5 magazin, amit mindenképpen ismerned kell

5 magazin, amit mindenképpen ismerned kell
2016-05-02 uptostyle.hu

5 magazin, amit mindenképpen ismerned kell

000

Te is imádsz minőségi magazinokat lapozgatni? Mi rengeteg inspirációt tudunk belőlük meríteni, így összegyűjtöttük a legérdekesebb lapokat, hogy sose fogyjunk ki az ihletből.

1. Cereal Magazine

Valószínűleg nem kell sokaknak bemutatnunk az egyik kedvenc magazinunkat. Ez a letisztult cikkekkel és fotókkal tűzdelt lap, különleges életstílust hirdető darab félévente jelenik meg, és minden fejezet különböző történetet ölel fel emberekről, helyekről, termékekről. Travel & style, hirdeti a hivatalos honlapjuk is. Megrendelheted a legutóbbi számot nálunk, az Uptostyle Marketen.

2. Kinfolk

Ez a másik nagy favorit köreinkben és szintén megtalálható a Marketen. Az évente négyszer megjelenő magazin minden számában olvasható, látható cikkeit, fotóit más-más téma köré fonja, de mindezt a slow mozgalom keretében. Minimalista képek, egy kevés divattal meghintve, érdekfeszítő irományokkal: egy igényes, magazin azoknak, akik valami különlegesebbre vágynak.

3. Trouvé Magazine

Ez a magazin szintén a kreatív, lassabb életvitelt közvetíti. Egyedi módon ünnepli az emberi alkotóerőt, kreativitást évente kétszer. Franciául “trouvé” jelentése: megtalálni. Minden számban más témát boncolgatnak – divattól kezdve, életstíluson át, a dinamikus fotósokig -, főleg interjúkra épülő tartalommal. Minőségi kiadvány, az arra igényeseknek.

4. Lone Wolf Magazine

A Lone Wolf szerkesztői hisznek abban, hogy a divat több, puszta öltözködésnél, inkább egy fajta nyelv, ami kultúrát is közvetít. Ez meglátszik a magazin minden egyes oldalán, művészeknek, üzletasszonyoknak és kreatív elméknek készül nagy odafigyeléssel. Olvasóinak a divat nem a célpont, hanem inkább a egy speciális jármű, aminek segítségével közvetítenek is. Nem mindennapi cikkeket olvashatunk benne divatról és annak történetéről, művészetről, filozófiáról, amik segítenek új dolgokat felfedezni, és önmagunkat inspirálni.

5. The Gentlewoman

Ez az alternatív divatmagazinok közt is egyedülálló, félévente megjelenő lap a modern nőt ünnepli és inspirálja a magazin tartalmát. Minőségi fotókkal tarkított folyóirat intelligens és frissítő tartalmat közvetít, divatot, ami a sajátos stílusra és életvitelre fókuszál: hogyan is viselkednek, gondolkodnak és öltözködnek az ikonikus és hétköznapi, erős, céltudatos nők.

Reméljük meghoztuk a kedved egy kis minőségi iromány olvasásához. Ezek a magazinok képesek inspirálni a mindennapjaidban is, hiszen egy másik világba kalauzolnak el és minőségi tartalmuk odaláncol az oldalakhoz. Ezáltal le is lassítanak kicsit a rohanó világunkban, hogy elkalandozzunk olvasás közben és ihletet merítsünk a színvonalas fotókból és írásokból.

További cikkek amik még érdekelhetnek

jan04
  Rázódj vissza a munkába! – 5+1 tipp, hogy könnyebben visszarázódj a munka világába!

  Szeptembertől újra visszatérhetünk a munka világába, a rohanós reggelek perceibe és a megannyi tennivaló kavalkádjába. A motivált kezdéshez azonban elengedhetetlen egy jól megtervezett rutin, ami a napjaidat könnyíti és gyorsítja meg. Használd tippjeinket, hogy az iskola és munka szezont produktívan, halogatás nélkül és jókedvűen kezdhesd!

  dec07
  Stílusos karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak!
  Stílusos karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak!

  A karácsonyi ajándék vásárlás sohasem egyszerű, pláne ha férfiakról van szó. A szokásos barkács készlet, zokni, ing helyett idén gondolkozz valami különlegesebb ajándékban. Akár a párodról, apukádról, fiútestvéredről van szó, igyekezz minél személyesebb, hasznosabb, de nem utolsó sorban stílusos meglepetéssel előállni. Ebben szeretnénk most segíteni neked, ezért összegyűjtöttünk olyan minimalista ajándékokat, amelyeket egy férfi sem utasítana vissza! 

  nov30
  5+1 tipp az otthonos lakásért
  5+1 tipp az otthonos lakásért

  A környezetváltás mindig nehéz és sokaknak okoz fejfájást, hogyan is tehetnék otthonosabbá új lakásukat. Hogy megkönnyítsük számodra az egyébként sem egyszerű beköltözést, íme 5+1 tipp az otthonos lakásért!

  Sze20
  ARKK Copenhagen – Fiatalos lendület és skandináv minőség
  ARKK Copenhagen – Fiatalos lendület és skandináv minőség

  Te is régóta álmodozol már egy olyan sneakerről, mely minden vágyad megtestesítője, és melyben minden nap különlegesnek érezheted magad? Akkor nem kell tovább keresgélned, ugyanis elhoztuk neked az ARKK Copenhagen sportcipőket, egyenesen Dániából.