A letisztult álomotthon aranyszabályai

A letisztult álomotthon aranyszabályai
2016-10-15 Molnár Anett
In DESIGN

Te is szeretnél a jelenlegi lakásodból egy letisztult álomotthont varázsolni?
Összeszedtünk pár szabályt és tippet, amikre érdemes odafigyelned!

1. Ha nem használod, rakd el!

 

Mindenképp úgy kell szortírozni a dolgaidat, hogy amit évente egyszer vagy kétszer használsz azt a szekrény legmélyére rakni kisebb-nagyobb dobozokban. A legbiztosabb az, ha ezek a dobozok fel is vannak címkézve, így nem kell sokáig keresgélni, hogy melyikbe raktad a tavaly anyukádtól karácsonyra kapott sütiformákat.
Ennek a szabálynak a segítségével a takarítás is garantáltabban rövidebb lesz!

2. Külön hely mindennek

 

Nagyon fontos, hogy mindent a megfelelő helyen végezzünk!
Ne az ágyban ebédeljünk és lehetőleg ne a konyhában akarjuk megírni a beadandónkat.
Érdemes külön kis helyeket alkotni, hogy mit, hol és mikor szeretnénk csinálni. Például egy relaxáló sarkot, ahol megihatunk egy csésze kávét, vagy akár a Cereal Magazine legújabb számát olvasgathatjuk.
A lényeg az, hogy ha mindent másik helyen csinálunk akkor egy idő után felbomlik az egyensúly bennünk is és a lakásban is egyaránt.

3. Megfelelő Wi-Fi lefedettség

 

Igen, ez is nagyon fontos! Ugye Te sem szereted, ha arrébb sétálsz lakáson belül és akadozik a Wi-Fi?
Manapság már mindenki online tölti az élete nagy részét. Azért, hogy ez gördülékenyen és nyugodtan tudjon történni, ezért elengedhetetlen a gyors net.
Ha nem jó az internet sebessége, akkor nem feltétlen a szolgáltató lehet a hibás. Akkor lesz igazán jó ha a rouoterünk is alapból jó minőségű. Tehát akinek régi van, azt érdemes minél előbb lecserélni. A házban ennek mindenképp egy központi helyen kell lennie, és lehetőleg olyan helyen ahol nem betonfal veszi körbe.

4. Színek

 

Mitől lesz egy letisztult lakás igazán letisztult?
Egy ilyen otthon tiszta, kellemes megjelenésű és nem utolsó sorban tele van pozitív energiákkal.
Ezt úgy érheted el, hogy nagy hangsúlyt fektetsz a visszafogottabb és halványabb színek használatára.
Mi a fehér falakat részesítjük előnyben, mert ezt a legkönnyebb kombinálni a festményekkel és a bútorokkal egyaránt.

5. Zene mindenhol

 

Ha szereted a zenét, és szeretnéd a házad a kedvenc dalaiddal megtölteni, akkor ajánlott beszerezni egy (vagy akár több is) hangfalat.
Legegyszerűbb ha olyat szerzel be amiket lehet telefonról is vezérelni. Ezért is javasolt a megfelelő Wi-Fi lefedettség!
Tökéletes hangzást nyújthat Neked egyik korábbi cikkünkben már említett BeoPlay S3 hangszóró, aminek természetes és tiszta hangzása van.
Az a jó benne, hogy a hangulathoz és az eseményhez megfelelően tudod hallgatni az egész lakásban a zenét.

Reméljük hasznosak voltak ezek a szabályok és Te is kipróbálod őket minél előbb!
Ha valamit kifelejtettünk azt nyugodtan megoszthatod velünk! 🙂

További cikkek amik még érdekelhetnek

okt03
School essentials – Ezekkel a termékekkel turbózd fel a tanéved!
School essentials – Ezekkel a termékekkel turbózd fel a tanéved!
By / No Comments

Az ősz beköszöntével a napozó ágyon való pihenést felváltja az iskolapad. Persze nem könnyű búcsút mondani a napsütésnek és a csodás nyári kalandoknak, de néhány dizájnos – és nem mellesleg praktikus – kiegészítővel feldobhatod a szürke hétköznapokat. Ismerős a helyzet, mikor az iskolában jössz rá, hogy mennyi mindent kéne beszerezni? Ha még te sem zártad le a tanszer-bevásárló körutat, cikkünkben olyan termékeket találsz, melyeket mindenképp szerezz be az iskolai élethez!

okt01
5 egészséges szokás, ami megváltoztatja az életedet!
5 egészséges szokás, ami megváltoztatja az életedet!

Hiszünk az apró részletekben, hiszen egy egyszerűbb outfitet is merőben meg tud változtatni egy különlegesebb kiegészítő. Ugyanígy, ha kisebb újításokat vezetünk be napi rutinunkban, vagy hozzáállásunkban, az egész közérzetünkre hatással lehet. Most 5 ilyen tippet szedtünk össze nektek, amiknek alkalmazásával és kis odafigyeléssel hatalmas változásokat érhettek el.

Sze30
Millenial branding – Márkák, melyek az antibrandinget képviselik
Millenial branding – Márkák, melyek az antibrandinget képviselik
By

Az ezredfordulós és a Z generáció speciális esetnek számítanak. A cégeket is alaposan megdolgoztatják a pénzükért, ugyanis nem hagyják, hogy a reklámok befolyásolják őket. A millenial branding szembemegy a konvencionális marketinggel és reklámozással, és egyértelműen könnyebben megfogja a fiatalokat.

Sze12
Praktikus alkalmazások utazáshoz – Ezeket töltsd le, ha utazni mész!
Praktikus alkalmazások utazáshoz – Ezeket töltsd le, ha utazni mész!
By / No Comments

Lassan vége az indián nyárnak és beköszönt az ősz, a maga borús, esős, szürke napjaival. És mi lehetne ilyenkor a legjobb megoldás, hogy kitörjünk ebből a monotonitásból? Nem más, mint egy last minute utazás! Mivel manapság már egyszerűbb az okostelefonokban tárolni a fontos tudnivalókat, így összegyűjtöttünk számotokra pár olyan applikációt, amelyek még felhőtlenebbé teszik a kikapcsolódást!