8 teendő hétvégén, hogy könnyebben induljon a hét

8 teendő hétvégén, hogy könnyebben induljon a hét
2017-03-24 Molnár Anett

Nehezen indulnak mindig a heteid? Borzalmasan érzed magad már akkor, amikor meghallod a “hétfő” szót? Összeszedtünk pár dolgot, amit ha még hétvégén megcsinálsz, egyből jobban fog indulni a hét!

000

1. Olvass!

Kedvenc regényed olvasása mindig jó ötlet lehet, hogy teljesen kikapcsold az agyad. Nem tudsz mit olvasni? Erre egyszerű a válaszunk: Cereal Magazine! Ez a 150 oldalas magazin tele van gyönyörű fényképekkel és bensőséges irományokkal.
A magazin legújabb száma már előrendelhető a Shopban! 

 

2. Mozogj!

Ha nem mozogsz egy idő után stresszesebbé és még fáradtabbá válsz. Menj el futni, tornázz vagy vidd el a kutyádat sétáltatni! Otthoni tornázásra a Workout Trainer appot tudjuk ajánlani! De ha még vasárnap tanulsz egy kicsit, akkor minimum 50 percenként tarts 10-15 percnyi szünetet, így az agyad és a tested is felfrissül majd!

3. Nézz meg egy filmet vagy egy sorozatot!

Mi lehetne jobb kikapcsolódás a hét utolsó napján mint bekuckolni magad az ágyadba és megnézni egy jó filmet vagy a sorozatod legújabb részét! Ha nincs ötleted mit nézz, akkor tudjuk ajánlani a Netflix legújabb sorozatát. 

4. Egyél rendesen!

Hétvégén végre nem kell rohanni és mindenre lehet időt szakítani, amire csak szeretnénk, még a normális étkezésre is. Ilyenkor tudunk rendesen enni és nem kell beülni egy étterembe, hanem otthon is el tudjuk készíteni.  
Próbálj meg napi ötször enni! Az a lényeg benne, hogy egyszerre csak keveset egyél, így nem fogsz a nap folyamán feleslegesen nassolni. A Kinfolk Table-ban tökéletes recepteket találhatsz!

5. Me-time

Nagyon fontos, hogy magadra is tudj időt szakítani a héten! Sajnos legtöbbünknek hétvégén van csak erre ideje. Vegyél egy forró fürdőt, közben pedig gyújts meg PF Candle gyertyát, hogy tökéletesen tudj relaxálni. A lényeg, hogy ne foglalkozz semmi mással csak magaddal.
A gyertyákat megtalálod a Shopban!

6. Nézd át a jövő heti teendőket!

Írd össze, hogy mit kell csinálnod a következő héten! A stressz elkerülése érdekében mindenképp jó ötlet, hogy ha ezt megcsinálod minden hétvégén. Könnyebben veszed az akadályokat, nem leszel ideges és nem fogsz semmilyen fontos találkozóról sem lemaradni.
Egy tökéletes határidőnapló mindig jól jöhet! Keresd az Els&Nel naplókat a Shopunkban!

 

7. Menj ki a szabadba!

Menj el túrázni, ha van lehetőséged rá! Mindig jó érzés visszatérni a természetbe teljesen kikapcsolni és nem törődni semmi gondunkkal. Tökéletes hely lehet erre a Városliget vagy a Normafa. Úgyis itt a jó idő, irány a szabad!

8. Tölts egy kis időt a családoddal és a barátaiddal

Hétközben nincs mindig elég időnk együtt lenni a barátokkal és a családdal. A hét utolsó napja tökéletes lehet arra, hogy több időt töltsünk szeretteinkkel. Az előző pontokban már írt dolgokat közösen is megcsinálhatjuk. A közös programok ilyenkor jobban összehozzák a családot és a baráti társaságot, pl. a közös séták, főzés vagy túrázás.

Reméljük tudtunk segíteni, hogy könnyebben induljanak a hétfőid! Ha van valamilyen ötleted Neked is, akkor oszd meg velünk nyugodtan!

További cikkek amik még érdekelhetnek

okt03
School essentials – Ezekkel a termékekkel turbózd fel a tanéved!
School essentials – Ezekkel a termékekkel turbózd fel a tanéved!
By / No Comments

Az ősz beköszöntével a napozó ágyon való pihenést felváltja az iskolapad. Persze nem könnyű búcsút mondani a napsütésnek és a csodás nyári kalandoknak, de néhány dizájnos – és nem mellesleg praktikus – kiegészítővel feldobhatod a szürke hétköznapokat. Ismerős a helyzet, mikor az iskolában jössz rá, hogy mennyi mindent kéne beszerezni? Ha még te sem zártad le a tanszer-bevásárló körutat, cikkünkben olyan termékeket találsz, melyeket mindenképp szerezz be az iskolai élethez!

okt01
5 egészséges szokás, ami megváltoztatja az életedet!
5 egészséges szokás, ami megváltoztatja az életedet!

Hiszünk az apró részletekben, hiszen egy egyszerűbb outfitet is merőben meg tud változtatni egy különlegesebb kiegészítő. Ugyanígy, ha kisebb újításokat vezetünk be napi rutinunkban, vagy hozzáállásunkban, az egész közérzetünkre hatással lehet. Most 5 ilyen tippet szedtünk össze nektek, amiknek alkalmazásával és kis odafigyeléssel hatalmas változásokat érhettek el.

Sze30
Millenial branding – Márkák, melyek az antibrandinget képviselik
Millenial branding – Márkák, melyek az antibrandinget képviselik
By

Az ezredfordulós és a Z generáció speciális esetnek számítanak. A cégeket is alaposan megdolgoztatják a pénzükért, ugyanis nem hagyják, hogy a reklámok befolyásolják őket. A millenial branding szembemegy a konvencionális marketinggel és reklámozással, és egyértelműen könnyebben megfogja a fiatalokat.

Sze12
Praktikus alkalmazások utazáshoz – Ezeket töltsd le, ha utazni mész!
Praktikus alkalmazások utazáshoz – Ezeket töltsd le, ha utazni mész!
By / No Comments

Lassan vége az indián nyárnak és beköszönt az ősz, a maga borús, esős, szürke napjaival. És mi lehetne ilyenkor a legjobb megoldás, hogy kitörjünk ebből a monotonitásból? Nem más, mint egy last minute utazás! Mivel manapság már egyszerűbb az okostelefonokban tárolni a fontos tudnivalókat, így összegyűjtöttünk számotokra pár olyan applikációt, amelyek még felhőtlenebbé teszik a kikapcsolódást!