve a modern nőt ünnepli, hiszen ez inspirálja a magazin tartalmát. Ez a minőségi fotókkal tarkított folyóirat intelligens és frissítő tartalmat közvetít, divatot, ami a sajátos stílusra és életvitelre fókuszál: hogyan is viselkednek, gondolkodnak és öltözködnek az ikonikus és hétköznapi, erős, céltudatos nők.

Reméljük, meghoztuk a kedved egy kis minőségi iromány olvasásához. Ezek a magazinok képesek inspirálni a mindennapjaidban is, hiszen egy másik világba kalauzolnak el és minőségi tartalmuk odaláncol az oldalakhoz. Ezáltal le is lassítanak kicsit a rohanó világunkban, hogy elkalandozzunk olvasás közben és ihletet merítsünk a színvonalas fotókból és írásokból.

További cikkek amik még érdekelhetnek

feb25
5+1 tavaszi dekoráció az otthonodba
5+1 tavaszi dekoráció az otthonodba
By

Lassan, de biztosan megérkezik a várva várt tavasz, a megújulás időszaka. Ilyenkor érdemes a környezetünket is megújítani, hiszen az otthoni kellemes hangulat is hozzájárul majd testi-lelki felfrissülésünkhöz.
Ehhez mutatunk 5+1 dekorációs tippet, melyekkel segítünk az otthonodat– általa pedig Téged is – tavaszias hangulatba lendíteni.

feb09
Last-minute karantén programok Valentin-napra
Last-minute karantén programok Valentin-napra
By

Idén igazán különleges lesz a Valentin-nap, ugyanis a megszokottól eltérően most mindenki otthon fogja ünnepelni. Aggodalomra viszont semmi ok, cikkünkben remek program ötleteket mutatunk be Nektek, amikkel emlékezetessé és romantikussá tudjátok tenni ezt a napot.

jan29
Valentin-nap egész évben
Valentin-nap egész évben

Mi lenne, ha minden reggel egy mosollyal keltenéd a párod, összedobnál neki egy gyümölcssalátát reggelire, öleléssel köszönnél el tőle munkába indulva, érdeklődnél, hogy telik a napja, kávéval várnád a kedvenc kávézójából, vagy kibontanátok egy üveg bort a közös vacsorához és beszélgetnétek? A Valentin-nap nem kell, hogy csak egy nap legyen!

jan26
Ruha kisokos – avagy így őrizd meg a ruháid hosszú életét!
Ruha kisokos – avagy így őrizd meg a ruháid hosszú életét!
By

Már biztosan Te is észrevetted, hogy hiába vigyáztál egy-egy kedvenc ruhadarabodra, az nagyon rövid idő alatt elvesztette szépségét. Ennek oka lehet, hogy napjainkban sokszor nem fektetnek a gyártók elég hangsúlyt a tökéletes alapanyagokra vagy mi magunk nem vigyázunk megfelelően rájuk. Cikkünkben szeretnénk a segítségedre lenni és megkönnyíteni a körültekintő ápolást.