5+1 tipp az otthonos lakásért

5+1 tipp az otthonos lakásért
2019-11-30 kisseszter

A környezetváltás mindig nehéz és sokaknak okoz fejfájást, hogyan is tehetnék otthonosabbá új lakásukat. Hogy megkönnyítsük számodra az egyébként sem egyszerű beköltözést, összeszedtünk 5+1 ötletet, melyek segítségével azonnal otthonosabb atmoszférát teremthetsz az új környezetedben.

 

1. Foglald keretbe!

 

Nem kell a  festéssel vagy a tapétaragasztással bajlódni, hiszen van ennél sokkal egyszerűbb és mutatósabb megoldás, ha  az üres falakat kívánod feldobni. Egy line-art poszterrel finom eleganciát csempészhetsz a szoba hangulatába, ha pedig igazi természetbolond vagy, akkor biztosan imádnál egy levélmintás plakátot az ágyad fölött! A shopban számos ilyen plakátot találsz, nincs is más dolgod, mint kiválasztani a kedvenced!

 • Akció!
  5,600 Ft11,200 Ft

  SILHOUETTE 02 poszter- by AMELIE HEGARDT

  , ,
  ISMERD MEG A POSZTERT Amelie Hegardt kréta rajza, a Silhouette valahogy tökéletesen kombinálja az egyszerűség és a felszabadult önkifejezés báját. Az elsőre random vonalak jobban megnézve tele vannak érzelmekkel, kérdésekkel és szépséggel.ISMERD MEG A MŰVÉSZT A svéd művész, Amelie Hegardt művészi alkotásai a kifejezett érzelme és stílus harmóniáját testeítik meg. Témáiban Kontextuális érdeklődése a hatalom és a csábítás tárgyát képező ötletekre és eszmékre összpontosul. Hogyan használjuk a szépséget, hol találjuk meg, és mit áldozunk fel a megszerzése érdekében.A poszter offset nyomással , 200gr-os bevonat nélküli Munken Lynx papírral készült. A posztert keret nélkül postázzuk egy papírhengerben.Válaszd ki a méretet! Nyomtatva: Dánia
  5,600 Ft11,200 Ft
  5,600 Ft11,200 Ft
 • Akció!
  5,600 Ft11,340 Ft

  FABERGE poszter – by PEYTIL

  , ,
  ISMERD MEG A POSZTERT A Faberge posztert a divat és a kortárs művszet inspirálta. A poszter úgynevezett egyvonalas rajz módszerével készült, egyszerre mimilaista és művészi. Peytil kollekcója óriási sikert ért el skandináviában, szinte minden lakberendező rajongója műveinek.ISMERD MEG A MŰVÉSZT A Peytil név nem mást, mint a Stokholmi designert és illusztrátort, Eitil Thorén Due-t takarja. Munkája graffiti-szerű spontaneitást tükröznek, divat és urbán portrékra fókuszálva.A poszter offset nyomással , 200gr-os bevonat nélküli Munken Lynx papírral készült. A posztert keret nélkül postázzuk egy papírhengerben.Válaszd ki a méretet! Nyomtatva: Dánia
  5,600 Ft11,340 Ft
  5,600 Ft11,340 Ft

2. Zöldítsd be otthonod!

A növények olyan módon elválaszthatatlan részei otthonunknak, hogy nélkülük a szobák teljesen kiüresednek és sterillé válnak. Óriási vétek lenne zöld növények nélküli interiort tervezni a lakásba, ugyanis a bennük rejlő dekorációs lehetőségek száma végtelen, ugyanakkor közérzetünkre is jó hatást  gyakorolnak. Ha nem is tartod magad lelkes kertésznek, akkor is sokféle szobanövényből választhatsz és tehetsz az otthonos lakásért. Dobd fel a nagyobb tereket fikusszal, kukoricalevéllel, anyósnyelvvel vagy könnyezőpálmával! Ha pedig a kis kaspókba keresel új lakókat, akkor remek választás az aloe vera vagy a kaktusz.

3. Illatáradat

A konyhából áradó sütiillathoz nincs fogható, de van valami, amitől szinte ugyanolyan nagy mosolyra derülsz majd! A szójagyertyák nem csak intenzív illatukkal töltik meg a teret, de stílusos dekorációs elemekként is helyt állnak! Ráadásul miután elfogyott az üvegcséből a viasz, újrahasznosíthatod cserépként vagy ceruzatartóként . Akár a friss citrusos, akár az édes gyümölcsös vagy a töményebb illatokért vagy oda, a shopban biztosan megtalálod a neked való illatgyertyát!

 • 8,100 Ft

  P.F.Candle: Apple Picking – szója illatgyertya 199 gr

  ,
  A friss illat, ami a a nedves, fás erdő puha tölgymohás talaját idézi. Alapját a pézsma és a borostyán képzi. Egy csipet levendula és zsálya infúziója fűszerezi meg ezt a gyertyaillatot. Ez a méret tökéletes asztali gyertyaként, de illata egy egész szobát könnyedén be tud tölteni.Fej illat: moha, levendula Szív: zsálya, narancs Alap illat: levendula, pézsma Illóolajok: zsálya, levendula, narancs[spb_toggle title="Termék jellemzők" open="false" width="1/1" el_position="first last"] Anyaga: szójaviasz, ami tisztábban és alacsonyabb hőfokon ég, nem keletkezik semmilyen káros füst miközben használod Égési idő: 40-50 óra Tartalom: 7.5 oz = 199 gr Mérete:  7 cm átmérőjű, 10 cm magas [/spb_toggle] [spb_text_block animation="none" animation_delay="0" simplified_controls="yes" custom_css_percentage="no" padding_vertical="0" padding_horizontal="0" margin_vertical="0" custom_css="margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;" border_size="0" border_styling_global="default" width="1/1" el_position="first"]
  8,100 Ft
  8,100 Ft
 • 5,890 Ft

  P.F.Candle: Sandalwood Rose – szója illatgyertya

  ,
  Éveken keresztül azon dolgoztunk, hogy kifejlesszük a tökéletes rózsa illatot - és most végre sikerült! A Santalwood Rose csábító virágok majdhogynem leírhatatlan elegye, éppenhogy annyi markánssággal, hogy még uniszex maradjon az illat. A new york-i éjszakák találkozása a los angeles-i délutánok nyugalmával. Puha rózsa, földies szantálfá és a titokzatos agar fa magával ragadó mélységet kreálnak ennek az illatnak - ami biztosan az új kedvenced lesz. Ez a méret tökéletes asztali gyertyaként, de illata egy egész szobát könnyedén be tud tölteni.Fej illat: ibolya levél, marine Szív: pacsuli, írisz, kasmír rózsa Alapillat: Szantálfa, borostyán, agar fa, balzsamos szuhar, pézsma[spb_toggle title="Termék jellemzők" open="false" width="1/1" el_position="first last"] Anyaga: szójaviasz, ami tisztábban és alacsonyabb hőfokon ég, nem keletkezik semmilyen káros füst miközben használod Égési idő: 20-25 óra Tartalom: 3.5 oz = 99 gr Mérete:  5 cm átmérőjű, 5.5 cm magas [/spb_toggle][spb_toggle title="Miért jó a szójaviasz?" open="false" width="1/1" el_position="first last"]A hagyományos paraffingyertyákkal ellentétben a szójaviasz környezetbarát és megujuló energiaforrásbóól, szójababból készül, ami biológiailag 100%-ban lebomlik. A szójaviasz tisztábban ég, nem keletkezik semmilyen káros gáz miközben használod őket. Alacsonyabb hőfokon és ezálltal sokkal tovább is égnek, mint a hagyományos gyertyák.[/spb_toggle][spb_toggle title="Útmutató az első használathoz:" open="false" width="1/1" el_position="first last"] Első alkalommal érdemes 3-4 óráig égni hagyni a gyertyádat. Hagyd hogy a viasz egészen az üveg széléig megolvadjon, ez garantálja hogy a következő alkalommal is egyenletesen fog égni. Soha ne hagyj égő gyertyát őrizetlenül, vagy elérhető közelségben kisgyerekek és háziállatok számára. Vigyázz mert az üveg átforrósodhat miközben a gyertya ég, inkább várd meg míg teljesen kihül és csak utána fogd meg. A legjobb égési eredmény érdekében a kanócot mindig vágd vissza 0,6 cm hosszúságúra.
  5,890 Ft
  5,890 Ft

4. Olvass!

Hiszen mivel is lehetne otthonosabb környezetet teremteni, mint egy, a kedvenc könyveiddel megpakolt polccal vagy asztalkával! Alakíts ki egy olvasósarkot a lakásban és kuckózz be az unalmas hétköznapokon, hogy elmerülhess kedvenc olvasmányaidban. Ha divatrajongóként óriási magazingyűjteményed van, az íróasztalodon dizájnelemekként is remekül funkcionálnak a lapok. Egy mozgalmas napot követően pedig igazán jól fog esni egy kávé mellett átlapozgatni kedvenc slow life magazinjaidat. Ha minőségi tartalomra vágysz, a Cereal és Kinfolk magazin a legjobb választás számodra!

 • 6,190 Ft

  Cereal – Volume 19

  ,
  Cereal Volume 19
  Az SS 2020 számban Kórea felé vesszük az irányt.Felfedezzük Itami Jun építészetét,  Koo Bohnchang fotóit és Park Seo-Bo művészetétDivatról és étkezésről beszélgetünk a New York-i Eunjo Park & David Chang , és a Londoni  Rejina Pyo & Jordan Bourke-al. Meglátogatjuk Teo Yang designert Szöulban , és John Zabawa művészt LA otthonában és stúdiójában. Megosztjuk veled a Szöuli  útikalauzunkat, és egy divat rovatot nemzetközi és Kóreai designerekkel.Meglátogatjuk Charlotte Perriand’s Méribel házát az Aēsoppal, valamint felfedezzük Észak-Írország partját a JAMESPLUMB studioval, hogy megnézzük a 'Silent Light’ kiállításukat.Esszé- és költészetgyűjteményünk tovább mélyül a koreai kultúra témájába, mind Koreában, mind azon túl.
  A kiadvány 200 oldalon, FSC bevonat nélküli papíron került nyomtatásba az Egyesült Királyságban.Kemény kötésű.
  6,190 Ft
  6,190 Ft
 • 5,590 Ft

  Kinfolk Magazin Issue Thirty-five: Change

  ,

  A Kinfolk magazin 35. kiadása 

  Senki sem tudja megjósolni, hogy mikor fog hirtelen az élete egy új, változásokkal teli ösvényhez vezetni. A változás minden pozitív velejáróját -mint az önfejlesztés, felfedezés vagy kollektív remény- követi egy nagyon is emberi ösztön, ami az ellentétét sugallja nekünk: . félelem, önbizalom hiány és veszteség. A Kinfolk legutolsó számában felfedezheted, hogy navigálj a változás és a stabilitás erői között.Fizess elő egy évre és spórold meg a postaköltséget!192 oldalas ofszetnyomással készült, tökéletesen kötött Kanadában nyomtatott
  5,590 Ft
  5,590 Ft

5. Motiváció minden napra

Egy pozitív üzenettel indítani a napodat nem csak a hangulatodra lesz jó hatással, de megadja a szükséges motivációt és lendületet. Írj színes cetlikre motiváló üzeneteket magadnak vagy minden reggel jegyezd le az aznap teljesíteni kívánt célodat! Ha van egy állandó mantrád vagy egy kedvenc idézetet, ami mindig erőt ad a nehezebb napokra, írd fel egy betűtáblára és helyezd olyan helyre, amit biztosan nem tévesztesz majd szem elől reggelente!

 • 16,900 Ft

  Jay Letterbord – Fekete betűtábla

  A Jay retro betűtábla tökéletes kreatív kiegészítője bármely otthonnak, kávézónak vagy akár irodának is. Az arany keretes fekete tábla 286 fehér betűvel és számmal érkezik, így nem okoz gondot a kedvenc dalod pár sorát, esetleg a napi teendőidet vagy a heti menüt kiírnod. Minden minimalista és nem minimalista helyiségben elfér egy ilyen tábla. A szellemesek, az írók, a zenészek, a baristák, szó szeint mindenki örömét fogja lelni benne.Az alumínium keretes tábla 45 cm x 30 cm, a hátulján levő kis kampóval pedig könnyen felhelyezhető a falra is.
  16,900 Ft
  16,900 Ft

5+1. Emlékek a szobában

Töltsd meg emlékekkel új lakásodat és tedd otthonossá saját készítésű dekorációs elemekkel! Egy kötél és néhány facsipesz segítségével pofonegyszerűen készíthetsz egy nagyon stílusos képfalat a szobádba. Csíptesd fel a képeket a kötélre és akaszd az ágy fölé, hogy a számodra kedves fotók mindig ott legyenek a falon. Ha nagy utazó vagy,egy világtérkép sem hiányozhat a szobádból: jelöld rajta, hogy mikor hova utaztál, akár egy-egy fotót is tehetsz a helyszín mellé. 

Reméljük hasznosnak találtad tippjeinket, és kicsit megkönnyítik a beköltözéssel járó időszakot. A változás sokszor nehéz, de ez a pár apróság segíthet, hogy valóban otthon érezd magad.