8 teendő hétvégén, hogy könnyebben induljon a hét

8 teendő hétvégén, hogy könnyebben induljon a hét
2017-03-24 Molnár Anett

Nehezen indulnak mindig a heteid? Borzalmasan érzed magad már akkor, amikor meghallod a “hétfő” szót? Összeszedtünk pár dolgot, amit ha még hétvégén megcsinálsz, egyből jobban fog indulni a hét!

000

1. Olvass!

Kedvenc regényed olvasása mindig jó ötlet lehet, hogy teljesen kikapcsold az agyad. Nem tudsz mit olvasni? Erre egyszerű a válaszunk: Cereal Magazine! Ez a 150 oldalas magazin tele van gyönyörű fényképekkel és bensőséges irományokkal.
A magazin legújabb száma már előrendelhető a Shopban! 

 

2. Mozogj!

Ha nem mozogsz egy idő után stresszesebbé és még fáradtabbá válsz. Menj el futni, tornázz vagy vidd el a kutyádat sétáltatni! Otthoni tornázásra a Workout Trainer appot tudjuk ajánlani! De ha még vasárnap tanulsz egy kicsit, akkor minimum 50 percenként tarts 10-15 percnyi szünetet, így az agyad és a tested is felfrissül majd!

3. Nézz meg egy filmet vagy egy sorozatot!

Mi lehetne jobb kikapcsolódás a hét utolsó napján mint bekuckolni magad az ágyadba és megnézni egy jó filmet vagy a sorozatod legújabb részét! Ha nincs ötleted mit nézz, akkor tudjuk ajánlani a Netflix legújabb sorozatát. 

4. Egyél rendesen!

Hétvégén végre nem kell rohanni és mindenre lehet időt szakítani, amire csak szeretnénk, még a normális étkezésre is. Ilyenkor tudunk rendesen enni és nem kell beülni egy étterembe, hanem otthon is el tudjuk készíteni.  
Próbálj meg napi ötször enni! Az a lényeg benne, hogy egyszerre csak keveset egyél, így nem fogsz a nap folyamán feleslegesen nassolni. A Kinfolk Table-ban tökéletes recepteket találhatsz!

5. Me-time

Nagyon fontos, hogy magadra is tudj időt szakítani a héten! Sajnos legtöbbünknek hétvégén van csak erre ideje. Vegyél egy forró fürdőt, közben pedig gyújts meg PF Candle gyertyát, hogy tökéletesen tudj relaxálni. A lényeg, hogy ne foglalkozz semmi mással csak magaddal.
A gyertyákat megtalálod a Shopban!

6. Nézd át a jövő heti teendőket!

Írd össze, hogy mit kell csinálnod a következő héten! A stressz elkerülése érdekében mindenképp jó ötlet, hogy ha ezt megcsinálod minden hétvégén. Könnyebben veszed az akadályokat, nem leszel ideges és nem fogsz semmilyen fontos találkozóról sem lemaradni.
Egy tökéletes határidőnapló mindig jól jöhet! Keresd az Els&Nel naplókat a Shopunkban!

 

7. Menj ki a szabadba!

Menj el túrázni, ha van lehetőséged rá! Mindig jó érzés visszatérni a természetbe teljesen kikapcsolni és nem törődni semmi gondunkkal. Tökéletes hely lehet erre a Városliget vagy a Normafa. Úgyis itt a jó idő, irány a szabad!

8. Tölts egy kis időt a családoddal és a barátaiddal

Hétközben nincs mindig elég időnk együtt lenni a barátokkal és a családdal. A hét utolsó napja tökéletes lehet arra, hogy több időt töltsünk szeretteinkkel. Az előző pontokban már írt dolgokat közösen is megcsinálhatjuk. A közös programok ilyenkor jobban összehozzák a családot és a baráti társaságot, pl. a közös séták, főzés vagy túrázás.

Reméljük tudtunk segíteni, hogy könnyebben induljanak a hétfőid! Ha van valamilyen ötleted Neked is, akkor oszd meg velünk nyugodtan!

További cikkek amik még érdekelhetnek

dec15
Minimalista karácsony – A karácsonyfa
Minimalista karácsony – A karácsonyfa
By / No Comments

Az ünnepek közeledtével minket is megérintett a karácsony hangulata, bár még van időnk, de sosem lehet elég korán kezdeni a készülődést. Ebben az időszakban sokan hajlamosak túlzásba esni a fa és a díszítés terén, ezért szeretnénk egy kis segítséget adni, hogy minden értelemben „minimalizálni” tudd a karácsonyi dekorációt.

dec13
Tippek az ünnepi hangulathoz
Tippek az ünnepi hangulathoz
By / No Comments

Az ünnepek közeledtével jó néha az ajándékvásárlási roham mellett magunkra is időt szánni, készülni, hangolódni a karácsonyra. S hogy hogyan? Erre próbálunk Nektek pár ötletet adni.

dec10
Olcsó de stílusos karácsonyi ajándékok
Olcsó de stílusos karácsonyi ajándékok
By / No Comments

Ha a karácsonyra gondolunk, a család, a szeretet, az ünnep jut eszünkbe…és az ajándékok. Bármennyire is hangoztatjuk, hogy a karácsonynak nem az ajándékozásról kell szólnia, azért valljuk be, mégis jól esik kapni és adni is egyaránt. De, akárcsak a díszítésnél, itt sem kell túlzásokba esni és érdemes a kevesebb, több elvét követni! Íme 5 ajándék ötlet 5000 Ft-ig, hogy az ünnepek után se merüljön le a bankszámlád és a stresszes vásárlókörutak helyett nyugodtan hangolódhass a Karácsonyra!

dec08
A karácsony a hygge csúcspontja
A karácsony a hygge csúcspontja
By / No Comments

A skandináv kultúra szerelmesei között keresve is alig találunk olyat, aki ne hallott volna már a hygge-ről. Ez a dán életérzés, amely boldoggá tesz, és ez nem egy üres ígéret, a dánok tényleg vezetik a boldogsági világranglistákat. A hygge egész évre szól, de van egy időszak, ami minden szempontból betölti a szó jelentését. Ez a karácsony, a leghyggeligebb időszak.

percig tudod leadni még a karácsonyi rendeléseket - utolsó rendelési dátum : Dec. 20, 11 óra Rendelés!
Percig tudod leadni még a karácsonyi rendeléseket - utolsó rendelési dátum : Dec. 20, 11 óra Rendelés!