A tökéletes ajakápoló?

A tökéletes ajakápoló?
2016-06-09 Pósafalvi Anett
In BEAUTY

Ismerd meg a kiyoko holland márkát, amelynek a híres neves ajakbalzsamát teszteltük ezúttal. Mi három szóval írnánk le a terméket: hidratálás, természetesség, egyszerűség. 

Mi is az a kiyoko? Habár a szó csengése kicsit olyan mintha egy japán rajzfilmhős lenne, ezzel ellentétben a kiyoko egy Holland eredetű márka Japán motívumokkal.

Nekünk nagyon megtetszett a cég keletkezése, így röviden nézzük is, hogy mi inspirálta a két lányt, Evelient és Merelt, hogy belevágjanak és alapítsanak egy vállalatot.

2014-ben úgy döntöttek, hogy felmondanak a munkahelyükön, otthagyják az amszterdami lakásukat és együtt felfedezik a világot. A szabadság érzete és a sok behatás hatására amivel találkoztak az útjuk során, létrehozták a kiyokot, aminek a designját a japán kultúra inspirálta. Céljuk az volt, hogy bebizonyítsák, igenis fontos, hogy néha merjen lépni az ember, még akkor is ha az egy jó adag kockázattal jár, hisz a legfontosabb, hogy azt csinálja az ember, amit igazán szeret és élvez.

A kiyoko termékpalettája nem túl széles, egyedül a “lip balmot” és a “kiyoko pulóvert” találhatjuk meg benne, de kétségtelen, hogy ezeket a tökéletesre fejlesztették.

A kiyoko ajakbalzsam 100% természetes anyagokból készül egy kis hollandiai gyárban, nincs benne semmi ízesítő vagy színezék, egy kis mézzel ízesítik, ami szintén ápolja az ajkakat. A titok a részletekben rejlik, kézzel címkézik fel az összes terméket és egy rendkívül minimalista csomagolást választottak, ami egyből elnyerte a tetszésünket.

Mi nagyon szeretjük a kiyoko ajakápolóját, sokkal jobb mint a legtöbb boltban kapható, nem túl pénztárca barát, de úgy gondoljuk, hogy ha egyszer kipróbálta az ember, akkor nem fog tudni ellenállni neki, és nyárra pont tökéletes!