A hasitasi újra hódit

000

 A hasitasi újra hódít

Hasitasi vagy övtáska mindegy hogyan nevezzük azonnal az ízléstelen és ormótlan 80-as 90-es években óriási népszerűségnek örvendő praktikusságra kialakított táskákra gondolunk, mely mind a nők, mind a férfiak körében elengedhetetlen darab volt. Talán még neked is volt egy ami most a szekrényed legmélyebb, legsötétebb bugyrában lapu hiszen a 2000-es évek elejétől egészen napjainkig annál nagyobb cikisségnek számított hordani. De itt az ideje, hogy ezt a berögzült képet elfelejtsd végre és helyére azok a lenyűgöző, kifinomult, nőies darabok kerüljenek amelyeket a külföldi és magyar tervezők dobtak piacra. Szerencsére a divat világa óriási választékkal rendelkezik, így könnyen megtalálhatod a stílusodhoz illőt, akár a kicsit sportosabbat vagy egy elegánsabbat amely a vörös szőnyegen is megállná a helyét. Minket nem nagyon lepett meg ez a fazon visszatérése, hiszen majd 2 éve szárnyalnak a 80-as 90-es évek sláger darabja. Neked hogy tetszik ez az új design?

Styling tipp: egy fehér ingruhát (akár a barátod ingét) könnyen nőiessé alakíthatsz ha a derekadra csatolsz egy szép övtáskát. Egyszerű de nagyszerű, tuti befutó a szaladgálós hétköznapokra.

Reméljük, meghoztuk a kedved egy táska vásárlási túrához! 🙂

További cikkek amik még érdekelhetnek

okt03
School essentials – Ezekkel a termékekkel turbózd fel a tanéved!
School essentials – Ezekkel a termékekkel turbózd fel a tanéved!
By / No Comments

Az ősz beköszöntével a napozó ágyon való pihenést felváltja az iskolapad. Persze nem könnyű búcsút mondani a napsütésnek és a csodás nyári kalandoknak, de néhány dizájnos – és nem mellesleg praktikus – kiegészítővel feldobhatod a szürke hétköznapokat. Ismerős a helyzet, mikor az iskolában jössz rá, hogy mennyi mindent kéne beszerezni? Ha még te sem zártad le a tanszer-bevásárló körutat, cikkünkben olyan termékeket találsz, melyeket mindenképp szerezz be az iskolai élethez!

okt01
5 egészséges szokás, ami megváltoztatja az életedet!
5 egészséges szokás, ami megváltoztatja az életedet!

Hiszünk az apró részletekben, hiszen egy egyszerűbb outfitet is merőben meg tud változtatni egy különlegesebb kiegészítő. Ugyanígy, ha kisebb újításokat vezetünk be napi rutinunkban, vagy hozzáállásunkban, az egész közérzetünkre hatással lehet. Most 5 ilyen tippet szedtünk össze nektek, amiknek alkalmazásával és kis odafigyeléssel hatalmas változásokat érhettek el.

Sze30
Millenial branding – Márkák, melyek az antibrandinget képviselik
Millenial branding – Márkák, melyek az antibrandinget képviselik
By

Az ezredfordulós és a Z generáció speciális esetnek számítanak. A cégeket is alaposan megdolgoztatják a pénzükért, ugyanis nem hagyják, hogy a reklámok befolyásolják őket. A millenial branding szembemegy a konvencionális marketinggel és reklámozással, és egyértelműen könnyebben megfogja a fiatalokat.

Sze12
Praktikus alkalmazások utazáshoz – Ezeket töltsd le, ha utazni mész!
Praktikus alkalmazások utazáshoz – Ezeket töltsd le, ha utazni mész!
By / No Comments

Lassan vége az indián nyárnak és beköszönt az ősz, a maga borús, esős, szürke napjaival. És mi lehetne ilyenkor a legjobb megoldás, hogy kitörjünk ebből a monotonitásból? Nem más, mint egy last minute utazás! Mivel manapság már egyszerűbb az okostelefonokban tárolni a fontos tudnivalókat, így összegyűjtöttünk számotokra pár olyan applikációt, amelyek még felhőtlenebbé teszik a kikapcsolódást!

000